İçeriğe Yönlendir

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Sabri Güngör

Recommended Posts

Emrah Musalli

Ve biz cumhuriyet içinde doğduğumuz için değerini yeterince bilemedigimizi ve anlatamadigimizi düşünüyorum. Kutlu olsun...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Engin Karadayan
(düzenlendi)

Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.  

Mustafa Kemal ATATÜRK
En büyük bayramımız kutlu olsun.

tarihinde Engin Karadayan tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Semih Usluer

Bu bayrağın altında yaşamaktan gurur duyan herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir

Bayramimiz kutlu olsun. Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalsin insallah.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Misafir

Büyük vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un dile getirdiği "Allah bir daha bu millete istiklal marşı yazdırmasın" sözünü iyice zihinlerimize kazıyarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve çok değerli silah arkadaşlarının bize armağan ettiği, şehitlerimizin kanıyla suladığı bu vatanımızın kıymetini bilerek, laik Türkiye Cumhuriyeti ve onun değiştirilemez ilkelerini gelecek nesillere aktarmak her Türk gencinin vazgeçilmez düsturudur. Tanrı vatanımızı ve kadim Türk milletini korusun. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Cumhuriyetimiz kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Aziz Mustafa Kemal ve askerlerini saygı ile anıyoruz.

kemal%20atat%C3%BCrk.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Tarih Cumhuriyet'in nasıl kurulduğunu unutmaz..

Tarih bugün yaşadıklarımızı da unutmaz..

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun !

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Cumhuriyeti bizlere bahşeden,Atatürk'le doğdum,Atatürk'le yaşadım,Atatürk'le öleceğim...................

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Misafir

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mız şimdiden kutlu ve mutlu olsun. Ülkemize huzur getirsin inşallah..   :flowers:

ataturk-posteri-2.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...