İçeriğe Yönlendir

Niğde/ Bor Söğürme Kebabı Toplantı Fotoğrafları

Kemal Korkmaz

Recommended Posts

Guest Hakan Tarım

Sadık abiyi sokan arının peşindeydim ama... Maaşta anlaşamayınca poz vermedi :D

Hep bir sebep hep bir manaa, bknz:Emmi sözleri :p

Emmi'nin gözler 2346543212312154188 derece miyop belli :p

:sandalye:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Şimdi baktım da 33 Mersin' in plaka koduymuş..Kim geldi oradan abi ?   :D

Neyse, bir dahaki toplantıya arka arkaya gidelimde ben plakayı ezberleteyim sana unutmazsın bir daha olmamııı  ;)  :D  :D

Katılan tüm arkadaşların ayaklarına sağlık bizleri çok mutlu ettiniz şeref verdiniz. Tekrar görüşmek dileğiyle .... :)

Abi hakkınızı helal edin Kemal'le beraber müthiş bir ev sahipliğiniz vardı, yakın zamanda ailece ziyarette bulunabilirim haberiniz olsun...... 

Abi Mersin li birisine sorsana adam nereden bilsin :D

Sadık'a soralım o biliyordur kesin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bayram Ünsal

Gönül dost görmek ister, söğürme bahane misali; öncelikle bu güzel etkinliğin gerçekleşmesine vesile olup evlerini yurtlarını bize açan Bayram ve Kemal Abilerim'e çok teşekkür ederim, Rabbim hayatlarını bereketli eylesin. Beraberinde de, bizleri yalnız bırakmayan, sohbetleriyle günümüzü, gönlümüzü şenlendiren tüm dostlarıma yürek dolusu sevgiler, ayaklarınıza, yüreklerinize, ellerinize, dillerinize sağlık... Ertan Abi'nin de dediği gibi bir yıldır açık olan bu toplantı konusunu da, sonunda muradına erdirmenin sonsuz bahtiyarlığı içerisindeyiz. Rabbim nice güzel sonlara ulaşan toplantılarda buluşmamızı nasib etsin cümlemize... :flowers:

O tavuk bacağından asılacak.! :p:D

AMİN
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Yakin zamanda Sivas ta bir kuzu cevirme etkinligi gerekiyor gibi. Tez zamanda hazirlikara baslayip durumu ilan ederim...

Dusundum de yakin zaman kisa gelecek. Baharin ilk isiklariyla diyelim. Ya da yok kar-kis bizi durdurmaz derseniz yakin zamanda olabilur.

Kuzuyu veya sanirim bir kac kuzuyu benim firina sokamayiz dolayisi ile disaridan destek sart. Bu arada ozel menumuzde, kartlasmis kara tavuk olacek :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Yakin zamanda Sivas ta bir kuzu cevirme etkinligi gerekiyor gibi. Tez zamanda hazirlikara baslayip durumu ilan ederim...

Dusundum de yakin zaman kisa gelecek. Baharin ilk isiklariyla diyelim. Ya da yok kar-kis bizi durdurmaz derseniz yakin zamanda olabilur.

Kuzuyu veya sanirim bir kac kuzuyu benim firina sokamayiz dolayisi ile disaridan destek sart. Bu arada ozel menumuzde, kartlasmis kara tavuk olacek :D

Özellikle kartlaşmış kara tavuk   :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

O kuzuyu bekliyorum ben.. Bi bakayım Ankara-Sivas kaç km  :fiuw:

Pee Ankara'dan 430,

Memleketimden 190 km https://www.google.com/maps/preview#!data=!1m4!1m3!1d341381!2d35.4968401!3d39.6745859!4m18!3m17!1m1!1zU2FyxLFrYXlhLCBUw7xya2l5ZQ!1m5!1zU2l2YXMsIFTDvHJraXll!2s0x407eab6a6050ec65%3A0x83f714044652ea9b!3m2!3d39.747662!4d37.017879!3m8!1m3!1d680512!2d36.4124672!3d39.9017407!3m2!1i1366!2i667!4f13.1&fid=0

Çerez, Çerez  :)

tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
Yorum bağlantısı

Ne var Mersin'den de 547,37 km, aka arkaya gidermiyiz ne dersin ?

Olmadı buraya kır direksiyonu 789 km  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Olmadı buraya kır direksiyonu 789 km  :biggrin:

Neresi 789 Km buradan 950 Km ama senin itin olsun kardeşim, nasip inşallah......

Yorum bağlantısı

Neresi 789 Km buradan 950 Km ama senin itin olsun kardeşim, nasip inşallah......

Abi ben niğde bor - istanbul arası demek istedim... :) Yahu damardan girip durma abi  :) en son atlıyacağım otobüse geliceğim haa  :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi ben niğde bor - istanbul arası demek istedim... :) Yahu damardan girip durma abi  :) en son atlıyacağım otobüse geliceğim haa  :)

Gelemez ki, gelemez ki. Bak istersen benim yiğen var otobüste host onunla beraber gelin sana iyi bakar otobüste ne dersin ?  ;)

Yorum bağlantısı

Gelemez ki, gelemez ki. Bak istersen benim yiğen var otobüste host onunla beraber gelin sana iyi bakar otobüste ne dersin ?  ;)

Abi bunu bir ara görüşelim  :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi bunu bir ara görüşelim  :)

Ne zaman istersen  ;)

Yorum bağlantısı

Ne var Mersin'den de 547,37 km, aka arkaya gidermiyiz ne dersin ?

Benim için sorun yok abi ne olacak, sen iste yeter. Arka arkaya gitmek zor olur abi, aynı rota da değiliz ki? :unsure2: 

Ankara'dan aynı ekip müsait olursa gideriz tabii ki.. Ama Cumartesi olsun ya, 1 gün de dinlenelim derim ben. Pazar yorucu oluyor ertesi gün için.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hay hay hem plakayı bilmeyen arkadaşlar varmış öğrenirler :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Beyler afiyet olsun. Katılanlara ve emeği geçenlere teşekkürler.. gençlik ne güzel bir şey!

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Beyler afiyet olsun. Katılanlara ve emeği geçenlere teşekkürler.. gençlik ne güzel bir şey!

Abi bir gün ben de geleceğim diyeceksin nasıl olsa, o günü bekliyorum...   :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Abi bir gün ben de geleceğim diyeceksin nasıl olsa, o günü bekliyorum...   :)

Az daha Psikolojik baskı yapmamız lazım :seytan: 

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Adam yoklamalara başladı

azCiZOil.jpg

Evlenmek istediği her halinden belli

1VbOnNDl.jpg

Kebabın resmini çekelim dedik, baktık gidiyor boşver resmi saldır kebaba :)

EObVUvSl.jpg

Nİğde Tava ama ne tava :)

1n2NZ8vl.jpg

Alıcı ayarları ile oynamayalım lütfen. :)

eXnRCiDl.jpg?1

Doymadım ama bu makine yenir mi acep?

Tg6F4Sml.jpg

Tüh arkada kaldık...Az daha zıplasam görünürmüyüm Acep?

6P8pMtJl.jpg

Aanammm  Aha da uçtum

YPGwE6fl.jpg

q8TiKb1l.jpg

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Arkadaşlar,

hakkımdaki yorumlar için teşekkürler...

Ancak, sizin amacınız ne yaaa! resimlere bakarken, boyun fıtığı olmamak için monitörü yan, bazen de ters çevirmek zorunda kaldım. :fiuw:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Cümleten afiyet olsun. Niyetlendim gelmeye ama planlar tutmadı malesef. Allah daha güzellerini nasio etsin bu birlikteliği bozmasın

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Cam

arkadaşlar dan biri 'biz Bor da söğürürken siz orda böğürecek misiniz' diye sormuştu. Valla böğürdüm. elinize emeğinize yüreğinize sağlık.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Ertan abi kuzuyu ben gitmeden çevirelim yoksa. Ana yola çıkarım elbet beni alan birileri olur.

Mersin ekibi Ankara ekibi Nevşehir yada Niğde ekibi hepsi uyar bana.. :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

günümü zehir etmeye kalkışan kalleş eşek arısı :shok:

Hahahahhh Emmi yakalamış ama konuşturamamış ne yazık ki :) tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz
(düzenlendi)

Bende de birkaç resim vardi paylaşayım :D

r8gi.jpg

1k1y.jpg

jo33.jpg1rhd.jpg

euxz.jpg

fsv3.jpg

tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...