Mustafa Yanar 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Sıfır alınacak. 4x2 olacak. Dizel olacak.Hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar.Bunların dışında tavsiye edebileceğiniz benzer özellik ve fiyatta araç var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 suzuki farklı duruyor. içini incelemek lazım. bir kere 4x4 olanı var. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Nissanın yeni kasası gelecek zannedersem... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Özkoca 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 (düzenlendi) al birini vur ötekine hiç bulaşmayın derim japon tenekelerine ikiside çakma arabadır. onun yerine ford kuga ,volksvagen tigun almanızı tavsiye ederim (volksvagen , ford hakiki arabadır ) 3 Ekim 2013 tarihinde Mehmet Özkoca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Ben s cross ü yerinde inceledim fena değil. Nissan qashqai hiç estetik değil ben şekline de bakarım aracın. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Nalbant 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Qashqai'nin ikinci elde piyasası var, ama Suzuki ikinci elde çok değer kaybediyor. Bunu da dikkate almanızı öneririm. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Suzuki incelemedim bilmiyorum. Nissan evet puyasasir ilan bir araç. Muhtemelen yakında kasa değişir dış tasarım fena değil bence ama içini benn hiç sevmedim çok basit gelmişti bana. Limit dahilinde farklı alternatiflere de bakılmalı derim 1 Yorum bağlantısı
Eray Sireli 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 suzuki farklı duruyor. içini incelemek lazım. bir kere 4x4 olanı var. Mehmet Bey daha önce şunu incelemiş miydiniz? güzel bir şehir içi arabası gibi. 1 Yorum bağlantısı
Eray Sireli 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Mehmet hocam alçak olmayan, en önemlisi "nazik olmayan" bir araç istiyor. işte cross country standart v40'tan biraz daha yüksek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 al birini vur ötekine hiç bulaşmayın derim japon tenekelerine ikiside çakma arabadır. onun yerine ford kuga ,volksvagen tigun almanızı tavsiye ederim (volksvagen , ford hakiki arabadır ) Fanatiklik iyi bir şey değildir... Geçen sefer uyardığımız için hatanın tekrar edilmesi sebebiyle foruma girişini engellemek zorunda kaldım.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Mehmet Bey daha önce şunu incelemiş miydiniz? güzel bir şehir içi arabası gibi. işte cross country standart v40'tan biraz daha yüksek Volvo nazik bir araç. aşırı yumurta. sx4 e bakacağım ama onda da yumurtalık seziyorum. güzel şehiriçi arabası v40 nasıl oluyor onu anlamadım? volvo zaten bence tasarımda özgünlüğünü yitirdi. Bu sıralar yeni crv peşindeyim. 1.6 dizel bu ay sonunda geliyor ve lakin hala fiyat söylemiyorlar broşür ve özellikler yok. test sürüşü yaptım (4x4) güzel. çalkalama yok ancak lastikler biraz ses alıyor 18 jant. 17 koydurmak lazım ama sanırım eski jantları atmak/satmak gerekir. sx4 dehşet pahalı. neden öyle çözemedim. Yorum bağlantısı
Eray Sireli 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 (düzenlendi) Volvo nazik bir araç. aşırı yumurta. sx4 e bakacağım ama onda da yumurtalık seziyorum. güzel şehiriçi arabası v40 nasıl oluyor onu anlamadım? Neden olmasın? Standart v40'dan daha yüksek veya herhangi bir c segmentinden daha yüksek, aşırı olmayan ama yeterli geniş iç mekan, ister çift kavramalı powershift şanzıman veya manuel, bildiğimiz psa dizel motorun biraz daha sessiiz ve teknik desteği daha iyi olanı. Bence fiyat/performansı güzel.Üstelik dizinin sığmadığı donanımlı golfler bile bu fiyatlardan aşağıya alınamıyor. 3 Ekim 2013 tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 güzel değil bana göre. akşama kadar fiyat performans olsun. zaten fiyat performans için en iyisi eski arabandır fiyat performans için hep superb önerilip duruyor mesela. ama niye satmıyor? çünkü çoğu kişinin zevkine göre güzel değil. derli toplu değil. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 begendiğim birkaç yüksek araç var (sadece tip olarak fiyatı vs boşverirsen) bunlar: yeni rav4 (eh). mevcut grand vitara (eskidi) freelander2 XV ASX jeep wrangler X3 azcık ailesel düşünüldüğünde wrangler ve vitara düşer listeden. Panoramik tavanın açılabiliyor olması çok güzelmiş YAğmur suyu, arıza, ses (rüzgar artı tıkırtı) ve sıcaklık sebebi. Yorum bağlantısı
Eray Sireli 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 begendiğim birkaç yüksek araç var (sadece tip olarak fiyatı vs boşverirsen) bunlar: yeni rav4 (eh). mevcut grand vitara (eskidi) freelander2 XV ASX jeep wrangler X3 azcık ailesel düşünüldüğünde wrangler ve vitara düşer listeden. YAğmur suyu, arıza, ses (rüzgar artı tıkırtı) ve sıcaklık sebebi. keşke xv aynı özelliklerle güçlü bir dizel motorla donatılmış olsaydı crossover segmentinde tek olurdu. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Chevrolet Aveo Crossover çıkacakmış sene sonunda Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Yeti 1.6 Tdi Elegance alırdım bu ikisi yerine. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 (düzenlendi) Suzukiyi bilmem ama kaşkayiyi satış bayisinde inceledikten sonra gidip C max'ımı öpmüştüm Berbat iç malzeme kalitesi ve işçiliği var 4 Ekim 2013 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Kesinlikle ikisinden de iyidir. Görünüşünü herkes beğenmiyor ama. Yeti 1.6 Tdi Elegance alırdım bu ikisi yerine. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 (düzenlendi) Kesinlikle ikisinden de iyidir. Görünüşünü herkes beğenmiyor ama. Şu donanımlar için, -Adaptif dinamik açı ayarlı Bixenon far -Köşe aydınlatmalı sis farı -Start/Stop -Fren enerjisini geri kazanım -hildholder -Isıtmalı silecek -iç gözlemli alarm -5.8" Dokunmatik 6CD'li Teyp -ESC Elektronik Stabilite kontrol Programı(ESP) Ve 1.6 Tdi'ın 5LT/100km tüketimi için tipe bakmam.net 4 Ekim 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts