İçeriğe Yönlendir

Niğde/ Bor Söğürme Kebabı Toplantı Fotoğrafları

Kemal Korkmaz

Recommended Posts

Misafir

Duramıyonuz maşallah :angry: , haftada bir tavaf ediyonuz burayı. Gördük fotolardan ne yediğinizi :beee:

Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Yalnızca Kemal abi yi mi hocam, Emmi'yi, Serhan abi yi, En başta Ertan abi'yi...... :unsure2: hepsini bloke edip yalnızca Mehmet Kaya hocamla başbaşa kalmak lazım.... :D o çok güzel salata yapıyormuş...

ayhan abi bloke edince onun açtığı konuyu görmeyeceğim. Kızdırma bak, seni de bloke ederim :lol: :angry:

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Harbiden ne yemişiz bee...söğürme'den sonrada iyi yemişiz.... dalından koparılan  meyveler,sağ olsun Kemal abinin güzel ikramı gün kurusu kayısı,ceviz ,semaverde çay... :D  :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Duramıyonuz maşallah :angry: , haftada bir tavaf ediyonuz burayı. Gördük fotolardan ne yediğinizi :beee:

Yine duramadık iyi mi ?  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

bu arada umsuruk; Antep şivesinde bir kimsenin Can'ın istediği birşeyi yiyememesinden, biryerlerinin şişmesi anlamında kullanılır.. Yanlış anlaşılmasın.. :D

Ben merak edip bakmıştım  ;)

"Umsuruk olmak"

Hevesi kursağında kalmak anlamına gelen söz.                                                                          

Örneğin kişiye çok sevdiği bir tabak dolusu yemekten sadece bir kaşık verip elinden alırsanız size şu sözü söyleyecektir.

"Umsuruk ettin beni be"

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

O halde bu toplantıya katılmayan tüm forum ahalisi umsuruk olmuştur :) o yüzden girip girip konuya fotoğraflara bakıp duruyorlar anlaşıldı  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Valla ağzımı sulandırdınız ben de isterim abiler hep kendinize çalışıyorsunuz :) Afiyet bal şeker olsun. Dostluklarınız daim olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

1 haftayı geçmiş uğrayan olmamış konuya  ... :(

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

1 haftayı geçmiş uğrayan olmamış konuya  ... :(

Mükremin abi arabayı çalıştırsın da bir daha yapalım bu işi, hazır bahar da geldi... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Mükremin abi arabayı çalıştırsın da bir daha yapalım bu işi, hazır bahar da geldi... :D

Arabayı çalıştırabilirsen hafta içinde  götür bakımını yaptır da, pişirip yiyelim. ;)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Arabayı çalıştırabilirsen hafta içinde  götür bakımını yaptır da, pişirip yiyelim. ;)

Senin araba durduğu yerde paslanacak abi, deposunda normal mazot var diyorlar bak sağda solda...Yurodizel çıktığından beri henüz mazot almamışsın falan filan..Ben bilmem artık... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Senin araba durduğu yerde paslanacak abi, deposunda normal mazot var diyorlar bak sağda solda...Yurodizel çıktığından beri henüz mazot almamışsın falan filan..Ben bilmem artık... :D

Aynen, doğru söylüyorsun, geçen kaputu açtım ne göreyim, tam da sol tarafa  menteşenin bulunduğu yere arılar yuva yapmış. (anladın sen onu) Hiç dokunmadan kapattım, şimdi arıların bebeklerini büyütmelerine kadar arabayı kımıldatmayacam, ne yapayım ölmesin garipler. :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Aynen, doğru söylüyorsun, geçen kaputu açtım ne göreyim, tam da sol tarafa  menteşenin bulunduğu yere arılar yuva yapmış. (anladın sen onu) Hiç dokunmadan kapattım, şimdi arıların bebeklerini büyütmelerine kadar arabayı kımıldatmayacam, ne yapayım ölmesin garipler. :D

Geçen sene de örümcekler var demiştin abi.. :p Her sene maaşallah üretim çiftliği gibi işliyor senin kaput..Neyse bu sene balı beleşe getirdik demektir :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Geçen sene de örümcekler var demiştin abi.. :p Her sene maaşallah üretim çiftliği gibi işliyor senin kaput..Neyse bu sene balı beleşe getirdik demektir :D

Yok bea, ne balı, bildiğin eşekarısı!!! :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Yok 10 kg si 50 Tl miş, yanında gergedan hediyeli  ;)  :fiuw::D

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Isin içinde bal varsa bende olayım o zaman. Zaten bu sene bal almadık abim isabet oldu. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Yok 10 kg si 50 Tl miş, yanında gergedan hediyeli  ;)  :fiuw::D

Isin içinde bal varsa bende olayım o zaman. Zaten bu sene bal almadık abim isabet oldu. :)

Tövbe tövbeeee, bal yok diyom uleeen. Balla kafayı bozdunuz. :angry:  Eşek arıları, bağaj kapağının sol üst tarafına menteşenin kenarına avuç içi kadar petek kondurmuşlar, çalışıyorlar. Koca öküz altında dolanıyonuz süt çıkar mı diye? :fiuw:

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Tövbe tövbeeee, bal yok diyom uleeen. Balla kafayı bozdunuz. :angry:  Eşek arıları, bağaj kapağının sol üst tarafına menteşenin kenarına avuç içi kadar petek kondurmuşlar, çalışıyorlar. Koca öküz altında dolanıyonuz süt çıkar mı diye? :fiuw:

:vreka:  :vreka: Yeni projeyi açıklıyorum. Bal ve gergedan demode oldu. Yeni fikir; öküz altında, eşek arısı peteği  :good1: Eğer süt çıkarsa peteklerden süzülerek alttaki kaba akacak, bu karışım kilosu 50 Tl. Yanında gergedan hediye  ;)  :fiuw:

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

:vreka:  :vreka: Yeni projeyi açıklıyorum. Bal ve gergedan demode oldu. Yeni fikir; öküz altında, eşek arısı peteği  :good1: Eğer süt çıkarsa peteklerden süzülerek alttaki kaba akacak, bu karışım kilosu 50 Tl. Yanında gergedan hediye  ;)  :fiuw:

Gergedanı komple veriyorlar herhalde :D Çevirmesi güzel olur mu ki ?  :crazy:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...