İçeriğe Yönlendir

Niğde/ Bor Söğürme Kebabı Toplantı Fotoğrafları

Kemal Korkmaz

Recommended Posts

Bayram Ünsal

konuştursa azmettiricisini öğrenecektik :p:biggrin:

Emmi göbeğin çıkmış dedi, bende bugünden itibaren tekrar diyete ve yürüyüşe başladım ve 17:23 teki mesajımdan sonra sahilde 5 km/50 dk. yürüyüş ve egzersizle ya bismillah dedim. :koskos:

bende ara vermiştim başladım 5km 45 dakika da 100mekik tamam bir ayda hallederiz
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kıskançlık krizi gecirmedim ben :p

Yemek yemek güzeldir, etrafındakilerle. Afiyetler olsun cemicümlenize

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Cagatay Celik

Çağatay kardeşim bu resimden dolayı müsait bir zamanda görüşelim olur mu ?  ;)   :D

Ee e hangi konuda görüşecektik Serhan Abi??  Enfişelenmeli miyim acaba??  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Cagatay Celik

Senden resimleri isteyecektir Serhan abi.... :)

Abi özellikle tavayı sığırdığı fotoğrafı alıntılayınca korkmadım değil hani.. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ee e hangi konuda görüşecektik Serhan Abi??  Enfişelenmeli miyim acaba??  :biggrin:

Yok yok sakin ol sen  :D  Teşekkür ederim güzel bir poz, sonuçta oraya yemeğe gidildi ama boş tava olunca sanki biraz ters gibi  :D Ellerine sağlık kardeşim.....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cagatay Celik

Rica ederim Serhan Abi.  :)  Bir sonraki etkinlikte tekrar görüşürüz inşallah.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

İyi yemişsiniz valla, afiyet olsun..

Toplantının amacı buydu :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Toplantının amacı buydu :)

Demi ama :D

Konu başlığı Bor toplantısı değil ki, Söğürme toplantısı :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Yavv ne söğürdük arkadaş, iyi söğürdük ama yavv, söğüre sööğüre bir hal olduk. :mangal:

Bunca zaman konunun açık kaldığına değmiş, Bu kadar açık bıraktığımız için ayrıca utanıyorum o başka. ;)

Hakikaten bunca zaman bu lezzeti bizden uzak tutmayı nasıl başardınız.

Haklarınızı helal edin Bayram abi, Kemal.. Ev sahipliğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Yediğimiz herşey birbirinden güzeldi. Herkesi uğurladıktan sonra bir de Kemal'in babasıyla tanıştık. Amcam bizim için çıktı geldi evden. Hakkını ödeyemeyiz. Bahçesinde ne var ne yok aşırdık, deşirdik.

Tez zamanda tekrarlana....... :good1:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tez zamanda tekrarlana....... :good1:

Hadi yaaa :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Hadi yaaa :D

Mehmet abi, Söğürme piştikten sonra içindeki etleri alsınlar sıkıntı yok, bir somun ekmek, yağ kısmı ve pişmiş biber yeter tek başına. :kutlama:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Mehmet abi, Söğürme piştikten sonra içindeki etleri alsınlar sıkıntı yok, bir somun ekmek, yağ kısmı ve pişmiş biber yeter tek başına. :kutlama:

O gün öyle demiyordun ama genç...   :angry:  :angry:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

O gün öyle demiyordun ama genç...   :angry:  :angry:

Senin yine kafan mı güzel atmin. Bak hışmıma uğramadıysan bu senin çocuklarını tanımam ve yengemden olan korkumdandır. Sanma ki sana acırım. :p

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

O gün etleri ayırdığını hiç görmedim..Aldığın gibi mideye atıyordun :)

Senin yine kafan mı güzel atmin. Bak hışmıma uğramadıysan bu senin çocuklarını tanımam ve yengemden olan korkumdandır. Sanma ki sana acırım. :p

Şimdi uzaktayız zaten yakında toplantı falan da yok rahat rahat yazabiliriz :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

O gün etleri ayırdığını hiç görmedim..Aldığın gibi mideye atıyordun :)

Canım çöpe atacak halimiz yoktu. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Canım çöpe atacak halimiz yoktu. :p

O etleri atan çarpılır zaten :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Kafam hiç düzelmiyor bu aralar, kampanya varmış koliyle aldım... :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Et et olalı böyle eziyet,

Dost dost olalı böyle sohbet görememiştir sanırım. Ellerinize, dillerinize, ayaklarınıza sağlık. En kötü gününüz böyle olsun. Düğün alayı gibim olmuş sanki.

Çağımızın hastalığı telefonlar muhabbete engel olmamıştır sanırım. Bazı karelerde telefon milletin elinden düşmemiş. Fotoğraf çekmek dışında tabi.

Serhan abi tepsiyi eve götürecek kadar güzeldi sanırım yemekler :D

tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Kafam hiç düzelmiyor bu aralar, kampanya varmış koliyle aldım... :D

Sizin Angara' nın ya havasında ya suyunda birşeyler var. Acayip kafa yaptığı belli :D

Tekere omuz veren adam geldi aklıma :sandalye:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Et et olalı böyle eziyet,

Dost dost olalı böyle sohbet görememiştir sanırım. Ellerinize, dillerinize, ayaklarınıza sağlık. En kötü gününüz böyle olsun. Düğün alayı gibim olmuş sanki.

Çağımızın hastalığı telefonlar muhabbete engel olmamıştır sanırım. Bazı karelerde telefon milletin elinden düşmemiş. Fotoğraf çekmek dışında tabi.

Serhan abi tepsiyi eve götürecek kadar güzeldi sanırım yemekler :D

Aynen Necati bak yukarıda A. Kiriş de ne yazmış tam o resmin tercümanı olmuş valla. Et olmasada o yağ ve biber de yeterdi yani  :good1:

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

3 adet kuzunun beli vardi sögurme de...Bugün de tavuklusunu yapıyorum o da çok güzel oluyor....:D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...