İçeriğe Yönlendir

Araç Içi Hava Temizleyici?

Mustafa Çiçek

Recommended Posts

Hüseyin Kuvvet

O kadar pahalı bir şeyde değilmiş doğrusu. Alınıp denenmesi lazım bence :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

uzun yol var bayramda denemeyi düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca

Bence bu boyuttaki  bir alet için çok fazla bişey bekliyoruz :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

F/P durumuna göre beklentim düşük zaten.

"Ozonun dezenfekte etkisi"   diyor  :nea:

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

bunu kullandım . arabada sigara kokusumu dersin , toz kokusumu dersin yoksa bagajda köpek gezdirmişler onumu dersin ne varsa 1 haftada tertemiz etti içeriyi . şiddetle tavsiye ederim . harekete duyarlı sarsıntıda çalışmaya başlıyor . çok güzel bi ürün 40 tl ye almıştım .

b_alf-arac-hava-temizleyici_29627.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

bunu kullandım . arabada sigara kokusumu dersin , toz kokusumu dersin yoksa bagajda köpek gezdirmişler onumu dersin ne varsa 1 haftada tertemiz etti içeriyi . şiddetle tavsiye ederim . harekete duyarlı sarsıntıda çalışmaya başlıyor . çok güzel bi ürün 40 tl ye almıştım .

link var mı?

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

bu 2 watt benim verdiğim linkteki 0.8 w işe yarar bir şeye benziyor.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

dediğim gibi 3  güne kalmadan farkını anlarsın. arabaya bindiğimde sigara içmediğimden pis hava hemen beni etkiliyordu camı açmak zorunda kalıyordum . bu alet çok işime yaradı .

Yorum bağlantısı
Misafir

Aslinda denemek lazım, işe yararsa neden olmasin ,ki önümüz kis sigara cam cok acamama :rolleyes:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
İsmet Oruç

Aynı ürünü bende aracımda kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bi kaç mağazaya baktım,Bulamadım...

pazar günü etlik foruma gidicem,Mutlaka vardır orda...

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Bi kaç mağazaya baktım,Bulamadım...

pazar günü etlik foruma gidicem,Mutlaka vardır orda...

denede abi tavsiye edersen bende tükana alıyım . malum kış geliyo havasız kalacak içeri .

Yorum bağlantısı
Misafir

denede abi tavsiye edersen bende tükana alıyım . malum kış geliyo havasız kalacak içeri .

Araç için olanını,kesinlikle alıcam.

Ev için olanada bakacam...

Nettede yorum yok cihaz hakkında ilginç ...

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Araç için olanını,kesinlikle alıcam.

Ev için olanada bakacam...

Nettede yorum yok cihaz hakkında ilginç ...

ya deneyenler yorum yapmadı yada fiyatından dolayı kimse almadı :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

ben hafta sonu tekzene gittim 6 tane kalmıştı aldım. (32tl) araç içinde kullanmadım evde çalıştırdım biraz psikolojik olabilir ama çalışma masasında bi ferahlık oldu sanki. ayrıca 4 adet AA pille de çalışıyormuş. Henüz araçta deneme fırsatım olmadı bayramda kullanırım sonrasında izlenimlerimi yazarım

Yorum bağlantısı
Misafir

ya deneyenler yorum yapmadı yada fiyatından dolayı kimse almadı :)

Ev icin olanın fiyatı 130 tl faydalı olur umarım alacam çünkü ikisinide. .

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Paranı çöpe at daha iyi :D

Bu aletler hava temizleyici değil, içine 3 tane diyot koymuşlar adına da iyonizer demişler.

Hava temizleyicinin içinde fan olur, filtre falan olur, fiyatı 700-800 lira olur.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Belki içerdeki hava akımı kullanıyor olabilir, koku dediğimiz şey monekül aslında.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

bunlar ozon cihazı ise plastiklere zarar verir. değilse de işe yaramaz. Ozon için epeyce eneji lazım. ozon kokusunu kendiniz duymuyorsanız zaten vermiyordur.

aktif karbonlu fanlı filtre olabilir. karbonu değişmeli..

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Çiçek

Bayram tatili boyunca yaklaşık 2000 km boyunca kullandım. faydalı bir ürün ama araçta sigara içilmediği ve ağır bir koku olmadığı için çok abartılacak bir ürün değil. pille çalışması artısı , hareketsizken pasifleşmesi eksisi. sabaha kadar çalışsın isterim ama olmuyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arkadaşlar bu ürünü alıp kullanmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken en önemli nokta (Kullanma kılavuzunda da yazıyormuş) elektronik ürünlerden 30 cm uzakta olması gerekiyormuş.

Bir arkadaş almış gögsün üzerine koymuş ve yol bilgisayarının rakamlarının yarısı gitmiş. Cihazı oradan kaldırdıktan 1 saat sonra ekran geri toparlamış.

Bilginize..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Arabanın polen filtresini karbonluyla değişsenize, ne uğraşıyorsunuz :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...