İçeriğe Yönlendir

Kumandadan Cam Kapama

Oguzhan Atam

Recommended Posts

Oguzhan Atam

bugün arkadaş sıfır fiesta titanyum almış test ettik. kumandaya uzun süreli basınca camlar kalkıyor. benim 2010 fiestada bu özelliği bulamadık.2010 fiestalarda bu özellik yok mu acaba?

Yorum bağlantısı
Cumali Serkan DÖNER

benim 2005 model focusda var bu özellik global açma ve kapama diye geçiyor kitapçıkta.forda belli olmaz koymamışda olabilir
bu konuda bide opel anım var iş arkadaşımın 2002 model astra g sinde kapıyı anartarla kilitleyip biraz beklersen camları kapatıyordu ama kumandadan yapmıyordu

Yorum bağlantısı
İlker Uslu

Kumanda tuşuna 2 3 saniye basılı tuttunuz ve camlar açılıp kapanmadıysa yoktur demektir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oguzhan Atam

3-4 s bekledik olmuyor. demek ki yok

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Daha önceden hafızaya almış olmanız gerekiyor.

Öncelikle bütün camları sonuna kadar açın ve kapatın. Daha sonra hafızaya alınacaktır. Ondan sonra kumandadan tekrar deneyin ;)

bugün arkadaş sıfır fiesta titanyum almış test ettik. kumandaya uzun süreli basınca camlar kalkıyor. benim 2010 fiestada bu özelliği bulamadık.2010 fiestalarda bu özellik yok mu acaba?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Yalçın

Benim My Fiesta da  varmıdır acaba bu özellik ? Hic  denemedim aklıma gelmedi , görmedim de :) Nasıl test edebiliriz ?

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Benim My Fiesta da  varmıdır acaba bu özellik ? Hic  denemedim aklıma gelmedi , görmedim de :) Nasıl test edebiliriz ?

Bir üstte yazdığım şekilde :) Kumandanın açma tuşuna 3-4 sn basılı tutarsanız camlar açılır. Ama daha önceden hafızaya almış olmak icap eder.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Yalçın

işin garip tarafı kitapçıkda falan da hiç bahsetmiyor bu özellikten :)

Yorum bağlantısı
Oguzhan Atam
(düzenlendi)

Bir üstte yazdığım şekilde :) Kumandanın açma tuşuna 3-4 sn basılı tutarsanız camlar açılır. Ama daha önceden hafızaya almış olmak icap eder.

maalesef olmadı.

yalnız kitapçıkta bir şey yazıyor. acaba burdaki yazılanlar kumanda için mi?

tbluj.jpg

tarihinde Oguzhan Atam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Bu özelliği sonradan eklemek mümkünmü acaba?

Cam kaldırma öüdülü hariç, onlar sadece kapatıyor(açmıyor) ve sonuna kadar kapatıyor(istedigin seviyede durduramıyorsun) :(

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

maalesef olmadı.

yalnız kitapçıkta bir şey yazıyor. acaba burdaki yazılanlar kumanda için mi?

Evet bu şekilde ama aküyü sökmenize gerek yok :)

Yorum bağlantısı
Safak Acar

F3 de  Borga nın demesi gibi aynı şekilde var açma tuşuna basınca acıyor kapamaya basınca kapıyor cok güzel bi kolaylık sürücülere :yes: Ben bide kış gelmeden Cam rüzgarlığını halletseydim tam olucaktı :D  fırsat kalmıyo işten güçten artık hayırlısı. 

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Hafızaya alma kısmını anlamadım daha detaylı paylaşabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Her camı kendi düğmesinden kapatacaksınız, camlar tam kapandıktan sonra da 3-5 saniye elinizi basılı tutacaksınız düğmelere...Eğer bu özellik varsa hafızaya almış olursunuz...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Her camı kendi düğmesinden kapatacaksınız, camlar tam kapandıktan sonra da 3-5 saniye elinizi basılı tutacaksınız düğmelere...Eğer bu özellik varsa hafızaya almış olursunuz...

teşekkürler. . .

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Serkan Abimiz açıklamış :) Umarım olmuştur :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

2013 modellere eklenmiş olabilir ama 2012 ve öncesinde bu özellik yok diye biliyorum.Varsa süper olur. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Serkan Abimiz açıklamış :) Umarım olmuştur :)

maalesef olmadı :(

Yorum bağlantısı
Rahmi Nural

2013 modellere eklenmiş olabilir ama 2012 ve öncesinde bu özellik yok diye biliyorum.Varsa süper olur. :biggrin:

Katılıyorum.Benim 2012 titatnyum da yok.

Yorum bağlantısı
Oguzhan Atam

olsa çok iyi olurdu. ama maalesef yok. 

ayrıca yeni fiestalarda kol dayama da var.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Engin Kırtay

2012 Fiesta Titanium x'de de bu özellik yok maalesef. Bir de aracın camlarını aracı stop etmeden kapatmak gercekten can sıkıcı. Aksi halde tekrar arabayı kontak acıp camları kapatmanız gerekiyor.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
serhat öztürk

2014 lerde var mı bu özellik? Araç daha gelmedi deneyemiyorum.

Yorum bağlantısı
Uğur Ateş

2014 lerde var mı bu özellik? Araç daha gelmedi deneyemiyorum.

Benim araba 2013 . Bu özellik mevcut. Ilk aldığımda tüm camlar Açılıyor kapamaya bastığımda sürücü tarafı Hariç hepsi kapanıyordu. Şimdi böldüyse bilmiyorum aç kapa hepsi Çalışıyor :)
Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı

Benim araba 2013 . Bu özellik mevcut. Ilk aldığımda tüm camlar Açılıyor kapamaya bastığımda sürücü tarafı Hariç hepsi kapanıyordu. Şimdi böldüyse bilmiyorum aç kapa hepsi Çalışıyor :)

benim aracımda 2013 tdci ama bu özelliği aktif bi türlü edemedim.

Yorum bağlantısı
Uğur Ateş

benim aracımda 2013 tdci ama bu özelliği aktif bi türlü edemedim.

yeteri kadar uzun basıyor musunuz tuşa ? Kısa süreli değil sanırım. ben neredeyse 4-5 saniye basılı tutuyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...