İçeriğe Yönlendir

Autowax Araç Yıkama Memnuniyetsizliği.


Misafir

Recommended Posts

Misafir

Aracımı genelde bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkında bulunan Autowax'da yıkatıyorum.. Son iki yıkamada hiç memnun kalmamıştım. Bir öncekinde hatta söyledim daha öncekinden memnun kalmadım diye. Dün yine yolum düştüğü için aracı yıkamaya verdim. Özellikle sürücü kapısındaki ayak izime dikkat ettim arabayı aldıktan sonra. elimle sildim geçti. Acaba kapıyı silmediler mi diye düşündüm. Akşam eve geldim. Sabah 06:30 da oğlumu okul servisine bırakıyorum. Yani arabayı sabah bir kere kullandım. Alırken bardaklığı falan kontrol ettim tozluydu. Şimdi sabah gözüyle baktım daha kötü. Araç yıkama iç dış 20 lira. Acaba bu temizlik normal mi * Daha fazlası oto kuaföre mi giriyor. Sizin yorumlarınız üzerine firmayla irtibata geçmeyi düşünüyorum.

 

Bu bardaklık

 

mqvk.jpg

 

Bu kapı kolunun altı

 

c9t3.jpg

 

Buda arka koltuğun kenarı

 

q2yb.jpg

 

Arka havuzlu paspaasın kenarında bile toz vardı epey. Halbuki yıkanmış paspas.

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bunlara 20 tl vereceğime :D 50 tl bp den benzin alır 2 liraya arabayı dış olarak yıkatır kendim silerim içinide temizlerim.. 


Ara abi bence 20 tlye yarım saat, 45 dk araba temizliyenleri gördüm işini severek yapmak başka,aceleyle yapmak başka sanırım bunların gözü doymuş ondan müşteri memnuyeti önemli gelmiyor.

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Aracımı aldığımda sürekli Sonax'a gidiyordum. Gittiğim şube, maalesef tam cadde üstünde olduğundan araç sirkülasyonu inanılmaz fazlaydı ve kalabalık günlerde araçlar özensiz yıkanıyordu. Bazen burada çok kuyruk olduğunda, hemen yakınında bulunan bir Autowax'a gidiyordum. Orada da, yıkama için verilen ücret her araç için aynı olmasınra rağmen daha lüks araçlara daha fazla özen gösterdiklerini gördüm.

 

Daha sonra evime çok yakın bir Autowax keşfettim, talep yine çok fazla ama tek çalışan mevcut. Ama çalışan arkadaş, o kadar özenli yıkama ve iç temizlik yapıyor ki, insanlar zorunluluktan değil, bilerek ve isteyerek hatta sıra beklemeyi göze alarak buraya getiip aracını teslim ediyor. Hatta beklemeye bile gerek, aracın işi bittiğinde eve getirip teslim de ediyorlar. Bu şubenin sahibi de, elemanına daha hızlı ve daha özensiz çalışması için baskı yapmıyor, kaliteden hiç ödün verilmiyor.

 

Olay biraz da kullanılan ekipmana bakıyor. Örneğin bazı bölgelerdeki tozlar bez sokarak temizlenemiyor, basınçlı hava tutmak şart. Arabanın içi süpürülürken ön koltuğun en öne ve en arkaya alınıp süpürülmesi şart. Çoğu yer bunları yapmıyor. Görünen bölgelerde temizlikle yetiniyor.

 

Kısaca bu devirde düzgün yıkama yapacak yeri bulana kadar aramak şart gibi gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Alper Bilici

bu gösterdiginiz detaylardaki kirleri petrollerde ücretsiz yıkama yaptıktan sonra 5 liraya araba kurulayan insanlar var onlar bırakıyor yazıktır ya :) benim genel inancım temizlik her zaman güneş ışığının aydınlığında yapılmalı orda spot ışıklarının gösterdigi kadar temizlik durumu var ondan da kaynaklanıyor biraz

Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu

Ben 15 tl ye  yıkamaya veriyorum, gıcır gıcır yapıyorlar, 20 tl bunlara verilmez bence..

Yorum bağlantısı
Misafir

Bende internetteki bir kampanyadan aracımı ilk aldığımda faydalanmıştım. Autowax iyi iş çıkartmıştı. Firmadan firmaya fark var. Çalışan özeni, sahiplerinin takibi vs..

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

yerınız musaıtse en ıyı temızlıgı kendımız yapmalıyız bence.haftada 1 ıc temızlık ıcın yarım saat yeterde artar..mıkrofıber bez yuzey temızlıgıcı fırca elektırıklı supurge yeterde artar..herkesın kendıne has tıtızlık gosterdıgı yerler var bunu cogu yıkamacı yapmıyor.ben onca yıkamacıya verdım koltuk dosemelerını adam akılı temızleyenı gormedım camları konsolu paspasları yıka gec

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

10 tl ye aracıma yaptıkları temizlik ötesiyle kıyaslamak mümkün değil yazık olmuş verilen paraya :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...