İçeriğe Yönlendir

Kumandadan Cam Kapama

Oguzhan Atam

Recommended Posts

Uğur Ateş

kapıları kilitleyince uzun uzun basmadan hepsini kendi kapatsa çok daha güzel olurdu. 

Yorum bağlantısı
Misafir

kapıları kilitleyince uzun uzun basmadan hepsini kendi kapatsa çok daha güzel olurdu. 

Bugüne kadar kullandığım ve bu özellik olan araçlarda çalışma prensibi kumanda butonuna uzun basmak ya da anahtar kilit yuvasına takıldığında kilitleme ya da açma tarafında bir süre anahtarı tutarak.

2004 Mondeo'da sunroof dahil, tüm camlar açılır ya da kapanırdı.

2003 Seat Cordoba'da kumandadan değil, anahtar yuvasından yapılırdı.

2011 Fiat Punto Evo, Anahtardan yapılıyor ama sunroofa müdahale etmiyor. Ebay'da aparat satılıyor bunun için ama gerek duymadım kurcalatmaya.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım

Benim aracım 2012 model yeni kasa Fiesta titanyum bu özellik var

Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı

yarın

yeteri kadar uzun basıyor musunuz tuşa ? Kısa süreli değil sanırım. ben neredeyse 4-5 saniye basılı tutuyorum. 

yarın dediğin gibi denicem bakalım sonuc nasıl olacak.. ama bugun değişik bi durum oldu ben aracı aldığım günden beri aracı kilitlemeyi unutsam bile araç otomatik kilitlenmezdi. bugun nasıl aktif hale geldi ise ben aracdan çıktım anahtarı yanıma aldım 1 dk yakın bi süre sonra arac kendini kitledi. bu özelliği servise sorduğumda yok demişlerdi nasıl aktif ettiğimi bilmiyorum ama

Yorum bağlantısı
Uğur Ateş

yarın

yarın dediğin gibi denicem bakalım sonuc nasıl olacak.. ama bugun değişik bi durum oldu ben aracı aldığım günden beri aracı kilitlemeyi unutsam bile araç otomatik kilitlenmezdi. bugun nasıl aktif hale geldi ise ben aracdan çıktım anahtarı yanıma aldım 1 dk yakın bi süre sonra arac kendini kitledi. bu özelliği servise sorduğumda yok demişlerdi nasıl aktif ettiğimi bilmiyorum ama

o kilitleme olayı şöyle oluyor ben de. arabanın kilidi açıp kapıları açmadığım zaman, bir süre geçtikten sonra yine kilitliyor. 

Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı

o kilitleme olayı şöyle oluyor ben de. arabanın kilidi açıp kapıları açmadığım zaman, bir süre geçtikten sonra yine kilitliyor. 

bende hiç yokdu bugun oldu işte değişik geldi.

Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı

bugun dediğiniz herşeyi denedim ama bende arabanın camları inmiyor da kalkmıyorda ama araçdan indikten sonra aracı kilitlemeden çıkarsam araç 1 dk sonra kendisini kitliyor bu nasıl aktif olduğunu bilmiyorum ama

Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy
(düzenlendi)

işin özeti 2009-2012 arasında bu özellik yok ister trend ister titanium x plus vs farketmiyor.

2013 sonrasında ise özellik var fakat kimisinde aktif değil .ıds bağlayarak aktif etmeniz gerekmekte

2011 modellere eklemek için bir yol yokmu hocam. hazır cam kaldırma kartlarından bahsetmiyorum

tarihinde Atakan Ulusoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
serhat öztürk

işin özeti 2009-2012 arasında bu özellik yok ister trend ister titanium x plus vs farketmiyor.

2013 sonrasında ise özellik var fakat kimisinde aktif değil .ıds bağlayarak aktif etmeniz gerekmekte

2014 trend x te var mı bu özellik? varsa nasıl aktifleştireceğiz? ids dediğiniz nedir?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...