Mustafa Çiçek 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Resimde görülen üründen kullanan, öneren veya bilgi sahibi olan var mı? Aliexpreste falan da çok var ama işe yarar mı? http://www.indirdik.com/Arac-Ici-Hava-Temizleyici-Iyonizer Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 O kadar pahalı bir şeyde değilmiş doğrusu. Alınıp denenmesi lazım bence Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 5 Ekim 2013 Yazar Paylaş 5 Ekim 2013 uzun yol var bayramda denemeyi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Bence bu boyuttaki bir alet için çok fazla bişey bekliyoruz Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 5 Ekim 2013 Yazar Paylaş 5 Ekim 2013 F/P durumuna göre beklentim düşük zaten. "Ozonun dezenfekte etkisi" diyor Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 bunu kullandım . arabada sigara kokusumu dersin , toz kokusumu dersin yoksa bagajda köpek gezdirmişler onumu dersin ne varsa 1 haftada tertemiz etti içeriyi . şiddetle tavsiye ederim . harekete duyarlı sarsıntıda çalışmaya başlıyor . çok güzel bi ürün 40 tl ye almıştım . Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 5 Ekim 2013 Yazar Paylaş 5 Ekim 2013 bunu kullandım . arabada sigara kokusumu dersin , toz kokusumu dersin yoksa bagajda köpek gezdirmişler onumu dersin ne varsa 1 haftada tertemiz etti içeriyi . şiddetle tavsiye ederim . harekete duyarlı sarsıntıda çalışmaya başlıyor . çok güzel bi ürün 40 tl ye almıştım . link var mı? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 kesinlikle 4-4 lük bi ürün . bunu öğrenmeden önce sırf koku yüzünden 150 tl ye sonax yaptıracaktım . http://www.incehesap.com/alf-arac-hava-temizleyici-fiyati-20189/ Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 5 Ekim 2013 Yazar Paylaş 5 Ekim 2013 bu 2 watt benim verdiğim linkteki 0.8 w işe yarar bir şeye benziyor. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 dediğim gibi 3 güne kalmadan farkını anlarsın. arabaya bindiğimde sigara içmediğimden pis hava hemen beni etkiliyordu camı açmak zorunda kalıyordum . bu alet çok işime yaradı . Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Aslinda denemek lazım, işe yararsa neden olmasin ,ki önümüz kis sigara cam cok acamama GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı
İsmet Oruç 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 bunu kullandım . arabada sigara kokusumu dersin , toz kokusumu dersin yoksa bagajda köpek gezdirmişler onumu dersin ne varsa 1 haftada tertemiz etti içeriyi . şiddetle tavsiye ederim . harekete duyarlı sarsıntıda çalışmaya başlıyor . çok güzel bi ürün 40 tl ye almıştım . Aynı ürünü bende aracımda kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 http://www.bimeks.com.tr/urun/127058/alf-ait-05-salon-tipi-iyonizer.aspx#specs Bu evde işe yararmı,Hikayemi ? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Bi kaç mağazaya baktım,Bulamadım... pazar günü etlik foruma gidicem,Mutlaka vardır orda... Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Bi kaç mağazaya baktım,Bulamadım... pazar günü etlik foruma gidicem,Mutlaka vardır orda... denede abi tavsiye edersen bende tükana alıyım . malum kış geliyo havasız kalacak içeri . Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 denede abi tavsiye edersen bende tükana alıyım . malum kış geliyo havasız kalacak içeri . Araç için olanını,kesinlikle alıcam. Ev için olanada bakacam... Nettede yorum yok cihaz hakkında ilginç ... Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Araç için olanını,kesinlikle alıcam. Ev için olanada bakacam... Nettede yorum yok cihaz hakkında ilginç ... ya deneyenler yorum yapmadı yada fiyatından dolayı kimse almadı Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 8 Ekim 2013 Yazar Paylaş 8 Ekim 2013 ben hafta sonu tekzene gittim 6 tane kalmıştı aldım. (32tl) araç içinde kullanmadım evde çalıştırdım biraz psikolojik olabilir ama çalışma masasında bi ferahlık oldu sanki. ayrıca 4 adet AA pille de çalışıyormuş. Henüz araçta deneme fırsatım olmadı bayramda kullanırım sonrasında izlenimlerimi yazarım Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 ya deneyenler yorum yapmadı yada fiyatından dolayı kimse almadı Ev icin olanın fiyatı 130 tl faydalı olur umarım alacam çünkü ikisinide. .GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Paranı çöpe at daha iyi Bu aletler hava temizleyici değil, içine 3 tane diyot koymuşlar adına da iyonizer demişler. Hava temizleyicinin içinde fan olur, filtre falan olur, fiyatı 700-800 lira olur. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Belki içerdeki hava akımı kullanıyor olabilir, koku dediğimiz şey monekül aslında. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 bunlar ozon cihazı ise plastiklere zarar verir. değilse de işe yaramaz. Ozon için epeyce eneji lazım. ozon kokusunu kendiniz duymuyorsanız zaten vermiyordur. aktif karbonlu fanlı filtre olabilir. karbonu değişmeli.. Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 21 Ekim 2013 Yazar Paylaş 21 Ekim 2013 Bayram tatili boyunca yaklaşık 2000 km boyunca kullandım. faydalı bir ürün ama araçta sigara içilmediği ve ağır bir koku olmadığı için çok abartılacak bir ürün değil. pille çalışması artısı , hareketsizken pasifleşmesi eksisi. sabaha kadar çalışsın isterim ama olmuyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Arkadaşlar bu ürünü alıp kullanmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken en önemli nokta (Kullanma kılavuzunda da yazıyormuş) elektronik ürünlerden 30 cm uzakta olması gerekiyormuş. Bir arkadaş almış gögsün üzerine koymuş ve yol bilgisayarının rakamlarının yarısı gitmiş. Cihazı oradan kaldırdıktan 1 saat sonra ekran geri toparlamış. Bilginize.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Arabanın polen filtresini karbonluyla değişsenize, ne uğraşıyorsunuz Yorum bağlantısı
Recommended Posts