Hasan Karabekiroglu 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Dün lpg enjektör temizliği ile filtresini değiştirmek için lpg cime gittim orda bu üründen bahsediyordu.... biraz reklam kokan konuşmalar arasından bazı özelliklerini ilginç buldum ... Forum ne düşünmektedir bu konuda aceba... "DYMCO LPG Sistemleri Kore malıdır. 1989 Yılından beri LPG sektöründe bulunmakta ve sürekli AR-GE çalışmaları neticesinde kendini geliştirmiş bir sistemdir. Özellikle Avustralya ve Amerika'da yaygın olarak kullanılmaktadır. Dymco LPG Sistemleri ayar gerektirmez. Kendi ayarını yapabilme özelliğine sahiptir. Güçlü yazılımı sayesinde aracın tüm değerlerini ve davranışlarını okuyarak hesaplar ve birebir taklit eder. Bu sayede tüm değerler LPG Ecu'suna kopyalanır. Aracın sisteme uymasından ziyade sistemin araca uyum sağlaması düşünülerek programlanmıştır. Stabil regülatör yapısıyla turbo ve yüksek silindirli araçlara mükemmel uyum sağlar. 4-5-6 ve 8 cyl araçlar için kitleri mevcuttur. Tüm motorlara göre programlanmış özel enjektör mili saniyeleri benzin enjektörleri ile aynı hızda çalışır. Dymco enjektörleri benzin enjektörlerinin hızını birebir yakalayan dünyadaki 3 markadan birisidir. Sade tesisat yapısı ile montajı hızlı ve kolaydır. Aracınızın motorunda karmaşık görüntü oluşturmaz. Otogaz kullanıcılarının en büyük sorunlarından birisi, göstergenin tankta kalan gaz miktarını doğru hesaplayamamasıdır. Dymco şamandıra ve hassas gösterge sensörü, aracınızdaki yakıtı birebir doğru gösterir. Tek başına bu bile son derece önemlidir." 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 benim arkadaşım burda yetkili servisi aynı zamandada BMW özel servisi hep güçlü araçlara takıyorlar çok para kazanamıyoruz arıza çok vermiyor diye dertli. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Söylenilenler doğru ise cidden güzel bir tasarım yapmış adamlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Tüm motorlara göre programlanmış özel enjektör mili saniyeleri benzin enjektörleri ile aynı hızda çalışır. Dymco enjektörleri benzin enjektörlerinin hızını birebir yakalayan dünyadaki 3 markadan birisidir. Sade tesisat yapısı ile montajı hızlı ve kolaydır. Aracınızın motorunda karmaşık görüntü oluşturmaz. Otogaz kullanıcılarının en büyük sorunlarından birisi, göstergenin tankta kalan gaz miktarını doğru hesaplayamamasıdır. Dymco şamandıra ve hassas gösterge sensörü, aracınızdaki yakıtı birebir doğru gösterir. Tek başına bu bile son derece önemlidir." Daha önce duymamıştım.. Diğer hızlı 2 enjektör hangileri imiş.. Şamandra olarak ülkemizde genelde atiker kullanılıyor.. düzgün çalışan bir şamandra iyidir.. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Ekim 2013 Yazar Paylaş 5 Ekim 2013 Lpg ci arkadaş bunu takarsan uçarsın dedi mecazen (reklam kokuları ile ) fakat fiyat olarak oldukça pahalı geldi bana... ABD de LPG mi varmış bi eğilim olabilir malum şu sıralar abd nin ekonomisi çok iyi değil..... v12 motorlara düşünüyor olabilirler... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Lpg ci arkadaş bunu takarsan uçarsın dedi mecazen (reklam kokuları ile ) fakat fiyat olarak oldukça pahalı geldi bana... bi eğilim olabilir malum şu sıralar abd nin ekonomisi çok iyi değil..... v12 motorlara düşünüyor olabilirler... ABD de yaygın olarak kullanılıyor demesi bana pek inandırıcı gelmedi.. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Daha Türkiye'de lpg yokken Amerika'da lpg vardı diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 (düzenlendi) Daha Türkiye'de lpg yokken Amerika'da lpg vardı diye biliyorum. Vardır da kullanan var mıdır Birde oralarda tasarruf amaçlı değil çevreyi koruma amaçlı kullanılıyordur. En çok Hollanda, Fransa, İtalya diye biliyorum Avrupa ülkelerinden.. 5 Ekim 2013 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts