İçeriğe Yönlendir

Niğde/ Bor Söğürme Kebabı Toplantı Fotoğrafları

Kemal Korkmaz

Recommended Posts

Salih Temel
(düzenlendi)

yaza ordayım inşallah :D :D

Biz de deneyelim bakalım  :good1:

tarihinde Salih Temel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yakin zamanda Sivas ta bir kuzu cevirme etkinligi gerekiyor gibi. Tez zamanda hazirlikara baslayip durumu ilan ederim...

Birinci nesil büyüdü kasaba gitti, ikinci nesil de büyüdü kasap hepsini aldı gitti.. Üçüncü nesil sütten kesildi.. :p:D  Kessek artık diyorum.. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

:

Birinci nesil büyüdü kasaba gitti, ikinci nesil de büyüdü kasap hepsini aldı gitti.. Üçüncü nesil sütten kesildi.. :p:D  Kessek artık diyorum.. :D

:bravo:  :bravo:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

öyle böyle değil, iyi yemişler iyi [emoji3]

Ben yiyemedim yazık bana

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yok mu şu konuyu kapatacak bir yürekli mod. yahu! :angry:  Alışmışlar, yedik, yedik diye  tavaf ediyorlar her hafta, İki tepsi kemikli kaburga yemişler, yaza yaza bitiremediler arkadaş. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Afiyet olsun et bahene böyle birlikte toplanmalar şahane  :good1:  :nazar:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Cihan Beliceli
(düzenlendi)

Şu söğürme kebabı etkinliği tekrarlansa diyorum. Nasıl olur. Bomba olur diyorum :crazy:  :crazy:

tarihinde Cihan Beliceli tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Şu söğürme kebabı etkinliği tekrarlansa diyorum. Nasıl olur. Bomba olur diyorum :crazy:  :crazy:

Ben de sadece merak ettiğim için gelecem. Bakim kim ne kadar yiyor. :yes:

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Yaz gelsin de, Kemal'ın bahçede... 

Abi yaz gelmeden olsun nisan mayıs gibi hani şöyle süt kuzu zamanı. Ben kendime 1 tepsi (şaka değil) kapattırayım şimdiden. Sonra sen şukadar yedin lafı olmasın. Sorarlarsa ne kadar yedin diye 1 tepsi der işin içinden çıkarım. :D (

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Ya konu kapatılsın ya da tekrarı yapılsın. Cemreler düştü Niğde ekibinide özledik hani.

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Ya konu kapatılsın ya da tekrarı yapılsın. Cemreler düştü Niğde ekibinide özledik hani.

Yeni konunun başlığı bile belli " Niğde/ Bor Söğürme Kebabı Toplantı-2"

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...