Ayhan Onaran 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Vay be ne yemiştik ha. Daha dün gibi gözümün önündeler Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Maşallah ne yedik be...afiyetle... sonrası Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Adamlar sonlara doğru heyecandan ayağa kalkmışlar, yerlerinde oturamamışlar. Ne olacak? İki tepsi söğürme.... Bizim etçil forum ahalisine yetmemiş tabi ki. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Resmen silip süpürmüsler beee...... Bu gidisle hepsinde kolestrol cikacak.... Söğürme kebabından oluşacak kolesterol'a can kurban... 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Gaza getirmeyin beni, bi Gaziantep büyük toplantısı konusu açarım ha. Sonra gelemeyenlerin dibi düşer. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/237646-01-aral%C4%B1k-gaziantep-toplant%C4%B1-foto%C4%9Fraflar%C4%B1/ 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 İyi yedik ama del mi? Ali Hocam sen de yok muydun? Tüh 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 İyi yedik ama del mi? Ali Hocam sen de yok muydun? Tüh Ben görmedim 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 İyi yedik ama del mi? Ali Hocam sen de yok muydun? Tüh Ben görmedim Gözünüz söğürmeden başka bir şey görmeyince kim var kim yok anlayamadınız tabi. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Gözünüz söğürmeden başka bir şey görmeyince kim var kim yok anlayamadınız tabi. Yok sen kesin yoktun. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 (düzenlendi) Gözünüz söğürmeden başka bir şey görmeyince kim var kim yok anlayamadınız tabi. Uffff, kapağa bak. İyi yedik ama del mi? Ali Hocam sen de yok muydun? Tüh Yok sen kesin yoktun. Bir de bana ehtiyar der, gelenden gidenden haberi yok, söğürme diye ne yedi Allah bilir. 11 Mart 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Gözünüz söğürmeden başka bir şey görmeyince kim var kim yok anlayamadınız tabi. Sende gısgançlık yapma. Yemek için Antep mi Niğde Söğürme mi desen. . :D Yok sen kesin yoktun. Gözünüz dönmüş fotolara bakınca 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Yok sen kesin yoktun. Uffff, kapağa bak. Bir de bana ehtiyar der, gelenden gidenden haberi yok, söğürme diye ne yedi Allah bilir. Sende gısgançlık yapma. Yemek için Antep mi Niğde Söğürme mi desen. . Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 Sende gısgançlık yapma. Yemek için Antep mi Niğde Söğürme mi desen. . :D Gözünüz dönmüş fotolara bakınca Yemek için antep derim ... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Yemek için antep derim ... Abi Sögürme deyince Antep yemekleri :i-ih: 2 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Bitsin şu işkence rüyamda daa söğürme görmeye başladım 3 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 kadir Saga noliy sendemi anteplising..! Hergün okuyunca söğürmeyi , etki yapıyor Mesut abi 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 Oturanlardan biri olarak ayağa kalkma sebebimizi açıklayayım naçizane; Kalkmak zorundaydık çünkü. Oturmak, söğürmeden birkaç lokma daha fazla yeme avantajı doğurmaktaydı. Ve eğer, "arkamızda ayakta kalanlar söğürmeden sadece bir lokma dahi alabilirlerse ya.!" düşüncesiyle derhal korkuyla ayağa kalktık. Çünkü söğürmeden bir lokma dahi eksik yemek; resmen cinayet sebebiydi.!! Ha bu arada; ne Antep'i, ne Urfa'sı, ne de Adana'sı.., Bursa'nın iskenderiymiş, Konya'nın etli pidesiymiş, Diyarbakır'ın ciğeriymiş, Mersin'in tantunisiymiş; alayı hikaye.! Alim bir zata söğürme yedir, daha o dakka "yemeyen cennete giremez" fetvası verecek derecede kendini kaybedebilir.! 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Bu etkinliğe katılamamış biri olarak konuyu gördükçe içim gidiyor. Bu yüzden Kemal abiyi bloke edesim var. Yalnızca Kemal abi yi mi hocam, Emmi'yi, Serhan abi yi, En başta Ertan abi'yi...... hepsini bloke edip yalnızca Mehmet Kaya hocamla başbaşa kalmak lazım.... o çok güzel salata yapıyormuş.... Muhammet abi'yi de..... blokaj anlarsın ya... Abi Sögürme deyince Antep yemekleri :i-ih: Sögürme değil, Söğürtme.... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Yalnızca Kemal abi yi mi hocam, Emmi'yi, Serhan abi yi, En başta Ertan abi'yi...... hepsini bloke edip yalnızca Mehmet Kaya hocamla başbaşa kalmak lazım.... o çok güzel salata yapıyormuş.... Muhammet abi'yi de..... blokaj anlarsın ya... Sögürme değil, Söğürtme.... Başlığa bak. Konuyu açan yemeği yapan Niğde'li abimizden öyle öğrendik 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Başlığa bak. Konuyu açan yemeği yapan Niğde'li abimizden öyle öğrendik Elin adamları Sögürme mi sögürtme mi neyse ondan yiyor, (adını bile söyleyemiyoruz) sen halen kahkeye devam... Elin adamları Sögürme mi sögürtme mi neyse ondan yiyor, (adını bile söyleyemiyoruz) sen halen kahkeye devam... Önümüzdeki haftadan tezi yok... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Ne yemişiz bea 90+5 de yemeyeydik eyidi de 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Harbi çok iyi yemişiz bee.. tepsileri zor aldılar önümüzden 2 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Amma ne yedik be mübarek sildik süpürdük maşallah.. Gelince bir daha yapalım inşallah.. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts