Mustafa Yenigün 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Aklıma takılan birşey sormak istiyorum. Bu aracın çakmaklık / küllük ve o bölgede bulunan kapağı neden yok ? Ben mi göremiyorum diye düşündüm ama yakından bakınca da o bölgenin boş olduğu gözüküyor. Zaten anahtar konulmuş. Ghia'larda standart değil mi ? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Esp'li ghia... Aklıma takılan birşey sormak istiyorum. Bu aracın çakmaklık / küllük ve o bölgede bulunan kapağı neden yok ? Ben mi göremiyorum diye düşündüm ama yakından bakınca da o bölgenin boş olduğu gözüküyor. Zaten anahtar konulmuş. Ghia'larda standart değil mi ? 2005 Yılında piyasa sürülen,2006 modellerin ilk yarısında bu kapak yok diye biliyorum... Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Esp'li ghia... 2005 Yılında piyasa sürülen,2006 modellerin ilk yarısında bu kapak yok diye biliyorum... Ford kapağı vermemiş ama çakmağı da yürütmüş Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2013 Paylaş 13 Ekim 2013 kapak yok ama çakmaklık orada keşke yanında bşirde usb girişi olsaydı Yorum bağlantısı
Recommended Posts