Mert Keçeci 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Artık fiesta'mızda yapacak birşey bulamayınca babamın arabaya salça olmaya karar verdik tozlu ve nikelajlı farlardan başlıyalım dedik işte sonuçlar buyrun; Farlarımızın boyanmadan önceki son hali Boya fırınımız Ve boyadan sonra Buda araç üzerindeki hali 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Çok güzel olmuş. Farların üstündekiler solma mıydı yoksa toz muydu? 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 27 Ekim 2013 Yazar Paylaş 27 Ekim 2013 Çok güzel olmuş. Farların üstündekiler solma mıydı yoksa toz muydu? Teşekkürler abi tozdu zamanında merceksiz xenon macerasından kalma takan arkadaş kapakları tam kapatmadığından olmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Rifat Gelve 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 hakikaten çok güzel olmuş çok beğendim. işi biliyorsunuz valla. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 2 soru daha Boya ısıya dayanıklı mıydı? Boyanan banyo fayansları için anneden terlik yememek adına ne çözüm geliştirdiniz 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Çok Güzel olmuş tebrikler çok begendim 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 27 Ekim 2013 Yazar Paylaş 27 Ekim 2013 2 soru daha Boya ısıya dayanıklı mıydı? Boyanan banyo fayansları için anneden terlik yememek adına ne çözüm geliştirdiniz Isıya dayanıklı değildi boya ama çok sorun olacağını sanmıyorum çünkü babam yılda ortalama 1500km yapıyor. Banyo için ise pek fazla kullanılmayan bir banyoydu ama yinede annem ve babam evde yoklarken bu işlemleri yaptım ayrıca annemler eve gelmeden bol bol cif ile fırçaladım ve en ufakbir anlaşılacak boya noktası bile kalmadı ama babam arabasını bu halde görünce surat ifadesi biraz değişti tabi. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Isıya dayanıklı değildi boya ama çok sorun olacağını sanmıyorum çünkü babam yılda ortalama 1500km yapıyor. Banyo için ise pek fazla kullanılmayan bir banyoydu ama yinede annem ve babam evde yoklarken bu işlemleri yaptım ayrıca annemler eve gelmeden bol bol cif ile fırçaladım ve en ufakbir anlaşılacak boya noktası bile kalmadı ama babam arabasını bu halde görünce surat ifadesi biraz değişti tabi. Beğenmedi mi baba?? Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 27 Ekim 2013 Yazar Paylaş 27 Ekim 2013 Beğenmedi mi baba?? Ehh fena olmamış dedi ama içinin cız ettiğinin farkındayım abi biraz fazla orjinalci. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 guzel olmus.zımpara falan yaptınızmı dırek boyadınızmı. Arac grı.far ıcını grı yapsak nasıl olur acaba:) Yada beyaz arac ıcın farın ıcını beyaz yapsak nasıl olur:) Dusuncelerınızı alayım 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Bektas 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 güzel olmuş elinize sağlık, far ile kasasını bir birinden nasıl ayırıyorsunuz ben arka stopları ayırmak istemiştim beceremedim bir yöntemimi mi var acaba teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 İşlem çok başarılı.Elinize sağlık.o sinyallere amerikan parkta lazım olur şimdi 2 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 27 Ekim 2013 Yazar Paylaş 27 Ekim 2013 guzel olmus.zımpara falan yaptınızmı dırek boyadınızmı. Arac grı.far ıcını grı yapsak nasıl olur acaba:) Yada beyaz arac ıcın farın ıcını beyaz yapsak nasıl olur:) Dusuncelerınızı alayım Çok hafif bir zımpara geçtim 800 numara ile sonra boyayı attım.Bence griye boyuyacak olsaydım orjinal bırakırdım.Beyazı ise pek düşünmezdim. güzel olmuş elinize sağlık, far ile kasasını bir birinden nasıl ayırıyorsunuz ben arka stopları ayırmak istemiştim beceremedim bir yöntemimi mi var acaba teşekkürler. Ön farda vida tutuyor arkaları tam bilmiyorum ama ısı tabancası ile ayrılır gibi düşünüyorum enson incelediğimde stop'un camını tutan bir civata görememiştim ama benim tavsiyem arkaya ledli stoplar çok yakışıyor direk alın takın. İşlem çok başarılı.Elinize sağlık.o sinyallere amerikan parkta lazım olur şimdi Farlar direk bağırıyor zaten amerikan park istiyoruz biz diye. Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 bu amerikan focuslarında panjurun orda amerikan park ları var ondan bulabilirsen süper durur bu amerikan focuslarında panjurun orda amerikan park ları var ondan bulabilirsen süper durur http://l.yimg.com/lj/api/res/1.2/lHEyN7RVPj0wDQWjd_I4Jw--/YXBwaWQ9eWF1dG9zO2g9MjIxO3c9NDQxO2ZpPWZpbGw7cHhvZmY9NTA7cHlvZmY9MDs-/http://l.yimg.com/dv/aic/ford_focus_zx3_2000 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 28 Ekim 2013 Yazar Paylaş 28 Ekim 2013 Olabilir aslinda ama ilk olarak babamızın ikna olması lazım amerikan parkı ise birgun farkettirmeden takar geçerim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 30 Ekim 2013 Paylaş 30 Ekim 2013 Mert abi bir şey soracam şimdi.Bende kullanmadığım focus farları var. Bunları güzelce temizlesem ben için açıp boyasam araba füme benim sedan güzel olur mu sence? 1 Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 30 Ekim 2013 Paylaş 30 Ekim 2013 Bi Photshop ile dene hüseyincim 1 Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 30 Ekim 2013 Paylaş 30 Ekim 2013 Elinize sağlık çok güzel olmuş.Gri araçta ayrı bir güzel duruyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ayan 31 Ekim 2013 Paylaş 31 Ekim 2013 çok güzel olmuş.far camı sabit deilmi nasıl ayırdınız birbirinden? 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 31 Ekim 2013 Yazar Paylaş 31 Ekim 2013 Mert abi bir şey soracam şimdi. Bende kullanmadığım focus farları var. Bunları güzelce temizlesem ben için açıp boyasam araba füme benim sedan güzel olur mu sence? Durduğun hata Hüseyin çokta tatlı durur. çok güzel olmuş.far camı sabit deilmi nasıl ayırdınız birbirinden? Far camı yapıştırma ısı ile açılıyor. Arkadaşlar hızımı alamadım fiestanın bi xenonlarınıdan birini açtım galiba onlar piano black olcak Yorum bağlantısı
Recommended Posts