Murat Dere 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Murat Hocam 7 yıllık üyeydim, iki yıl önce receiverı kendi insiyatifleri doğrultusunda değiştirdiler ve eski receiver bizde kaldı. Daha sonra bu yılbaşında taahhütüm bitti ve ben de yeni üyelere daha uygun fiyatlarla kampanyalar yapıldığını gördüğümde üyeliğimi iptal ettridim, yukarıda dediğim gibi çanak hariç ne varsa istediler teslim ettim..Daha sonra yeniden üye oldum, 12 aylık taahhütle 5 şampiyonun maçı aylık 35 TL.. İlginç işte. Benden sadece kartı istemişlerdi. Yorum bağlantısı
Ramazan Okyar 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Anlaşmaya göre istiyorlar sanırım.bende 2 yıl taahhüt verdim sonunda uydu alıcı +çanak ne varsa bende kalacak şekilde..2 yıl dolduktan sonra aradım devam edicem ama indirim,hediye...felan istedim ama hiçbirşey vermiyor iptal için önce faks istiyor sonra arayıp vazgeçirmeye çalışıyor.2-3 defadır faks çekiyorum sonra arıyorlar onu verelim bunu verelim fiyatı düşürelim telkinleriyle.Yakında yine bitecek aynı döngü devam edecek.Aslında barça+real maçları için d smart a geçme niyetim var ancak onunda fiyatları paket seçenekleri çok kötü.Fiyat konusunda da herkese farklı şekilde fiyat gelebilyor sanırım.2 yıl boyunca standart+spor+belgesel i 24 liraya izledim.Şimdi standart+belgesel+spor+Ligtv2-3 dahil 13 liraya izliyorum.belgesel+spor+Ligtv2-3 kanalları hediye diye geçiyor sadece standart parası veriyorum.1 ay sonra hediye kanallar kapanacak yukarıda döngü baştan başlayacak..Tutarsa devam tutmazsa barça için dsmart olabilir.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 dsmart ve dijitürk ikiside var evde dsmart 2.yıla girdim ücrette hiç bir değişiklik yok ama dijitürk öyle değil, bir gün trafikteydim telefon çaldı faturalarımı düzenli ödediğim için 1 ay filim paketlerini ücretsiz hediye ettiklerini söylediler evet dedim, tabi bir aydan sonra bir fatura geldi 75 tl. bu ne dedim, filim paketi istemişsiniz, ben istemedim dedim, hediye verdiniz, bir ay hediye ondan sonra ücretli dedi, çıkmak için ne yapmalıyım, 40 tl. ücreti var peki çıkıyorum dedim 40 tl. ödedim çıktım, aradan 1 ay geçti bir telefon daha, bu seferde yine aynı şeyler istemiyorum kardeşim dedim, 1 ay sonra yayının kesileceğini ve istersem devam edeceğimi söylediler, ama konuşmamda ücretli ise istemediğimi defalarca belirttim, 2 ay sonra bir fatura daha 75. tl. açtım ağzımı yumdum gözümü, geçen ay tahhütüm bitti tamamen üyelikten ayrılacağımı söyledim, fax çekmemi söylediler, fax ı çektim tekrar bir telefon, işte hatamızı telafi için 1 ay lig tv. hediye ettiler. bu ayın içinde tekrar fax çekip tamamen ayrılacağım. hd olan cihazları geri istiyorlar diye biliyorum. biraz uzun oldu kusura bakmayın, aynı duruma düşmeyin diye yazdım. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 tam bir kandırmaca ve fırsatçılık . onaylamadığım ve sevmediğim 2 platform . tv izlemek için para ödüyorsunuz . 3 lira 5 lira değil tabi. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2013 Paylaş 31 Ekim 2013 Beni de kandırdılar 12,90 küsür TL'ye hediyelerle başlıyorum Digitürk'e. Yorum bağlantısı
Recommended Posts