Hüseyin Kuvvet 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 (düzenlendi) Ankara'nın Nallıhan ilçesinde arazisinde terk edilmiş helikopter bulunan tarla sahibi, aracın sahibinin bulunmasını istiyor. Yapılan araştırmalar sonucu helikopterin kime ait olduğu ve nasıl tarlaya indiği konusunda hiçbir bilgiye ulaşılamadı. Şaban Açıkgöz'e ait 20 dönümlük tarlanın ortasında bulunan ve yaklaşık 2 yıldır da kaldırılmayan helikopterin sahibi aranıyor.Daha Ayrıntılı; http://kokpit.aero/ankara-nallihanda-dusen-helikopterVideo; http://www.haberler.com/helikopter-sahibini-bekliyor-5144579-haberi/Kaynak; http://galeri.haberturk.com/gundem/galeri/431703-bugun-bilmeniz-gereken-20-sey/1/5 5 Ekim 2013 tarihinde Hüseyin Kuvvet. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 2 yıl bekletirmiyim ben onu tarlamda. Çoktan bahama adalarına uçmuştum bile. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 5 Ekim 2013 Yazar Paylaş 5 Ekim 2013 http://kokpit.aero/a...usen-helikopterburayı okursanız olayı tam olarak anlarsınız Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Bana versinler, tam benlik, zaten kullanmasınıda biliyorum, ah be hemde hava soğutmalı motoru var, süper Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Nasılda büyütüyor şu medya. Hangi çağda yaşıyoruz, milletin yatak odasına kadar girdiler, bilmem neresi kırık bir helikopterin kime ait olduğumu bulunamayacak. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Nasılda büyütüyor şu medya. Hangi çağda yaşıyoruz, milletin yatak odasına kadar girdiler, bilmem neresi kırık bir helikopterin kime ait olduğumu bulunamayacak. Aynen öyle. Heli'nin sahibini bulmak google'da bile mümkün ki, verilen linke kokpit aero çok güzel anlatmış. Şimdi, asıl sorun: Tarla sahibi gerçekten de orada tutmak zorunda değil. Heli'nin oradan çekilmesi gerekir. Yorum bağlantısı
İlyas Baykal 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Tarlasında Helıkopter var dıye adam tarlayı ekemıyormus reklam bence 1 helkopter var dıye kocaman tarla ekılmezmı yazık adama tarlasında ucak olsa ne yapacak Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 5 Ekim 2013 Yazar Paylaş 5 Ekim 2013 Tarlasında Helıkopter var dıye adam tarlayı ekemıyormus reklam bence 1 helkopter var dıye kocaman tarla ekılmezmı yazık adama tarlasında ucak olsa ne yapacak Ne ekecek abi bana söyler misin ? Ekeceği arpa buğday bu yani. Yorum bağlantısı
İlyas Baykal 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Ne ekecek abi bana söyler misin ? Ekeceği arpa buğday bu yani. Adam hangı urunu ekecegını degıl tarlada helıkopter oldugu ıcın ekemedıgını soyluyor Ne ekecek abi bana söyler misin ? Ekeceği arpa buğday bu yani. Ben ne ekecegını değil neden ekemedıgını soruyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Benim tarlaya inse, Servet'i çağırıdım birlikte modifiye eder Çağların yanına uçar oradan Lviv'e geçerdik 4 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Benim tarlaya inse, Servet'i çağırıdım birlikte modifiye eder Çağların yanına uçar oradan Lviv'e geçerdik %85 e %15 oranı olan şehir değil miydi o? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Aynen öyle. Heli'nin sahibini bulmak google'da bile mümkün ki, verilen linke kokpit aero çok güzel anlatmış. Şimdi, asıl sorun: Tarla sahibi gerçekten de orada tutmak zorunda değil. Heli'nin oradan çekilmesi gerekir. Yaa bağlasın bir traktöre itsin kenara... %85 e %15 oranı olan şehir değil miydi o? 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Benim tarlaya inse, Servet'i çağırıdım birlikte modifiye eder Çağların yanına uçar oradan Lviv'e geçerdik Bizim eve 300 metre mesafe de helikopter pisti var. (ciddiyim) Beni unutmayın. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 5 Ekim 2013 Yazar Paylaş 5 Ekim 2013 Ben ne ekecegını değil neden ekemedıgını soruyorum Bende ekmeğe kalkışsa ne ekeceğini soruyorum Tarla sahibi almış aklı biryerden para kopartma derdinde bence. Yoksa çoktan kalkmıştı o helikopter oradan. Hurdacılar ne güne duruyor. Ee illa kiiii Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Tarlasında Helıkopter var dıye adam tarlayı ekemıyormus reklam bence 1 helkopter var dıye kocaman tarla ekılmezmı yazık adama tarlasında ucak olsa ne yapacak Aynı şeyi ben söyleyecektim 10 dönüm tarlanın ortasında bir helikopter var diye neden ekilmesin ? Ayrıca polise falan haber vermiş olsa bu olaya kayıtsız kalacaklarını zannetmiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Polis ilgilenmez... Sürükle kenara it... Yarım saatlik iş.. Ayrıca kapladığı alan 100-150 metrekare anca.. Adam harbi abartmış.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Benim tarlaya inse, Servet'i çağırıdım birlikte modifiye eder Çağların yanına uçar oradan Lviv'e geçerdik Cipler hudud kapısında malum yerin. Pasaport işlemleri sabaha. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Beni beklemediniz... Asılsız ihbarda bulunacağım... Görürsünüz sabaha... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Beni beklemediniz... Asılsız ihbarda bulunacağım... Görürsünüz sabaha...iyide kaç gündür diyoruz triptikler hazır, pasaportlar hazır, bulgar, ukrayna vize hazır, 4 kişi davet aldım oradaki Forklift servislerinden diye. Dinletemedim. Lütfen bozma işimizi, bıçak sırtı zaten buralar Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 benimdi o helikopter kimse sahiplenmesin durduk yere. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Şimdi gidip bu helikopter bizimdi diye alsak tarla kirası dışında kimse bişey diyemeyecek değil mi.. ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts