Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Digitürk ile olan taahhüd süresinin bitiminde üyeliğimi dondurdum. Ancak yalnızca TRT açık, daha fazla kanalın açık olması gerekmiyor mu? Diğer kanalların açılması için üyeliğimi tamamen iptal mi ettirmeliyim? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Digitürk ile olan taahhüd süresinin bitiminde üyeliğimi dondurdum. Ancak yalnızca TRT açık, daha fazla kanalın açık olması gerekmiyor mu? Diğer kanalların açılması için üyeliğimi tamamen iptal mi ettirmeliyim? Kartı iade ediyorsunuz ve hiç bir kanalı izleyemezsiniz,kutu çöpe gidiyor maalesef Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Digitürk ile olan taahhüd süresinin bitiminde üyeliğimi dondurdum. Ancak yalnızca TRT açık, daha fazla kanalın açık olması gerekmiyor mu? Diğer kanalların açılması için üyeliğimi tamamen iptal mi ettirmeliyim? Kendi şifreli kanallarını ve HD olan kanalları da kapatıyorlar sanıyorum. Benimde geçen yıl sözleşmem doldu. 39 Tl lik fatura bir anda 70 Tl geldi. Sinirlendim D-Smart a geçtim. İç güveysinden hallice. Yorum bağlantısı
Şaban Arhan 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 kartı, receiveri , kumandayı ve hatta receiverın kutusunu bile istiyorlar üyeliği iptal ettirdiğinizde.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Kartı iade ediyorsunuz ve hiç bir kanalı izleyemezsiniz,kutu çöpe gidiyor maalesef Daha önceden akrabalarımın başka kanalları seyrettiğini hatırlıyorum digitürk üyelikleri bitince. Kutu çöpe gidiyorsa başka HD bir cihaz almam yeterli mi olacak HD yayın izleyebilmek için? kartı, receiveri , kumandayı ve hatta receiverın kutusunu bile istiyorlar üyeliği iptal ettirdiğinizde.. Receiver kutusunu istediklerinde tepkimiz ne oluyor peki? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Daha önceden akrabalarımın başka kanalları seyrettiğini hatırlıyorum digitürk üyelikleri bitince. Kutu çöpe gidiyorsa başka HD bir cihaz almam yeterli mi olacak HD yayın izleyebilmek için? Başka kutularda da bütün kanalların hd si yok sadece a tv ve trt diye hatırlıyom,digital platformlar en iyisi gibi şuan,üyeliğinizi devam ettirebilitrisniz Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Başka kutularda da bütün kanalların hd si yok sadece a tv ve trt diye hatırlıyom,digital platformlar en iyisi gibi şuan,üyeliğinizi devam ettirebilitrisniz Hiç burunlarından kıl aldırmıyorlar ama, önceden kapattırmayın şöyle yapalım, böyle yapalım diyorlardı, şimdi kapattırmak için faks çekin dediler. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Kutuyu iade etmezseniz 3 ay sonra kutu parası için size makbuz yollarlar...biran önce iade etmeye çalışın.çanak size kalır,onuda normal bir uydu cihazı alıp türksata göre ayarlatabilirsiniz...ben öyle yaptım. Hiç burunlarından kıl aldırmıyorlar ama, önceden kapattırmayın şöyle yapalım, böyle yapalım diyorlardı, şimdi kapattırmak için faks çekin dediler. Ne istiyorlarsa yap. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Her ay sabit bir para veriyor olmak gıcık ediyor beni, kira gibi bitmez, öde, öde, öde.... 300-500 neyse verelim bitsin. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 kartı, receiveri , kumandayı ve hatta receiverın kutusunu bile istiyorlar üyeliği iptal ettirdiğinizde.. +1 Bir tek çanak kalıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Hiç burunlarından kıl aldırmıyorlar ama, önceden kapattırmayın şöyle yapalım, böyle yapalım diyorlardı, şimdi kapattırmak için faks çekin dediler. hd yayınları izlemek istiyorsanız devam edin digi ile,yok normal yayınlar yeterli diyorsanız ucuz yollu bir risivır alın gitsin Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Kutuyu iade etmezseniz 3 ay sonra kutu parası için size makbuz yollarlar...biran önce iade etmeye çalışın.çanak size kalır,onuda normal bir uydu cihazı alıp türksata göre ayarlatabilirsiniz...ben öyle yaptım. Ne istiyorlarsa yap. Receiveri iade ederim tabii ki abi, ancak Receiver'ın kutusunu da isterlerse ona da makbuz gönderirlerse saygılarımı sunarım. Ne istiyorlarsa yaptım, çektim faksı Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 39 tl'ye işi halletim ben...hemde gözükmüyor tv'nin arkasında,sadece gözü var misss. Receiveri iade ederim tabii ki abi, ancak Receiver'ın kutusunu da isterlerse ona da makbuz gönderirlerse saygılarımı sunarım. Ne istiyorlarsa yaptım, çektim faksı Bana bir gün vermişlerdi o zaman gittim iade ettim,ne erken nede geç teslim alıyorlar.... Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Sadece kartı alıyorlar. NE alıcı, ne çanak, ne LNB, ne de kumanda. Hepsi duruyor evde. Kartın sahibi dijitürk, diğerlerinin bedelini ödediniz zaten aylar boyunca. 11 yıllık üyelikten sonra zor da olsa kapattırdım. Oradan biliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Sadece kartı alıyorlar. NE alıcı, ne çanak, ne LNB, ne de kumanda. Hepsi duruyor evde. Kartın sahibi dijitürk, diğerlerinin bedelini ödediniz zaten aylar boyunca. 11 yıllık üyelikten sonra zor da olsa kapattırdım. Oradan biliyorum. hiç b..işeye yaramıyor kalanlar,alsınlar onlarıda,işlerine yarar Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Sadece kartı alıyorlar. NE alıcı, ne çanak, ne LNB, ne de kumanda. Hepsi duruyor evde. Kartın sahibi dijitürk, diğerlerinin bedelini ödediniz zaten aylar boyunca. 11 yıllık üyelikten sonra zor da olsa kapattırdım. Oradan biliyorum. Hocam bu anlaşma üye ye göre değişiyormuş,çevremde sizin gibi sahip olanlarda var ama benden herşeyi geri aldılar... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 ben de ilk üyelikte 2 yıl taahhütlü"çanak,lnb,receiver,kumanda" benim olacak şekilde almıştım.5 yıl kullandım. eskiden kartı istediğiniz cihaza takıp kullanabiliyordunuz,ben de hd cihaz alıp ona takıp digiyi ordan izliyordum. diginin kendi receiverini de mutfakta KARTSIZ olarak türksata bakan çanak ile kullanıyordum. işte eskiden kutunun siz de kalması bir işe yarayabiliyordu,kartsız da çalışıyordu (türksat ile). sonra kutular değişti,kartlar kutuya özel oldu,iptal sırasında kutunun sizde kalması birşey ifade etmemeye başladı,zira kartsız bir işe yaramıyor artık. Bilal bey,siz kartı vermediğiniz için trt yi izleyebiliyorsunuzdur.kartı da aldıklarında hiç bir şey izleyemezsiniz. anteninizi türksata döndürtüp,hd uydu alıcı alırsanız, trt1 hd,trt hd, atv hd, atv haber hd" kanallarını izleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Taahüt bittikten sonra kapattıysanız cihaz sizde kalır. En azından benim sözleşmem o şekilde. Elektronikçilerde küçük bir ayarla uydu yayınları seyredilebiliyormuş. Forumlarda okumuştum. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Hepsi boş. Televizyonum yok kafam rahat. Ne uydu derdi var ne hd televizyon. Bi laptop bir de sınırsız internet yetiyor. İzle izleyebildiğin kadar Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 hiç b..işeye yaramıyor kalanlar,alsınlar onlarıda,işlerine yarar Orası doğru canım. Almıyorlar ama işte. Hocam bu anlaşma üye ye göre değişiyormuş,çevremde sizin gibi sahip olanlarda var ama benden herşeyi geri aldılar... Hmm... Belki de 11 yıl olduğunda dolayı almamışlardır. Bana terbiyesizlik yaptılar da ondan bıraktım. Kutu değişimi istedim, ligtv alıp almayacağımı sordular. Almayacağımı söylediğimde kutuyu değiştiremeyiz dediler. Üyeliğimi sonlandırınca da bir tek genel müdürün aramadığı kaldı. Bu olayı anlattım, hemen değiştirmeyi teklif ettiler. "Peki" dedim, "aldığım uydu alıcısı ve çanak+lnb fiyatını da ödeyecek misiniz?" dedim. Üyeliğimin sonlanması çabuklaştı. Aahahahaaa... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Hmm... Belki de 11 yıl olduğunda dolayı almamışlardır. Bana terbiyesizlik yaptılar da ondan bıraktım. Kutu değişimi istedim, ligtv alıp almayacağımı sordular. Almayacağımı söylediğimde kutuyu değiştiremeyiz dediler. Üyeliğimi sonlandırınca da bir tek genel müdürün aramadığı kaldı. Bu olayı anlattım, hemen değiştirmeyi teklif ettiler. "Peki" dedim, "aldığım uydu alıcısı ve çanak+lnb fiyatını da ödeyecek misiniz?" dedim. Üyeliğimin sonlanması çabuklaştı. Aahahahaaa... Benimde 7 yıllık üyeliğim vardı abi,kaç yıl oldu kapatalı hala ararlar saolsunlar Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 dijitürk gereksiz bi platform . bayilik vermek için çok aradılar zamanında kabul etmedim . çok şükür müşteri çevrem iyi . dijitürk falan işine girersem onlarıda kaybederim . müşteriye ilgi alaka sadece paket satana kadar sonrası önemli değil . Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 ben 1 yıldır tivibu kullanıyorum.gayet güzel,çok memnunum.durdur izle-sonra izle çok güzel.durdura durdura izledğimiz diziler saat 24.00 te bitiyor 1 Yorum bağlantısı
Şaban Arhan 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Murat Hocam 7 yıllık üyeydim, iki yıl önce receiverı kendi insiyatifleri doğrultusunda değiştirdiler ve eski receiver bizde kaldı. Daha sonra bu yılbaşında taahhütüm bitti ve ben de yeni üyelere daha uygun fiyatlarla kampanyalar yapıldığını gördüğümde üyeliğimi iptal ettridim, yukarıda dediğim gibi çanak hariç ne varsa istediler teslim ettim..Daha sonra yeniden üye oldum, 12 aylık taahhütle 5 şampiyonun maçı aylık 35 TL.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts