İçeriğe Yönlendir

Yüzde Yüz Etin Içinden Bakın Neler Çıktı!


Misafir

Recommended Posts

Çağlar Bayur

%100 dana olarak satılır, işkembe de dananın bir parçası

Yorum bağlantısı
Samet Yarın

Şuan için ciddi yaptırımlar var. Ancak burası Türkiye adamı olan işini hallederse bir şey diyemem. :) Bildiğiniz büyük marketleri tercih edin.

Ucuz ve hangi firmaya ait olduğu belli olmayan ürünlerden uzak durun...

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Bu isin cözümü ceza degil denetim. Gecen sene Marketten aldigim kapali ekmegin içinden kıl çıktı . alo gıda hattına şikayet ettim. İlk kontrolde uyarı vermişler ,ikinci kontrolde hersey normalmiş. Peki şikayet olmadan kontrol var mı? Yok.

Rusya halkının yediği gıdayı en sıkı kntrol eden ulkelerden biri. Bizim hükümetimizin ise ne yediğimizi düsünecek zamanı yok malesef. Hal yasasi beklerken, seçim yatırımları ile meşguller.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ülkemizde faaliyet gösteren bilmem kaç yıldızlı otellerin uygun fiyatlarla nasıl ayakta kaldığınızı sanıyorsunuz ( bunu kayınpederinin 4 yıldızlı otelinde depo sorumlusu olarak görev yapan kuzenim aracılığı ile yazıyorum) çoğunluğu domuz eti kullanıyor.

Bence yanlış, çünkü domuz eti dana yada koyundan daha pahalıdır. Ha derseniz ki en ucuz ürünleri alıyorlar, artık et kullanıyorlar. O olabilir. Ama domuz eti sanmıyorum. Birde depo sorumlusu kuzeniniz de bile bile insanlara haram yedirtiyorsa  :shok:  :i-ih:

Yorum bağlantısı

Domuz etinin daha pahalı olabildiğini nasıl çıkardınız ? Avrupada falan o kadar ucuz ki Türkiye kilosu 20 küsür tl ye satılan helal etten pahalı olduğunu düşünmek doğru değildir. Benim kuzenim doğma büyüme Marmarislidir ve yıllardan beri turizm sektöründe. Her dönen dolabi gayet iyi biliyor. Sizide anlamış değilim hemen suçlu yaptınız kuzenimi. Ben kuzenim domuz etimi yediriyor dedim mesajımda ? Zaten diğer kullanılan ürünlerin çoğunluğuda soya bazlı ürünler.

Yanlış anlaşıldıysam affola, kimseye suç atmak istemem ama yazdığınızı okuduğumda bana ilginç geldi. Ben yapmasam bile, birinin diğer insanlara bile bile sağlıksız, uygunsuz, ayıplı ürün sattığını görürsem direkt olarak şikayet ederim. Eğer etmiyorsam bu yükü kaldıramam. Ötesinde bu bir suçtur, ötesinde günahtır ve gerekli merciilere mutlaka şikayette bulunabilir.

Bende aslen turizmciyim, domuz eti servisi yapan otellerde de çalıştım ama onların büfesi ayrıdır, özellikle açıklamalı ve fotoğraflı olarak belirtilir. Fiyatlarının pahalı olduğunu buradan biliyorum. Tabi bunlar belli standartlarda, lisanslı çiftliklerde yetiştirilen domuzlar. Hatta mutfakta hazırlandıkları bölüm bile ayrıdır. Ha dana yada koyun diye insanlara bilmeden domuz eti yedirmek apayrı.

Mert Bey, sanırım ÖM kutunuz dolmuş. Bir ara boşaltırsınız. ÖM gönderecektim ancak buradan da iletmek istedim.

 

"Merhaba Mert Bey,
 
Öncelikle yanlış anlaşılmadan dolayı özür diliyorum. Daha sonrasında sizi zor duruma düşürdüğümden dolayı tekrar özür diliyorum. Umarım kabul edersiniz. Anlam kayması, düşmesi yada mimiklerle karşılıklı konuşamadan yazmadan dolayı olabiliyor bu tip yanlış anlaşılmalar. Görüşmek dileğiyle hoşçakalın.."
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Sağlığımız kimin umurunda? GDO lu pirinclere ne oldu? Hangi firmanindi? Firma sahibinin baglantıları neler? Hangi medya kuruluşu ataştırabildi? Nokta

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...