Ali Eren 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Gönlümüz sizinleydi ama söğürmenin tadını uzaktan hissedemedik neyse alacağımız olsun Kemal abiden. Katılan arkadaşların yüreklerine sağlık. Afiyet bal şeker olsun. 7 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Katılanların ayaklarına sağlık Ev sahiplerinin kesesine bereket 7 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Herkese afiyet olsun, çok kastım kaçmak için ama olmadı. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Çok güzel bir gün geçirdik.Kemal abi ve Bayram abi ne var ne yok önümüze serdiler. Allah razı olsun keselerine bereket. Hava da çok güzeldi. Soğuk falan olur diye düşünmüştük ama yanılmışız. Yemekler lezzet olarak tartışılmazdı. Ahmet'in mandalinalar da süperdi.Belirtmeden geçemeyeceğim 6 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Harika olmuş...boğazlarınıza sağlık resimlere erkenden bakayım dedim,öğlen vakti hiç çekilmez yoksa Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Bize kapılarını açan, misafirperverliğin üst noktasını gösteren, Kemal' e ve Bayram Abi' ye çok teşekkür etmek istiyorum. Allah kesenize halil ibrahim bereketi versin. Bizi misafir ettiniz, ağırladınız, izzetlediniz, kahrımızı çektiniz, mahçup ettiniz. Hatamız kusurumuz olduysa kusurumuza bakmayın. Kebabı söğürdük, söğüremeyenler telefonda hasta ayağına yattı,.. Güreşler tutuldu, muhabbetler edildi, herkes sağ salim kazasız belasız evine döndü. "Bir Senedir Kapanmayan Tek Yemek Konusu" olması hasabiyle forum tarihine geçen bir konuyu mutlu sona eriştirdiğimiz için mutluyuz. Tüm dostlarımızı inşallah başka toplantılarda da görmek dileğiyle. Elimde süperötesi teleofnumla çekilmiş bir kaç resim var onları da eklemeye uğraşıyorum. Yukarıdaki fotoğraflarda da çok detay var, o fotoğrafların bir paparazzi edasıyla konuşturulması da lazım ayrıca En uzak mesafe ödülünü benden kapmak için Angaranın içinde tur atan Tolgahan' a ayrıca öpücük gönderiyorum Fotoğrafları yükleyen arkadaşlardan ricam olacak, resimlerin tam boyutlu linklerini de paylaşırsanız sevinirim. Arşivimize renk katacak güzel görüntüler var..... Adam gelinlik kız gibi süzülmüş burda. Artık evlenme vaktim geldi diyor. Evlendirin beni sayın büyüklerim diyor Serkan Toker : "Şunların depelerine zıplayıp Ahmedin boynunu dutsam sıksam da kaçsam... Bişe olurmu acep? " 10 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 1- Şu dakikaya kadar dayandım konuya girmemek için ama olmadı olmadı. Ne güzel eğlenmeşsiniz 2- Bi yerde sanki Serkan abi dövülüyor gibi olmuş. Tam o anın karesi yok galiba. 3- Sn. Kiriş evlenmiş mi? 4 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 (düzenlendi) bir şenlik havasında geçmis, bunu yazmayı unutmuşum. Bayram abi ve Kemal istanbula şube istiyoruz. 1 Ekim 2013 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 1- Şu dakikaya kadar dayandım konuya girmemek için ama olmadı olmadı. Ne güzel eğlenmeşsiniz 2- Bi yerde sanki Serkan abi dövülüyor gibi olmuş. Tam o anın karesi yok galiba. 3- Sn. Kiriş evlenmiş mi? 2-Video olmaz mı? 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Emminin çektiği arı fotoğrafı.. Servet' in gelememe sebebi...Arabası bozulmuş... Kiralık aramış o da kalmamış... Emminin kamyonumsu arabası... Bu arabayı tanıyamadım... Gel canım sen çok yemek yemişsin azıcık eriteyim midendekileri derken... Final sahnesi.. Bunu da emmi çekmiş.. ve bunu da.. Bunu galiba makine kendi çekmiş.. Söğürmeye gelll... Sen de gelll... Sen ve sen yavaş gelin, süper mario lar.. Olacağı buydu hadi buyrun bakalım, şimdi napcaz = Düşündüğünüz gibi değil... Teslim olmadım kesinlikle, angara bebesiyiz biz.. 13 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Maşallah çok güzel etkinlik olmuş. Yemekler harika görünüyor. İçim gitti. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Emmi'nin gözler 2346543212312154188 derece miyop belli 2 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Gelelim bendeki resimlere, Bor'a girişimizi yaptık. Bor tabelasında aracım tam 98.000 km oldu. İlyas, Onur ve Yaşar Usta önderliğinde benzinliğe ulaştık ve beklemeye başladık. Hala MERSİN ekibi yoktu. Neyse bi yarım saat bekleyişin ardından sonunda teşrif ettiler Serhan bey'ler Ardından Adana ekibi ve Çağatay arkadaşımızın gelmesiyle bahçenin yolunu tuttuk. Hemen daldaki elmaları gözümüze kestirdik ilk davranan Yaşar Usta oldu. Kendisi çok iyi birisi sağolsun... Ardından bahçe keşfine başladı Cengiz ve Muhammed abi. Karpuz kavun varmış dediler hemen operasyon ile hallettik... Ardından Ahmet abinin Şevkatli Adminimize sevgilerini sunmasıyla devam ettik. #DirenSerkan Emmi deki keyif kimsede yok Ve sonunda beklenenler geldi ve sanırım masada sadece 10 dk dayanabildi. O Söğürme nasıl birşeydi öyle ya. Tepsi'nin yıkanmasına gerek kalmadı, biz yıkadık.. Aynı şekilde Niğde Tava'da... Adam Admin ne olcak, bir de sigarasını kendi mi içecekti Ve günü 5.2 Ortalama ile 706 km yaparak bitirdik. Yol arkadaşlarıma ayrıca teşekkürü borç bilirim. Sizlerle yol ne de çabuk ve eğlenceli geçiyor İster istemez yorulduk ama gene olsa gene giderim, bunu net söylüyorum. Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bir kusurumuz olduysa affola. İyi Varsın FCTR Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Bu arabayı tanıyamadım... Çok güzel kareler Hadi arabayı tanımadında plakadandamı çıkaramadın sayın yöneticim 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Serkan abi foto göndermiş Bi şeyler oldu şefkatli adminimize 3 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 30 Eylül 2013 Yazar Paylaş 30 Eylül 2013 Katılan soframızı bereketlendiren bütün arkadaşların ayaklarına sağlık . Dostlarımızı gördük mutlu olduk mutlu da ettiysen ne mutlu bize ... 9 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Katılan soframızı bereketlendiren bütün arkadaşların ayaklarına sağlık . Dostlarımızı gördük mutlu olduk mutlu da ettiysen ne mutlu bize ... Değerli kardeşim sofranda ne var ne yok hepsini yedik, daha mı mutlu olmayalım..Özellikle Ahmet ve ben çocuklar gibi şendik..Cengiz salatada hünerini konuşturdu, Muhammed yardımcı oldu kendisine, Bayram abi ve sen bizi hem mahçup hem memnun ettiniz, Aksaray ve Niğde' den gelen diğer arkadaşlarımızda karşılıksız misafirperverliklerini sundular...Bir daha çağırın yine gelmeyen güreşte Ahmet' e mağlup olsun, o kadar yani... Çok güzel kareler Hadi arabayı tanımadında plakadandamı çıkaramadın sayın yöneticim Şimdi baktım da 33 Mersin' in plaka koduymuş..Kim geldi oradan abi ? 5 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Şimdi baktım da 33 Mersin' in plaka koduymuş..Kim geldi oradan abi ? Abi Mersin li birisine sorsana adam nereden bilsin 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 30 Eylül 2013 Yazar Paylaş 30 Eylül 2013 Değerli kardeşim sofranda ne var ne yok hepsini yedik, daha mı mutlu olmayalım..Özellikle Ahmet ve ben çocuklar gibi şendik..Cengiz salatada hünerini konuşturdu, Muhammed yardımcı oldu kendisine, Bayram abi ve sen bizi hem mahçup hem memnun ettiniz, Aksaray ve Niğde' den gelen diğer arkadaşlarımızda karşılıksız misafirperverliklerini sundular...Bir daha çağırın yine gelmeyen güreşte Ahmet' e mağlup olsun, o kadar yani... Şimdi baktım da 33 Mersin' in plaka koduymuş..Kim geldi oradan abi ? Sayın Yöneticim Bulaşıklar haricinde her şey güzeldi hiç bu kadar bulaşık yıkamamıştık. Bayram Ustanın da terfisini yapman lazım o yaşta o kadar bulaşığı yıkadı... 5 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Bayram abi süper bir insan gerçekten, yol boyu dua ettim kendisine...Allah ondan razı olsun, tek tek bizleri kontrol edip yemeği yediğimizden emin oldu... 7 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 30 Eylül 2013 Yazar Paylaş 30 Eylül 2013 (düzenlendi) 30 Eylül 2013 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Serkan abi foto göndermiş Bi şeyler oldu şefkatli adminimize Neler olduğunun fotoları elimde mevcut. ama imageşak yüklemiyor. Başka bir yol arıyorum Benim süperötesinin çektiği resmin boyutları ve kalitesi imageşakı aştı 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Neler olduğunun fotoları elimde mevcut. ama imageşak yüklemiyor. Başka bir yol arıyorum Benim süperötesinin çektiği resmin boyutları ve kalitesi imageşakı aştı Sen bilirsin, biliyorsun bende deli kuvveti var... 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Afiyet olsun arkadaşlar ayaklarınıza sağlık.. 3 Yorum bağlantısı
Bayram Ünsal 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Katılan tüm arkadaşların ayaklarına sağlık bizleri çok mutlu ettiniz şeref verdiniz. Tekrar görüşmek dileğiyle .... 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts