Misafir 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 hadi artık bir tarih belirleyin da :D Sende mi Ağam Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Nisan 2015 Paylaş 23 Nisan 2015 Mükremin abi akşam çok heyecanlıydı. Giderken şurada mola veririz, Koçhisara kadar arabayı sen kullanırsın sonra ben alırım, bir yerde durur çay falan içeriz. Geze geze gideriz falan diye plan yapıyordu.. 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Nisan 2015 Paylaş 23 Nisan 2015 Şimdi baktımda.. Gerçekten de iyi yemişiz bee Yorum bağlantısı
Misafir 23 Nisan 2015 Paylaş 23 Nisan 2015 Şimdi baktımda.. Gerçekten de iyi yemişiz bee He Ayhan, 10 gündür uğramadın buraya. Sırayla tavaf ediyonuz maşallah. Görecek bakalım ne yemişsiniz?[emoji57] Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Orada havalar daha ısınmadı mı ya Daha kış buralar. Sanki sizin orda ısındı da mübarek He Ayhan, 10 gündür uğramadın buraya. Sırayla tavaf ediyonuz maşallah. Görecek bakalım ne yemişsiniz?[emoji57] Sen ancak görecen zaten. Yersen sıkıntı olur sana ehtiyar senin için biber közletiriz onu yersin. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Daha kış buralar. Sanki sizin orda ısındı da mübarek Sen ancak görecen zaten. Yersen sıkıntı olur sana ehtiyar senin için biber közletiriz onu yersin. Ben rektifiye yaptırdım, sen düşün. En kötü, yedikten sonra senin çantadan bir ilaç alır işi bitiririm. Ne diyordu bir büyüğümüz; "Camdan evlerde oturuyorsan, komşunun camına taş atmayacan." Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Ben rektifiye yaptırdım, sen düşün. En kötü, yedikten sonra senin çantadan bir ilaç alır işi bitiririm. Ne diyordu bir büyüğümüz; "Camdan evlerde oturuyorsan, komşunun camına taş atmayacan." Benim camlar sağlam, temperli. Çantamda bulacağın ilaç ya mide ilacı ya da migren ilacıdır. onlardan birini de seve seve veririm. Yok dilaltı, veya muadili bir şey ararsan bulamazsın ona göre Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Benim camlar sağlam, temperli. Çantamda bulacağın ilaç ya mide ilacı ya da migren ilacıdır. onlardan birini de seve seve veririm. Yok dilaltı, veya muadili bir şey ararsan bulamazsın ona göre Senin muhabbetin yeter, bir iki mide ilacı ayırırsan fena olmaz. Hani fazla yeyip de hazımsızlık filan olursa... tedbiren. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 İstatistik yapıyor, bakim kimler burayı tavaf ediyor diye. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Yağmurlar bitince mi olsa ki? Bence sen kuzuya gel abi.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/270360-trakya-kuzusu-part-3-31-may%C4%B1s-pazar/#entry2667640 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 42 dakika önce, Bilal Aslan yazdı: canım çektı be, Yediniz mi daha önce. Yoksa Niğde'limisiniz. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 12 Aralık 2018 Yazar Paylaş 12 Aralık 2018 48 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yediniz mi daha önce. Yoksa Niğde'limisiniz. Abi tamam söğürme güzel falan ama Ben Maraşta YanYana (Eli Böğründe) yedim bizim söğürme'den çok çok daha güzeldi... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 Yapabiliriz bunu... Bi özelliği yokmuş.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts