İçeriğe Yönlendir

Niğde/ Bor Söğürme Kebabı Toplantı Fotoğrafları

Kemal Korkmaz

Recommended Posts

Serkan Toker

Mükremin abi akşam çok heyecanlıydı. Giderken şurada mola veririz, Koçhisara kadar arabayı sen kullanırsın sonra ben alırım, bir yerde durur çay falan içeriz. Geze geze gideriz falan diye plan yapıyordu.. :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Şimdi baktımda.. Gerçekten de iyi yemişiz bee :D

He Ayhan, 10 gündür uğramadın buraya. Sırayla tavaf ediyonuz maşallah. Görecek bakalım ne yemişsiniz?[emoji57]
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Orada havalar daha ısınmadı mı ya :)

Daha kış buralar. Sanki sizin orda ısındı da mübarek :D

He Ayhan, 10 gündür uğramadın buraya. Sırayla tavaf ediyonuz maşallah. Görecek bakalım ne yemişsiniz?[emoji57]

Sen ancak görecen zaten. Yersen sıkıntı olur sana ehtiyar :D senin için biber közletiriz onu yersin. :crazy:

Yorum bağlantısı

Daha kış buralar. Sanki sizin orda ısındı da mübarek :D

Sen ancak görecen zaten. Yersen sıkıntı olur sana ehtiyar :D senin için biber közletiriz onu yersin. :crazy:

Ben rektifiye yaptırdım, sen düşün. En kötü, yedikten sonra senin çantadan bir ilaç alır işi bitiririm. :yes:;)  Ne diyordu bir büyüğümüz; "Camdan evlerde oturuyorsan, komşunun camına taş atmayacan." :yes:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ben rektifiye yaptırdım, sen düşün. En kötü, yedikten sonra senin çantadan bir ilaç alır işi bitiririm. :yes:;)  Ne diyordu bir büyüğümüz; "Camdan evlerde oturuyorsan, komşunun camına taş atmayacan." :yes:

Benim camlar sağlam, temperli. Çantamda bulacağın ilaç ya mide ilacı ya da migren ilacıdır. onlardan birini de seve seve veririm. Yok dilaltı, veya muadili bir şey ararsan bulamazsın ona göre :D

Yorum bağlantısı

Benim camlar sağlam, temperli. Çantamda bulacağın ilaç ya mide ilacı ya da migren ilacıdır. onlardan birini de seve seve veririm. Yok dilaltı, veya muadili bir şey ararsan bulamazsın ona göre :D

Senin muhabbetin yeter, bir iki mide ilacı ayırırsan fena olmaz. Hani fazla yeyip de hazımsızlık filan olursa... tedbiren. :D

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 3 yıl sonra...
Mehmet Ozyurek
42 dakika önce, Bilal Aslan yazdı:

canım çektı be,

Yediniz mi daha önce. 

Yoksa Niğde'limisiniz. 

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz
48 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Yediniz mi daha önce. 

Yoksa Niğde'limisiniz. 

Abi tamam söğürme güzel falan ama Ben Maraşta YanYana  (Eli Böğründe) yedim bizim söğürme'den çok çok daha güzeldi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...