Kemal Korkmaz 29 Eylül 2013 Yazar Paylaş 29 Eylül 2013 sağ olasın Kasım. Buda benim şölenim Afiyet olsun ... 1 Yorum bağlantısı
Cagatay Celik 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Katılan herkesin ayaklarına sağlık. Sizlerle tanışmak, vakit geçirmek çok güzeldi. (: 15 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Maşallah. Afiyet olsun. Ayaklarınıza sağlık. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Çok şükür günlerden beri hayali ile yatıp kalktığımız Bor Söğürmesini FCTR ailesi olarak söğürdük Rabbim bu lezzeti bir daha tatmayı nasip etsin cümlemize. Emeği geçen Kemal kardeşimize ve Bayram abimize bu güzel günü yaşattıkları için sonsuz teşekkür ediyorum keselerine bereket haklarını helal etsinler. Katılan ve isteyipte katılamayıp gönlü bizimle olan arkadaşlarımada teşekkür ediyorum, Güzel bir yolculuktan sonra buluştuk arkadaşlarla Bahçeye ulaştık ve arıların Sadık'a hoşgeldin seramonisi oldu ve geçmiş olsun arkadaşım Kemal'lerin bağ evi gerçekten çok güzeldi Veeee işte günün en önemli kareleri Nasıl olduğunu kimse anlamadan bir anda mideye indiler ve ardından gerçekten lezzetini tarif edemeyeceğimiz meyve sefası ve ardından ceviz ve kayısı muhabbeti ve olmazsa olmaz Niğde Gazozu ve son olarak ikinci çay sefasında sevgili yöneticimiz Emmi'nin şeker ikramı Gerçekten harika bir gündü, herkese teşekkürler yeniden. Allaha emanet olun.... 14 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Çok güzel bir gündü.. Kemal kardeşim ve Bayram abi, Allah kesenize bereket versin, hakkınızı helal edin, yedik içtik, doyduk.. ama acayip yedik.. Bakınız tepsilerin hali Neler yedik içtik.. : Toplantı konusu gereği söğürme ve niğde tava yedik.. çay içtik Niğde gazozu içtik, şalgam içtik ceviz yedik kavun yedik, karpuz yedik, gün kurusu kayısı yedik Yine çay içtik.. Doyulmaz sohbetler ettik ki bu hepsinden tatlı idi.. Herkese teşekkürler.. Not : toplantıya katılıp avatarı resmi olmayanlar yüklerse tanışmamız perçinleşir.. 12 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Çağatay kardeşim bu resimden dolayı müsait bir zamanda görüşelim olur mu ? 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Bu arada.. çok ince bir düşünce ile, en uzaktan gelen iki arkadaşımıza Kemal ve Bayram abimizin iki değerli hediyesi vardı, törenle takdim edildi.. 16 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 sağ olasın Kasım. Buda benim şölenim sofranın diğer tarafınıda görseydik. hayırlı yolculuklar Servet. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 (düzenlendi) Serkan abi, Ahmet abiye bileğinin gücünü gösterirken, Ahmet abi de gelişine elinin tersini göstermiş El mi yaman bey mi yaman 17 Eylül 2014 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Serkan abi, Ahmet abiye bileğinin gücünü gösterirken, Ahmet abi de gelişine elinin tersini göstermiş El mi yaman bey mi yaman Ahmet abi bugün baya bi silkeleme yaptı maşallah.. Kollarında derman kalmadı resmen.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler..herşey çok güzeldi...iyi yedik ama gerçekten iyi yedik.. kesenize bereket... 10 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler..herşey çok güzeldi...iyi yedik ama gerçekten iyi yedik.. kesenize bereket... Ne yedik be abii.. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Cevizleri telefonla kırdınız galiba Herkese afiyet bal şeker olsun. İnşallah Ford ileride "uzakları kısa zamanda yakın eden" bir araç geliştirir de herkes, en uzaktakiler bile birkaç saatte biraraya gelir... Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 (düzenlendi) Başta Bayram abi ve Kemal abiye sonsuz teşekkürler. Evinizi actınız, misafir ettiniz ALLAH razı olsun Katılan tüm abilerime, kardeşlerime ayrıca teşekkür ederim. Toplantının sürpriz ismini herkes banko Servet Abi'ye yatirmisti hiç ummadığımız Çağlar abi geldi ve çok çok mutlu olduk. İlk tanışmamızdi çok sevdim abimi. Abi seninle tanışmak eğlenceli ve güzeldi Ahmet abi sagolsun iyice hirpaladi bizi ama omzundan tutunca o da ne hemen bağırmaya başladı. Ben dedim ugrasamazsin benle diye Çok süper yedik ve çok güzel eğlendik. Serhan abi, arinin yediği elmayı Sadık abiye vermesi sonucu bir iğne olayı yaşadık, nasıl bir tuzaksa benim bile aklıma gelmez böyle şey... Garibim Sadık abi Velasil 706 km ile bitirdim ama gene olsa gene giderim. Herkesten ALLAH RAZİ OLSUN. Ertan abi seni tekrar görmek çok güzeldi. Şu mesafe meselesini tekrar konuşalım Bu arada.. çok ince bir düşünce ile, en uzaktan gelen iki arkadaşımıza Kemal ve Bayram abimizin iki değerli hediyesi vardı, törenle takdim edildi.. O en uzaktan gelme işini ayrıca değerlendirelim. Birşeyler dondü orada ama neyse 29 Eylül 2013 tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 O en uzaktan gelme işini ayrıca değerlendirelim. Birşeyler dondü orada ama neyse Nevşehir'den geçerek geldi.. Hak etti 4 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Bu arada.. çok ince bir düşünce ile, en uzaktan gelen iki arkadaşımıza Kemal ve Bayram abimizin iki değerli hediyesi vardı, törenle takdim edildi.. Afiyet bal şeker olsun.Hrdiyeler çok değerli. Tipki verenler gibi 7 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Afiyet bal şeker olsun, Serkan da nispet yapar gibi aradı sağolsun. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Nevşehir'den geçerek geldi.. Hak etti Bizde Aksaray'a uğradık yani ne olmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 En başta yola beraber çıktığımız Şefkatli adminimiz Serkan Toker, şoförümüz Tolgahan ve arka koltuğu paylaştığımız Ayhan abiye; Altunhisar sapağında bizi bekleyen ilk kez yüz yüze tanıştığımız Yaşar Usta,İlyas ve Onur'a; Yine ilk kez veya ikinci kez yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum Mehmet Özyürek,Ertan Çabuk,Ahmet Kiriş,Cengiz Aratemur,Emre Ünal,Sadık Taşyürek,Serkan Turan,Muhammed Andı,Çağatay Çelik,Serhan Gürbüzol,Talip Eren,ve bizlere süpriz yaparak en uzun mesafeden gelen Çağlar Bayur abilerim ve kardeşlerime; Bu organizasyonda baştan sona kusursuz bir şekilde bizi ağırlayan Bayram abi ve Kemal abiye; çok ama çok teşekkür ederim. Söğürme Kebabı konusunda yorum yapmaya gerek yok,ekmekle sıyrılmış tepsiler her şeyi anlatıyor zaten. Uzun zamandır böyle güzel bir gün geçirmemiştim.Böyle bir foruma üye olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.İyiki varsınız.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bendeki resimler; Şebekeye bağlı tulumba: Bu bakışlar her şeyi anlatıyor: 13 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Çok güzel yemişsiniz, hakketten yemişsiniz, felaket yemişsiniz Burada Emmi ne çekti? Çekebildi mi? 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Çok güzel yemişsiniz, hakketten yemişsiniz, felaket yemişsiniz Burada Emmi ne çekti? Çekebildi mi? İstemeyerekte olsa parmağımla kapatmışım.Fotoğrafın ''parmaksız'' hali de var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Sadık abiyi sokan arının peşindeydim ama... Maaşta anlaşamayınca poz vermedi 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Ama neye odaklanıyor onu göremiyoruz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts