Hüseyin Atasoy 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 (düzenlendi) Çarşamba sabahı Total'den yakıt aldım. Herseferinde soruyorlar, yağına suyuna bakalım mı diye; bu sefer bakın demiş bulundum. Ödeme içinde kasaya gidip geldim. Arkadaş yağın iyi olduğunu, cam suyunu da tamamladığını söyledi. Teşekkür edip yoluma devam ettim. Dün akşam yola çıkmak için arabayı elden geçirirken, cam suyu kapağını yedek su deposunun üzerinde gördüm. İyiki düşmemiş biryere... Sonuç olarak aracınızın cam suyunu bile koyacak olsalar, kontrolü elden bırakmamanızı tavsiye ederim:) 11 Ekim 2013 tarihinde Hüseyin Atasoy tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Zaten anahtarı pompacıya verip kapı kaput açık bırakıp gitmek yanlış. Sadece cam suyu kapağı açık kalması sevindirici... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 En güzeli hiç dokundurtmamak yada başında beklemek..Şansınız varmış kapak düşmemiş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Dua et ki senin cam suyu kapağını kapatmayı unutmuşlar; benim arabanın soğutma suyu kapağını açık bırakmışlardı... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 gitsen desen ki,bu kapağı kapatmamışsın,asla kabul de etmezler... Yorum bağlantısı
Hüseyin Atasoy 11 Ekim 2013 Yazar Paylaş 11 Ekim 2013 Zaten anahtarı pompacıya verip kapı kaput açık bırakıp gitmek yanlış. Sadece cam suyu kapağı açık kalması sevindirici... Kaputu kendim acip, anahtari almistim:) Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 gitsen desen ki,bu kapağı kapatmamışsın,asla kabul de etmezler... Kaputu kapatmışız ya daha ne istiyosun diyebilirler 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Geçmiş olsun, Bizim pompacı eski transitin mazot deposu kapağını kapatmamış neler var neler Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 "Pompacı" nedir? Pompalayan kişi diye biliyoruım Yorum bağlantısı
İnan Çınar 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Yağ değişim ücreti alan yer yok zaten Yetkili servisler var ya Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Pompalayan kişi diye biliyoruım cevap çok iyi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 "Pompacı" nedir? bombacı Mülayim'i biliyorum da,bunu şeyedemedim Yorum bağlantısı
Mustafa B Akkaya 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Bende çayyolu'nda denk geldim iş güzar bir saha satış görevlisine (pompacı) değil:) abi tekerlerin havası inik gibi duruyo yagına suyuna bakalımmı dedi yok bakma dedim abi dedi bu arabaların piyasası çok iyi 5 tane aldım sattım dedi elinde 2001 sedan trend focus varmıs 17 ye aldım abi 20 ye okutacam dedi yalnız plakanın üstündeki çıtayı nerden aldın abi dedi bende almadım bu ghıa orjınalınde var dedim bide yan çıtaları boyatacam kaça boyattın abi dedi orjınalınde var dedim satsan kaça satarsın abi dedi satmıyorum dedim 100 tl lik otogaz aldım konustuda konustu araba hakkında bilgiside yok tek derdi 3 alıp 6 ya satmak birşeyi bilmedigi halde birde ukalalık taslamaları ayrı bı olay Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 O değil de pompacılar benden hep bahşiş istiyor sizlerden de istiyor mu?Benim bahşiş almışlığım var(köfte-ekmek servisi yapıyordum küçükken para üstü kalsın derlerdi) Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 O da bir şey mi, ben bakım için motorumu Borusan Oto'ya bıraktım, karter tapasını sıkmayı unuttular, doğrudan cana kast Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 O değil de pompacılar benden hep bahşiş istiyor sizlerden de istiyor mu? Hem pompalıyorlar hem de para mı istiyorlar? Cık cık cık... Nereye gidiyoruz yahu? Nihahahaaa... 1 Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Yağ değişim ücreti alan yer yok zaten geçen 30 lira verdim Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Dua et ki senin cam suyu kapağını kapatmayı unutmuşlar; benim arabanın soğutma suyu kapağını açık bırakmışlardı... Aynısı başıma geldi maalesef "Ford Yetkili Sevisi" yaptı bunu. Aracımın önden dumanlar çıkmaya başladı açtım baktım benim yedek su deposu buharlaşıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Bir İskenderun'da aracın suyunu kontrol ederken amcam yeğenim dikkat et kapağı iyi kontrol et dedi. Tamam amca dedim. İçimden de amca sürekli kontrol ediyorum ya ne unutması dedim. Neyse bir kaç gün sonra yine kontrol edip yola çıktım. Otobanda araç LPG de teklemeye başladı. Aracı sağa çektim. Hararet yükselmeye başladı ve araç stop etti. Kaputu bir açtım yedek su deposunun kapağını akünün üzerinde bırakmışım. Araçta su kalmamıştı İnsanlık hali. Ama her ihtimale karşı kontrolün bizde olması daha iyi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Bir İskenderun'da aracın suyunu kontrol ederken amcam yeğenim dikkat et kapağı iyi kontrol et dedi. Tamam amca dedim. İçimden de amca sürekli kontrol ediyorum ya ne unutması dedim. Neyse bir kaç gün sonra yine kontrol edip yola çıktım. Otobanda araç LPG de teklemeye başladı. Aracı sağa çektim. Hararet yükselmeye başladı ve araç stop etti. Kaputu bir açtım yedek su deposunun kapağını akünün üzerinde bırakmışım. Araçta su kalmamıştı İnsanlık hali. Ama her ihtimale karşı kontrolün bizde olması daha iyi. Conta? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Conta? Opelde zaten üst kapak çürümüştü. Su eksiltiyordu araç. O yüzden sürekli suyu kontrol ediyordum.Erken farketmiştim. 2 litreden fazla su koydum. İskenderun'dan Maraş'a kadar geldim. Usta baktı iyi kurtarmışsın dedi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts