Ayhan Sırtıkara 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Ne gezdin be arkadaş, polen ne iş? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Eylül 2013 Yazar Paylaş 30 Eylül 2013 Emmi istedi nevsehire gelirken getir diye. Çayla birlikte kargo ediciim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Emmi istedi nevsehire gelirken getir diye. Çayla birlikte kargo ediciim:D Göndermeyen ne olsun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Eylül 2013 Yazar Paylaş 30 Eylül 2013 Güneydoğunun güneyi Göndermeyen ne olsun gönder keteyi, götür poleni.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 ben oraya gittim alabalık avına. yollar çok fena. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 gönder keteyi, götür poleni.. Keteyi yedik len Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Yaban TV'deki İzci proğramını seyrediyorum sandım bir an, teşekkürler Servet çok güzel kareler emeğine sağlık....... 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Ben anlayamadım servet abinin aracın da pil mi varmış? Pil polenlemi şarj oluyormuş açıklama gerek ? Yok Yok sen tamamen yanlış anlamışsın Hüseyin. Röno yeni bir kangoo yapmış, poleni Depo kapağından içeri atıyorsun....... 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Mükemmel yerler Anzer balından bir kere yemek nasip oldu.Böyle bir lezzet başka bir şeyde olabilir mi , bilmiyorum ? Mutlaka denemesi gereken bir bal. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 YORUMSUZ Kete Hazırlanışı: önce bir paketten biraz az mayayı su-süt karışımında eritiyor, maya eriyince de içine bir kesme şeker atıyorsunuz. 3 kase unu geniş bir kaba eliyor, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay bardağı sıvıyağ, 2 yemek kaşığı yoğurt ve eriyen mayayı ekleyip yumuşak bir hamur yapıyorsunuz. (hamur tutmazsa biraz daha un ekleyebilirsiniz.) hamur kabını üzerini örtüp yarım saat dinlendiriyorsunuz. bu arada ketenin içi için 1 su bardağı un ve 1 tatlı kaşığı tuzu 3 yemek kaşığı tereyağında kavuruyorsunuz. (unun kaldırabileceği kadar yağ eklemek gerekiyor) hamurdan yumruk büyüklüğünde bezeler koparıp çay tabağı büyüklüğünde açıyorsunuz (9-10 adet kadar çıkıyor) her bir hamurun içine 1 yemek kaşığı kavrulmuş undan koyup ağzını torba gibi büzüyor ve hamuru tatlı tabağı büyüklüğünde düzeltiyorsunuz. keteleri tepsiye dizip üzerlerine yumurta sarısı sürüp, çörek otu serpiyorsunuz. 15-20 dk. da tepside mayalandırıp önceden ısıtılmış 200C fırında üzerleri kızarana kadar pişiriyorsunuz... Yerken dikkatli olunuz, Orta ve ileri yaş grubu kullanımlarında çarpıntı şikayetleri bildirilmiştir. Polen Uyarı: İlk kez Polen alımı yapanları yarım çay kaşığı gibi küçük miktarlarla başlamaları ideal dozlara zaman içesinde yavaş yavaş çıkmaları önerilir! Arı Poleninin bazı faydalarını şu başlıklarla özetleyebiliriz: Yüksek Performans getirir. Anabolik etkileri (32 gr ve üstü tüketimlerde) yani kas-adale yapıcı ve güçlendirici özelliği vardır. Büyüme çağındakilere ihtiyaç duydukları tüm esansiyelleri barındırır. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Nefesin kesilmesin,motorun bitmesin,Allah güç kuvvet versin hep böyle gez dolaş bizde izleyelim abi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 . Neyse, balın tadına bakamadım ama abimiz derdimi anlamış olacakki, Astım'a birebir iyi gelir, akşamları bir çay kaşığı yeğennnnnnn. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Ağzıaçık geçiti'ne gelmeden ağzımız açık kaldı 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Güzel kareler , samsuna giderken yanlışlıkla dağ yoluna girip Havza tarafından Bafra'ya dağ yolu ile indik geçen bayramda 60 km'yi 3 saat'te indik korku dolu anlardı O yol geldi aklıma bir an , biz korktuk sen keyif almışsın abi , helal olsun 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Yaz etkinliği için mükemmel bir seçim olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ekim 2013 Yazar Paylaş 1 Ekim 2013 servet abi bu tarafa gelmiyor musun? Erol, iş ile seyahati bir kılıfa sokuyorum. Yoksa tabiki gelmek istiyorum Yaban TV'deki İzci proğramını seyrediyorum sandım bir an, teşekkürler Servet çok güzel kareler emeğine sağlık....... Biraz daha uğraşmam lazım onlar gibi olabilmek için Kiriş, evlensene. Nefesin kesilmesin,motorun bitmesin,Allah güç kuvvet versin hep böyle gez dolaş bizde izleyelim abi Amin kardeşim amin. Süpersin Servet abi, forumda böyle başlıkları özlemişim. Evet, epeydir dağ bayır gezi aksiyonları paylaşılmıyor. Nasip ise Ocak sonunda yine bişeler olacak Yaz etkinliği için mükemmel bir seçim olabilir. Emmiyi kurda kuşa yem edelim diycemde karınca bile yok oralarda Maşallah diyelim. Kangoo bir kez daha görevini başarıyla tamamlayarak abimizi sağ salim getirdi yuvasına. Bir teşekkür de ona. Sağ olasın Ayça bacım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Mükemmel yerler Anzer balından bir kere yemek nasip oldu.Böyle bir lezzet başka bir şeyde olabilir mi , bilmiyorum ? Mutlaka denemesi gereken bir bal. Hayırdır la bu genç yaşında şifa diye mi yedin balı Yorum bağlantısı
Recommended Posts