Hayrettin Bahadir 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sok-fiyat-2012-1.3-multijet-punto-long-139724841/detay ARAÇ SİGORTADAN HASARLI ANINIP YAPILMIŞTIR. KAPORTA DEĞİŞEN PARÇALAR: BAGAJ KAPAGI ARKA TANPON VE DEMİRİ ÖN TANPON VE DEMİRİ MOTOR KAPUTU SAG ÖN ÇAMURLUK ÖNPANEL RADYATÖRLER FARLAR VS... BOYANAN PARÇALAR: BAGAJ KAPAGI ARKA TANPON SAG ARKA ÇAMURLUK SOL ARKA ÇAMURLUK MOTOR KAPUTU SAG ÖN ÇAMURLUK SOL SASE KOLU UCU 10 CM SAS ŞASE KOLU ARACIN EMSALLERİNİN 1.3. MULTİJET LONG OLARAK ORİJİNALLERİ 34.000 -38.000TL ARASINDADIR. 5664 MESAJ ATINCA 13.03.2013 ÇARPMA AGIR HASARLI 32.267,63 TL 12.09.2012 ÇARPMA 561,37 TL GÖRÜNMEKTEDİR. ÖNEMLİ NOT: ARAÇ KREDİ İLE SATILMAMAKTADIR.. SEBEBİ FAİZİN HARAM OLUŞUDUR. YOKSA ARACA KREDİ ÇIKMAKTADIR. ALLAH C.C BUYURUYOR FAİZİ ALAN VEREN ALLAH C.C. VE RESULİNE(S.A.V.) SAVAŞ AÇMIŞTIR.(BAKARA 279) PEYGAMBER (S.A.V.) BUYURUYORKİ ALLAH C.C. FAİZİ ALANI VERENİ ŞAHİTLERİNİ KATİPLERİNİ LANETLEMİŞTİR.(TİRMİZİ) PEYGAMBER (S.A.V.) BUYURUYORKİ KİM BİR KÖTÜLÜGE ARACILIK EDERSE O KÖTÜLÜĞÜ YAPANIN GÜNAHINDAN ONA SA BİR HİSSE YAZILIR. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Araç hem pert olmuş, hem satmaya çalışıyor, hem de kredinin çıkamadığını söylüyor. Gayet açık sözlü 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Mehmet abiye geçen bir araba sordum. Araba 2 kere 1 yıl ara ile pert olmuş. Bizim tanıdıklarda almayı düşünüyordu Kaçırmasaydınız Yorum bağlantısı
Selim Kaya 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Bknz. http://www.bakarasuresi.gen.tr/bakara-suresi-meali.html Biraz yorum farkı var galiba... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Az kalsın ben alıyordum 3 kere 30.000 TL pert kaydı olan bir Focus. Direkten döndüm. İlanda sadece çizikten dolayı komple boya yazıyordu. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Bu kadarına da pes yani Dini bukadar kullanmamalı ... 5 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Araç hem pert olmuş, hem satmaya çalışıyor, hem de kredinin çıkamadığını söylüyor. Gayet açık sözlü Kredi çıkıyor ama adam vermiyor.Yerseeeee Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Bu kadarına da pes yani Dini bukadar kullanmamalı ... Bazıları modayı takip eder. 6 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Dobra dobra söyleyip açmış ilanı, En alttaki 4-5 satırı yazmasaymış daha iyi olurmuş. Doğru söyleyeni de sevmez benim milletim. Yaranılmıyor maalesef. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Bu kadarına da pes yani Dini bukadar kullanmamalı ... Hemde faizin ne olduğunu önce kendisi anlamalı... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Adamın değişen ve boyanan parçaları yazması, fiyatı bunun için düşük tutması samimi olduğunu gösteriyor. Faizle alakalı yazdıkları ise samimi olduğunu göstermeye çalıştığını gösteriyor bence. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Piyasa faiz piyasası değil mi zaten? Araç fiyatlarını belirlemede araç kredi faizlerinin etkisi olmadığını kim söyleyebilir? Piyasada dolaşan her kuruş öyle veya böyle faize bulaşmıştır. Bu ilan sonunda yazılanlar adamın samimiyetini gôstermiyor bence. Tamamen gösteriş Yorum bağlantısı
Onur Durmaz 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Bence çok samimi ve güzel bir bakış açısı, aracının bütün sıkıntılarını tek tek yazmış ve kendi usulünce de satıyor keşke herkes bu kadar samimi ve dürüst olabilse. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Pert olmuş araçlara bankalar kredi vermiyor mu ? Banka kredi verdiği araç için kasko şartı kor.Eğer araca kasko yapılabiliyorsa kredi verir. Bu araca ya kasko yapılamaz ya da anormal bir rakam çıkar bence. Yorum bağlantısı
Emre Köksal 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 aracın değişen bildiğimiz kaporta parçalarını yazmış ya şasesi? Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Dobra dobra söyleyip açmış ilanı, En alttaki 4-5 satırı yazmasaymış daha iyi olurmuş. Doğru söyleyeni de sevmez benim milletim. Yaranılmıyor maalesef. Hakan'ım köftem, şimdi bu adam ilandaki hadisleri bize yaranmak için mi kullanmış yani? O daha da kötü be civanım pidecim linuksum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 İlanda geçen hadisler sahihdir. dinin gereğini açıkça yazmak neden riyakarlık olsun ? Ameller niyetlere göredir. Ha faiz olayına girmeyelim kimse çıkaramaz, piyasadaki her kuruşun içindedir maalesef. 3 Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 İlanda geçen hadisler sahihdir. dinin gereğini açıkça yazmak neden riyakarlık olsun ? Ameller niyetlere göredir. Ha faiz olayına girmeyelim kimse çıkaramaz, piyasadaki her kuruşun içindedir maalesef. Sahih olan/olmayan hadis konusuna girmeyelim Servet, oradan da çıkamayız. Hem ben Hakan'la konuşuyom, sen ne karışıyon? "Yaranılmıyor" demiş ya Hakan, ondan öyle söyledim olm. (Bana dediysen tabii. Boşuna da alınmış olabilirim.) 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Adam dürüstçe ne varsa yazmış, faizin geçeceği bir ticarete bulaşmak istemediğini açıkça yazmış. Konun mizahi bir yanını göremedim. İşine gelirse alırsın, gelmezse almasın bu kadar net. Keşke hepimiz dinimizin gereklerine sıkı sıkıya uyabilsek. Allah gönülden isteyen herkese tam hidayet nasip etsin. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Evet arkadas i durust oldugu icin kutlamak lazim. Durust ama bence biraz fazla abartmis. Hersey musluman ve neyin ne oldugunu iyi biliyor. Bence biraz ortama uyarak satarim manasina getirmis olayi acaba dinimizde luksunde caiz olmadigini komsusu acken tok yatamayacagini biliyor mu.adam sigorta sirketinden almis yapmis satmis acaba hayir icin mi satiyor ? Hic kar koymadimi mubarek ustune ? Nakit satsa dahi gelecek naktin helal oldugunu nasil bilebilir. Bilmiyorum bence sov yapmis ben malimi helal olarak alip sattiktan sonra parayi verecek arkadas dusunsun helalini haramini. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Evet arkadas i durust oldugu icin kutlamak lazim. Durust ama bence biraz fazla abartmis. Hersey musluman ve neyin ne oldugunu iyi biliyor. Bence biraz ortama uyarak satarim manasina getirmis olayi acaba dinimizde luksunde caiz olmadigini komsusu acken tok yatamayacagini biliyor mu.adam sigorta sirketinden almis yapmis satmis acaba hayir icin mi satiyor ? Hic kar koymadimi mubarek ustune ? Nakit satsa dahi gelecek naktin helal oldugunu nasil bilebilir. Bilmiyorum bence sov yapmis ben malimi helal olarak alip sattiktan sonra parayi verecek arkadas dusunsun helalini haramini. Lüksün caiziyeti konusunu arabayla karşılaştıracağımız yer burası değil başka ortamda konuşuruz belki, adamın komşusuna veya etrafına yaptığı yardımı bilemeyiz. (Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz). Sigorta şirketinden araç alıp yaptırıp satıyorsa bunu da dürüstçe belirtiyorsa tabiki babasının hayrına satmayacak karını isterse koyacak, ticaret budur. Biz babamızın hayrına çalışmıyoruz, çalıştığımız şirkette. Adam ilanda paranın helal olup olmaması ile ilgili herhangi bir şey yazmamış, konu başlığına takılmayın, alım-satımda ki ticarette faiz olacaksa buna sebep olan taraf olmak istememiş. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts