İçeriğe Yönlendir

Niğde/ Bor Söğürme Kebabı Toplantı Fotoğrafları

Kemal Korkmaz

Recommended Posts

Misafir

Gergedanı komple veriyorlar herhalde :D Çevirmesi güzel olur mu ki ?  :crazy:

Haşlaması güzel oluyormuş  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Kerem böyle "ucube" fotolardan oluşan bir albümün var herhalde. :biggrin: Kak gibi kurur bu be.

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Büyükte gözüm yok..şurada duran 2 şiş yeter bana.. :D

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Kerem böyle "ucube" fotolardan oluşan bir albümün var herhalde.  Kak gibi kurur bu be.

İşi bilirsen birşey olmaz abicim  ;) Lokum olur lokum  ;)

Büyükte gözüm yok..şurada duran 2 şiş yeter bana.. :

:shok:    :i-ih:    ;)    :D

Onlar Tahir için  ;)

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Yakin zamanda Sivas ta bir kuzu cevirme etkinligi gerekiyor gibi. Tez zamanda hazirlikara baslayip durumu ilan ederim...

Dusundum de yakin zaman kisa gelecek. Baharin ilk isiklariyla diyelim. Ya da yok kar-kis bizi durdurmaz derseniz yakin zamanda olabilur.

Kuzuyu veya sanirim bir kac kuzuyu benim firina sokamayiz dolayisi ile disaridan destek sart. Bu arada ozel menumuzde, kartlasmis kara tavuk olacek :D

:fiuw:  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Mukremin abim bal etkinliginden kaçış yok o belli oldu.. :) Kuzu etkinliği ne zaman olacak acaba şurda kaldı 24 günüm yani. :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Mukremin abim bal etkinliginden kaçış yok o belli oldu.. :) Kuzu etkinliği ne zaman olacak acaba şurda kaldı 24 günüm yani. :)

Senin 24 gün var da benim askerin şafak 103!! ;)  O yokken boğazımdan geçer mi hiç?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Senin 24 gün var da benim askerin şafak 103!! ;)  O yokken boğazımdan geçer mi hiç?

Desene abi 104. gün kutlamalar başlıyor.. 40 gün 40 gece sürmesin be abi bu sefer uykusuz kalıyoruz :D:p

Yorum bağlantısı
Misafir

Desene abi 104. gün kutlamalar başlıyor.. 40 gün 40 gece sürmesin be abi bu sefer uykusuz kalıyoruz :D:p

Hiç hoplama, Ramazana denk geliyor.

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Senin 24 gün var da benim askerin şafak 103!! ;) O yokken boğazımdan geçer mi hiç?

Doğru diyorsun abim onu bekleriz bizde ne olacak. :) Benim 24 oldu 20 abi bitti inşallah.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
Ayhan Asil

Abi konunun sene-i devriyesi geldi halen yorum yapılıyor yaaaa.... :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

:vreka:  :vreka: Yeni projeyi açıklıyorum. Bal ve gergedan demode oldu. Yeni fikir; öküz altında, eşek arısı peteği  :good1: Eğer süt çıkarsa peteklerden süzülerek alttaki kaba akacak, bu karışım kilosu 50 Tl. Yanında gergedan hediye  ;)  :fiuw:

her yol gergedana çıkıyor diyorsun yani...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Abi konunun sene-i devriyesi geldi halen yorum yapılıyor yaaaa.... 

Sen bir tadına baksaydın, böyle söylemezdin :D Her gün aklımızda her gün :D

eyi yedik eyi  

Senin arıyla maceran bugünmüydü abi :p

tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...