Tansu Kalafatoğlu 7 Mart Paylaş 7 Mart Çevre ve şehircilik bakanlığına. artık site yönetimleri senede bir kere denetlenecek. Sitedeki sakinler ayrıca denetleme talep edebilecek Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Mart Paylaş 7 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çevre ve şehircilik bakanlığına. artık site yönetimleri senede bir kere denetlenecek. Sitedeki sakinler ayrıca denetleme talep edebilecek konu 2013 konusu... adam emekli olmuştur EYT den. emekli amca bile olmuş olabilir bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Mart Paylaş 7 Mart Doğan Arşiray yazdı: konu 2013 konusu... adam emekli olmuştur EYT den. emekli amca bile olmuş olabilir bilemedim. Ama hala kıyamet kopmadı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mart Paylaş 7 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ama hala kıyamet kopmadı o fidan dikilecek diyorsun 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Mart Paylaş 7 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: o fidan dikilecek diyorsun yok canım. Kim kimin kendi pa… 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart Paylaş 7 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çevre ve şehircilik bakanlığına. artık site yönetimleri senede bir kere denetlenecek. Sitedeki sakinler ayrıca denetleme talep edebilecek site yönetimi ne demek? yani site tanımı nedir? 2 bloklu sokak kenarı apartmanlar site mı? kendi yolu olan tek blok olan mı? yönetim kavramı ne demek? kat malikinden seçilen yönetici mi? dışardan maaş ile tutulan yönetici mi? kat malikinden şerefiye ödenen yönetici mi? şerefiye ne demek? aidat alınmaması mı yoksa ilave para alması mı? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Mart Paylaş 7 Mart Çağlar Bayur yazdı: site yönetimi ne demek? yani site tanımı nedir? 2 bloklu sokak kenarı apartmanlar site mı? kendi yolu olan tek blok olan mı? yönetim kavramı ne demek? kat malikinden seçilen yönetici mi? dışardan maaş ile tutulan yönetici mi? kat malikinden şerefiye ödenen yönetici mi? şerefiye ne demek? aidat alınmaması mı yoksa ilave para alması mı? sizin apartmanın yönetimi fatura kesebiliyor mu? ya da sgk işyeri açılış belgesi var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart Paylaş 7 Mart her apartmanın vergi no su var. yönetim isterse kesebilir yani. Tansu Kalafatoğlu yazdı: sizin apartmanın yönetimi fatura kesebiliyor mu? Tansu Kalafatoğlu yazdı: ya da sgk işyeri açılış belgesi var mı? gerek yok tek apartman görevlisi varsa. haberlerde site mite aidat maidat izler mizler duman olmuş birbirine karışmış gitmiş, her işimiz gibi.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts