İçeriğe Yönlendir

Niğde/ Bor Söğürme Kebabı Toplantı Fotoğrafları

Kemal Korkmaz

Recommended Posts

Kemal Korkmaz

sağ olasın Kasım.

Buda benim şölenim :pGönderilen Resim

Afiyet olsun ...;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cagatay Celik
dker.jpg

cw0h.jpg

hbcr.jpg

r8u9.jpg

vn8g.jpg

wl5a.jpg

yncf.JPG

1ll6.jpg

k86n.jpg

3gt1.jpg

ooy.JPG

d2zi.jpg

mti2.jpg

1j5p.jpg

jpfb.jpg

ocag.jpg

wd67.jpg

jcft.jpg

3u6g.jpg

Katılan herkesin ayaklarına sağlık. Sizlerle tanışmak, vakit geçirmek çok güzeldi. (:

• Beğen 15
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Çok şükür günlerden beri hayali ile yatıp kalktığımız Bor Söğürmesini FCTR ailesi olarak söğürdük  :D Rabbim bu lezzeti bir daha tatmayı nasip etsin cümlemize. Emeği geçen Kemal kardeşimize ve Bayram abimize bu güzel günü yaşattıkları için sonsuz teşekkür ediyorum keselerine bereket haklarını helal etsinler. Katılan ve isteyipte katılamayıp gönlü bizimle olan arkadaşlarımada teşekkür ediyorum,

Güzel bir yolculuktan sonra buluştuk arkadaşlarla

LIg3aYLl.jpg

Bahçeye ulaştık ve arıların Sadık'a hoşgeldin seramonisi oldu ve geçmiş olsun arkadaşım

cU0jGkYl.jpg

Kemal'lerin bağ evi gerçekten çok güzeldi

hfmGidMl.jpg

Veeee işte günün en önemli kareleri

CwLgGvRl.jpg

sgJ79IOl.jpg

Nasıl olduğunu kimse anlamadan bir anda mideye indiler  :D  ve ardından gerçekten lezzetini tarif edemeyeceğimiz meyve sefası ve ardından ceviz ve kayısı muhabbeti ve olmazsa olmaz Niğde Gazozu

M6iwnWpl.jpg

GHnJOVyl.jpg

WkRW0Iol.jpg

ve son olarak ikinci çay sefasında sevgili yöneticimiz Emmi'nin şeker ikramı

KEfgNBKl.jpg

Gerçekten harika bir gündü, herkese teşekkürler yeniden. Allaha emanet olun....

• Beğen 14
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok güzel bir gündü.. 

Kemal kardeşim ve Bayram abi, Allah kesenize bereket versin, hakkınızı helal edin, yedik içtik, doyduk.. ama acayip yedik.. Bakınız tepsilerin hali :D

wl5a.jpg

Neler yedik içtik.. : Toplantı konusu gereği söğürme ve niğde tava yedik.. 

çay içtik

Niğde gazozu içtik, 

şalgam içtik

ceviz yedik

kavun yedik, karpuz yedik, 

gün kurusu kayısı yedik

Yine çay içtik.. 

Doyulmaz sohbetler ettik ki bu hepsinden tatlı idi.. 

Herkese teşekkürler.. 

Not : toplantıya katılıp avatarı resmi olmayanlar yüklerse tanışmamız perçinleşir.. 

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

wl5a.jpg

Çağatay kardeşim bu resimden dolayı müsait bir zamanda görüşelim olur mu ?  ;)   :D

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu arada.. çok ince bir düşünce ile, en uzaktan gelen iki arkadaşımıza Kemal ve Bayram abimizin iki değerli hediyesi vardı, törenle takdim edildi.. 

wd67.jpg

• Beğen 16
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

sağ olasın Kasım.

Buda benim şölenim :p5uhegana.jpg

sofranın diğer tarafınıda görseydik. :D

hayırlı yolculuklar Servet.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Serkan abi, Ahmet abiye bileğinin gücünü gösterirken, Ahmet abi de gelişine elinin tersini göstermiş :p El mi yaman bey mi yaman :D

tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Serkan abi, Ahmet abiye bileğinin gücünü gösterirken, Ahmet abi de gelişine elinin tersini göstermiş :p El mi yaman bey mi yaman :D

Ahmet abi bugün baya bi silkeleme yaptı maşallah.. Kollarında derman kalmadı resmen.. :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler..herşey çok güzeldi...iyi yedik ama gerçekten iyi yedik.. :) kesenize bereket...

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler..herşey çok güzeldi...iyi yedik ama gerçekten iyi yedik.. :) kesenize bereket...

Ne yedik be abii.. :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Cevizleri telefonla kırdınız galiba  :D  Herkese afiyet bal şeker olsun. İnşallah Ford ileride "uzakları kısa zamanda yakın eden" bir araç geliştirir de herkes, en uzaktakiler bile birkaç saatte biraraya gelir...

GHnJOVyl.jpg

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Başta Bayram abi ve Kemal abiye sonsuz teşekkürler. Evinizi actınız, misafir ettiniz ALLAH razı olsun :flowers:

Katılan tüm abilerime, kardeşlerime ayrıca teşekkür ederim.

Toplantının sürpriz ismini herkes banko Servet Abi'ye yatirmisti hiç ummadığımız Çağlar abi geldi ve çok çok mutlu olduk. İlk tanışmamızdi çok sevdim abimi. Abi seninle tanışmak eğlenceli ve güzeldi :flowers:

Ahmet abi sagolsun iyice hirpaladi bizi ama omzundan tutunca o da ne hemen bağırmaya başladı. Ben dedim ugrasamazsin benle diye :p

Çok süper yedik ve çok güzel eğlendik. Serhan abi, arinin yediği elmayı Sadık abiye vermesi sonucu bir iğne olayı yaşadık, nasıl bir tuzaksa benim bile aklıma gelmez böyle şey... Garibim Sadık abi :D

Velasil 706 km ile bitirdim ama gene olsa gene giderim. Herkesten ALLAH RAZİ OLSUN.

Ertan abi seni tekrar görmek çok güzeldi. Şu mesafe meselesini tekrar konuşalım :p

Bu arada.. çok ince bir düşünce ile, en uzaktan gelen iki arkadaşımıza Kemal ve Bayram abimizin iki değerli hediyesi vardı, törenle takdim edildi..

O en uzaktan gelme işini ayrıca değerlendirelim. Birşeyler dondü orada ama neyse :p:D tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

O en uzaktan gelme işini ayrıca değerlendirelim. Birşeyler dondü orada ama neyse :p:D

Nevşehir'den geçerek geldi.. Hak etti :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

wd67.jpg

Afiyet bal şeker olsun.

Hrdiyeler çok değerli.

Tipki verenler gibi

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Afiyet bal şeker olsun, Serkan da nispet yapar gibi aradı sağolsun.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

En başta yola beraber çıktığımız Şefkatli adminimiz Serkan Toker, şoförümüz Tolgahan ve arka koltuğu paylaştığımız Ayhan abiye;

Altunhisar sapağında bizi bekleyen ilk kez yüz yüze tanıştığımız Yaşar Usta,İlyas ve Onur'a;

Yine ilk kez veya ikinci kez yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum Mehmet Özyürek,Ertan Çabuk,Ahmet Kiriş,Cengiz Aratemur,Emre Ünal,Sadık Taşyürek,Serkan Turan,Muhammed Andı,Çağatay Çelik,Serhan Gürbüzol,Talip Eren,ve bizlere süpriz yaparak en uzun mesafeden gelen Çağlar Bayur abilerim ve kardeşlerime;

Bu organizasyonda baştan sona kusursuz bir şekilde bizi ağırlayan Bayram abi ve Kemal abiye; çok ama çok teşekkür ederim.

Söğürme Kebabı konusunda yorum yapmaya gerek yok,ekmekle sıyrılmış tepsiler her şeyi anlatıyor zaten.

Uzun zamandır böyle güzel bir gün geçirmemiştim.Böyle bir foruma üye olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.İyiki varsınız.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Bendeki resimler;

1QctFHi.jpg?1

OxzY2uY.jpg?1

rj50lCn.jpg?1

dolMA3B.jpg?1

DEpdGAk.jpg?1

4VUQfbM.jpg?1

xK6Krkv.jpg?1

Tqv5h26.jpg?1

Şebekeye bağlı tulumba:

lNBR46k.jpg?1

nDZfZZ1.jpg?1

lISPd0M.jpg?1

24i1C9r.jpg?1

Bu bakışlar her şeyi anlatıyor:

ZP6R8sz.jpg?1

bVDzTTj.jpg?1

kW4ZRbx.jpg?1

kClDky0.jpg?1

1xijmAH.jpg?1

eXn0Y7g.jpg?1

C0M6Hch.jpg?1

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Çok güzel yemişsiniz, hakketten yemişsiniz, felaket yemişsiniz :rofl:

Burada Emmi ne çekti? Çekebildi mi? :rofl:

Tqv5h26.jpg?1

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Çok güzel yemişsiniz, hakketten yemişsiniz, felaket yemişsiniz :rofl:

Burada Emmi ne çekti? Çekebildi mi? :rofl:

Tqv5h26.jpg?1

İstemeyerekte olsa parmağımla kapatmışım.Fotoğrafın ''parmaksız'' hali de var. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sadık abiyi sokan arının peşindeydim ama... Maaşta anlaşamayınca poz vermedi :D

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...