İçeriğe Yönlendir

Far Karartma

Mert Keçeci

Recommended Posts

Mert Keçeci

Artık fiesta'mızda yapacak birşey bulamayınca babamın arabaya salça olmaya karar verdik tozlu ve nikelajlı farlardan başlıyalım dedik işte sonuçlar buyrun;

Farlarımızın boyanmadan önceki son hali

6iwgsw.jpg

2igkmkl.jpg

Boya fırınımız  :D

33ogx7a.jpg

Ve boyadan sonra

ourrzq.jpg

1550xzn.jpg

Buda araç üzerindeki hali

30nj0it.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çok güzel olmuş. Farların üstündekiler solma mıydı yoksa toz muydu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Çok güzel olmuş. Farların üstündekiler solma mıydı yoksa toz muydu?

Teşekkürler abi tozdu zamanında merceksiz xenon macerasından kalma takan arkadaş kapakları tam kapatmadığından olmuştu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rifat Gelve

hakikaten çok güzel olmuş çok beğendim. işi biliyorsunuz valla.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2 soru daha :)

Boya ısıya dayanıklı mıydı?

Boyanan banyo fayansları için anneden terlik yememek adına ne çözüm geliştirdiniz :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

2 soru daha :)

Boya ısıya dayanıklı mıydı?

Boyanan banyo fayansları için anneden terlik yememek adına ne çözüm geliştirdiniz :)

Isıya dayanıklı değildi boya ama çok sorun olacağını sanmıyorum çünkü babam yılda ortalama 1500km yapıyor.

Banyo için ise pek fazla kullanılmayan bir banyoydu ama yinede annem ve babam evde yoklarken bu işlemleri yaptım  :D ayrıca annemler eve gelmeden bol bol cif ile fırçaladım ve en ufakbir anlaşılacak boya noktası bile kalmadı ama babam arabasını bu halde görünce surat ifadesi biraz değişti tabi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Isıya dayanıklı değildi boya ama çok sorun olacağını sanmıyorum çünkü babam yılda ortalama 1500km yapıyor.

Banyo için ise pek fazla kullanılmayan bir banyoydu ama yinede annem ve babam evde yoklarken bu işlemleri yaptım  :D ayrıca annemler eve gelmeden bol bol cif ile fırçaladım ve en ufakbir anlaşılacak boya noktası bile kalmadı ama babam arabasını bu halde görünce surat ifadesi biraz değişti tabi.

Beğenmedi mi baba??

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Beğenmedi mi baba??

Ehh fena olmamış dedi ama içinin cız ettiğinin farkındayım abi biraz fazla orjinalci.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

guzel olmus.zımpara falan yaptınızmı dırek boyadınızmı.

Arac grı.far ıcını grı yapsak nasıl olur acaba:)

Yada beyaz arac ıcın farın ıcını beyaz yapsak nasıl olur:)

Dusuncelerınızı alayım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Bektas

güzel olmuş elinize sağlık, far ile kasasını bir birinden nasıl ayırıyorsunuz ben arka stopları ayırmak istemiştim beceremedim bir yöntemimi mi var acaba teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Keskin

İşlem çok başarılı.Elinize sağlık.o sinyallere amerikan parkta lazım olur şimdi :)

AMERIKAN-PARK-SINYAL-MODULU-HEDIYELI-FOR

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

guzel olmus.zımpara falan yaptınızmı dırek boyadınızmı.

Arac grı.far ıcını grı yapsak nasıl olur acaba:)

Yada beyaz arac ıcın farın ıcını beyaz yapsak nasıl olur:)

Dusuncelerınızı alayım

Çok hafif bir zımpara geçtim 800 numara ile sonra boyayı attım.Bence griye boyuyacak olsaydım orjinal bırakırdım.Beyazı ise pek düşünmezdim.

güzel olmuş elinize sağlık, far ile kasasını bir birinden nasıl ayırıyorsunuz ben arka stopları ayırmak istemiştim beceremedim bir yöntemimi mi var acaba teşekkürler.

Ön farda vida tutuyor arkaları tam bilmiyorum ama ısı tabancası ile ayrılır gibi düşünüyorum enson incelediğimde stop'un camını tutan bir civata görememiştim ama benim tavsiyem arkaya ledli stoplar çok yakışıyor direk alın takın.

İşlem çok başarılı.Elinize sağlık.o sinyallere amerikan parkta lazım olur şimdi :)

Farlar direk bağırıyor zaten amerikan park istiyoruz biz diye. :)

Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI

bu amerikan focuslarında panjurun orda amerikan park ları var ondan bulabilirsen süper durur

bu amerikan focuslarında panjurun orda amerikan park ları var ondan bulabilirsen süper durur

http://l.yimg.com/lj/api/res/1.2/lHEyN7RVPj0wDQWjd_I4Jw--/YXBwaWQ9eWF1dG9zO2g9MjIxO3c9NDQxO2ZpPWZpbGw7cHhvZmY9NTA7cHlvZmY9MDs-/http://l.yimg.com/dv/aic/ford_focus_zx3_2000

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Olabilir aslinda ama ilk olarak babamızın ikna olması lazım amerikan parkı ise birgun farkettirmeden takar geçerim. :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

Mert abi bir şey soracam şimdi.
Bende kullanmadığım focus farları var. Bunları güzelce temizlesem ben için açıp boyasam araba füme benim sedan güzel olur mu sence?  :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Elinize sağlık çok güzel olmuş.Gri araçta ayrı bir güzel duruyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ayan

çok güzel olmuş.far camı sabit deilmi nasıl ayırdınız birbirinden?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Mert abi bir şey soracam şimdi.

Bende kullanmadığım focus farları var. Bunları güzelce temizlesem ben için açıp boyasam araba füme benim sedan güzel olur mu sence?  :rolleyes:

Durduğun hata Hüseyin  :D çokta tatlı durur.

çok güzel olmuş.far camı sabit deilmi nasıl ayırdınız birbirinden?

Far camı yapıştırma ısı ile açılıyor.

Arkadaşlar hızımı alamadım fiestanın bi xenonlarınıdan birini açtım galiba onlar piano black olcak  :crazy:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...