Mahmut Türkmen 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 Maaşallah çok güzel bir araba. Focusu değiştireceğim zaman almayı düşündüğüm araba Passat. Kısmet bakalım zaman ne gösterir:) Tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 Abdussamed abicim hayırlı olsun Çok özledik sizi abi. Antebe bekleriz Ertan abim ,bulursanız Mahmut abim 3 Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Hayırlı olsun abi , allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Hayırlı olsun, dikkatli sürün de altınızdan kaçmasın 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Şu aracın içininde fotoları mevcut mu.Emmi bu aracı kullan sonra kıyas yap lütfen 1 Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. Peh vosvos Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Duruşu çok asil. Güle güle, kazasız belasız kullanın.. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 büyük ve geniş araba deyip te yaralarıma tuz basma abi. yeni makinen hayırlı olsun abi. bir ara şu makineyi bir çıkarda Gürçayırdan Beştepelere doğru biraz mazot yakalım. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 8 Kasım 2013 Yazar Paylaş 8 Kasım 2013 büyük ve geniş araba deyip te yaralarıma tuz basma abi. yeni makinen hayırlı olsun abi. bir ara şu makineyi bir çıkarda Gürçayırdan Beştepelere doğru biraz mazot yakalım. Önünde yıldız olmasa da iş görüyor, yaktığı mazotun hakkını veriyor şüphen olmasın abi, ama yıldız başka tabi ... Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 9 Kasım 2013 Yazar Paylaş 9 Kasım 2013 (düzenlendi) Ben bu arabayı bugün daha bi sevdim... Makine dediğin deh dedimi gidecek, makul kullanırsan koklayacak... Bu durumun tanımı şu sihirli kelimede gizli; "Verimlilik" Bu akşam pederden müsaadeyi alıp yakıtına havasına bi bakayım bahanesiyle çıktım... Depoyu doldurup, lastik havalarına bakıp dur bakalım 170 Ps makine en ekonomik kullanımda ne yakıcak acaba diye can sıkıntısından bir denemeye giriştim... Sonuç beni de şaşırttı açıkçası Üzerindeki orijinal 16 jant lastikleri; hava basınçları fabrikasyon değerlerinde 36Psi...Hava Sıcaklığı; 7,5 DereceGüzergah: 9+9= 18 Km Git gel kalkıp aynı noktaya dönüş şeklinde, boş duble yolKlima, Camlar KapalıYük durumu; Araçta yalnızım (80 Kg), Bagaj boş, Yakıt deposu boğazına kadar silme dolu Rölantide duruyorum, Yol bilgisayarını sıfırladım, hızım 75 Km/h e ulaşınca hızı sabitledim, 9 Km sonra durup "U" dönüşü yaptım, aynı şekilde kalktığım noktaya geri gelip durdum...Sizce ortalama tüketim ne olmuştur? 3,7 Litre/100 Km... Bu kadarını tahmin edemeyince video kaydı bile yaptım... Buraya kadar tüketimle ilgili kısmı; Birde tüketimi umursamadığınız bir tarafı var; vitesi "S" pozisyonuna alıp dip gaz yaptığımda önceki aracım 2011 Golf 1.4 TSI 160 Ps DSG ye göre haliyle devir bandı daha kısa olmakla birlikte arkaya yaslama hissi bariz çok daha şiddetli... Daha ne olsun... 9 Kasım 2013 tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 (düzenlendi) Sefa merhabalar, yazılarına sık rastlayamıyorum, eskisi kadar vakit ayıramıyorsun galiba foruma Ankara hayatı keyifli geçiyordur umarım.. Bir konuda fikrini almak istedim, multimedya cihazları konusunda seçici davranıp orijinal şeyler bulduğunu biliyorum, Pedere 2009 model B6 kasa Comfortline bi Passat aldım.. Aracı daha da sevmesi için üzerindeki RCD310 u güzel bir cihazla değiştirmek istiyorum.. Aslında gönlümden geçen astronomik bir rakam ödemeden orijinal ve direksiyon kumandalarıyla, yol bilgisayarıyla (Kırmızı ekran bu arada ) uyumlu Navigasyon, Bluetooth, Geri Görüş Kamerası ve hatta TV Tuner barındıran bi cihaz takmak... Tavsiyen nedir? Fiyat uçarsa sırasıyla Tv Tunerden ve Navigasyondan vazgeçebilirim... hangi modeli hangi kiti almalıyım? fikrin varsa ve paylaşırsan çok sevinirim... Kal sağlıcakla ,) Yazmışsın abi, naçizane önerim var; 1- RNS510, GPS anteni, Kamera (2500TL) 2- Yeni Tip B7/CC Renkli Kadran (Sıfır fiyatı 1000€, çıkma 300€ civarı). 3- 7.Nesil Climatronik Klima Paneli (750TL) 4- Önden Mandallı Yeni Tip DSG topuzu ve körüğü (750TL) 9 Kasım 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Maşallah, Allah kaza bela vermesin. Çok güzel araç. Forum, yer uçaklarından geçilmez oldu : ) Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Hayirli olsun uçak maşallah. Motor kullanim keyif olarak 2.0 tdi mı, golf un 160 lık TSi mı diye sorsam ??? Birinde tork birinde devir cevirme tadi var Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 9 Kasım 2013 Yazar Paylaş 9 Kasım 2013 (düzenlendi) Hayirli olsun uçak maşallah. Motor kullanim keyif olarak 2.0 tdi mı, golf un 160 lık TSi mı diye sorsam ??? Birinde tork birinde devir cevirme tadi var Benzinli biraz daha genç işi sanırım etraftakileri baktıracak kadar yüksek devirde motor sesiyle gazlamaktan hoşlanıyorsanız TSI, ama yok kısa kükremelerden çıkan güzel sonuçlar sizi kesiyorsa TDI... Golf 160 TSI i 10 Bin Km ye yakın kullandım, daha önce TDI tecrübelerim vardı ama bu 170 lik Passat sanırım TSI a da değişmem... Şehir içinde sakin dolaşırken sürekli rölantide geziyorsunuz ve araç hiç zorlanmıyor hissi var... Bunlar makul yakıt tüketimini hesaba katmadan yaptığım yorumlar, işin içine birde makul tüketim girince 170 lik TDI zerre tereddüt etmeden seçilecek bir makine... 9 Kasım 2013 tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 9 Kasım 2013 Yazar Paylaş 9 Kasım 2013 Yazmışsın abi, naçizane önerim var; 1- RNS510, GPS anteni, Kamera (2500TL) 2- Yeni Tip B7/CC Renkli Kadran (Sıfır fiyatı 1000€, çıkma 300€ civarı). 3- 7.Nesil Climatronik Klima Paneli (750TL) 4- Önden Mandallı Yeni Tip DSG topuzu ve körüğü (750TL) Kırmızı kadran bence beyazdan daha şık ve kendine özgü duruyor... Beyaz kadran çok ruhsuz, Polo'da bile neredeyse aynısı var... Bu yüzden kadran değiştirmek gibi gereksiz bir macera içerisine girmem... Klima paneli ve vites topuzu değişimi içinde çok gerekli şeyler olmadığını düşünüyorum... RNS510 fena değilmiş Navigasyon ve Kamera dahil 2500 pek ucuz bir rakam sayılmaz, üstelik bluetooth kitide yok.. Ya navigasyondan vazgeçip geniş ekran ile RCD510 alıcam ya da ekranı biraz küçültüp navigasyonlu RNS315... tabi bunlara birde Premium bluetooth kiti gerekli... aslında istanbulda olsam bu meseleyi komple ve makul fiyatla çözmem en fazla 2 günümü alır ama Sivas bu konuda imkanlara biraz uzak kalıyor... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Ben yapılabilecek şeyleri gör diye yazdım Ankara (Vagcenter) ve İstanbul (Ender Elk.) bu konuda çok şanslı 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 9 Kasım 2013 Yazar Paylaş 9 Kasım 2013 Ben yapılabilecek şeyleri gör diye yazdım Ankara (Vagcenter) ve İstanbul (Ender Elk.) bu konuda çok şanslı Valla vagcenter ı bilmiyorum ama Ender Elektroniğe gidenler şanslı mı emin değilim... Fiyatlarını görüyorum duyuyorum, gerçekten oldukça pahalı... Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 10 Kasım 2013 Yazar Paylaş 10 Kasım 2013 (düzenlendi) Fiscon bluetooth'u ne kadara veriyormuş mesela ender? Siteye 850 + 100 TL (Montaj) yazmışlar, İngiltere fiyatına bakınca bu üründe Ender'in fiyatı fena değil gibi... http://www.enderelektronik.com.tr/oem-yedek-parcalar/volkswagen/passat-3c-2005-2010/1318/urun-detay http://www.ebay.co.uk/itm/Fiscon-Kufatec-Basic-Plus-36494-Volkswagen-VW-Skoda-handsfree-/200985504608?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item2ecbab6b60 10 Kasım 2013 tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 10 Kasım 2013 Yazar Paylaş 10 Kasım 2013 Karar verdim sayılır ancak henüz kaça malolacağını kestiremedim, Integrated Bluetooth'lu bir RNS 315 araçta ön/arka park sensörü zaten var ama hesaplı olursa geri görüş kamerasını da keyfe keder taktırabilirim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts