İçeriğe Yönlendir

2009 Vw Passat 2.0 Tdi 170 Ps Dsg

Abdussamed Acar

Recommended Posts

Ali Elöver

Benzinli biraz daha genç işi sanırım :) etraftakileri baktıracak kadar yüksek devirde motor sesiyle gazlamaktan hoşlanıyorsanız TSI, ama yok kısa kükremelerden çıkan güzel sonuçlar sizi kesiyorsa TDI... Golf 160 TSI i 10 Bin Km ye yakın kullandım, daha önce TDI tecrübelerim vardı ama bu 170 lik Passat sanırım TSI a da değişmem... Şehir içinde sakin dolaşırken sürekli rölantide geziyorsunuz ve araç hiç zorlanmıyor hissi var... :) Bunlar makul yakıt tüketimini hesaba katmadan yaptığım yorumlar, işin içine birde makul tüketim girince 170 lik TDI zerre tereddüt etmeden seçilecek bir makine...

O zaman benim de tercihim TDi olurdu ;)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ender pahalı ama, servisler bile onlara yaptırıyor çoğu şeyleri. Temiz ve titiz çalışıyorlar.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ender elektronikte son kasa polo için bixenon far komple tüm set 3800 tl yazmışlar. En baz model polo 31000 tl olunca fiyat bayağı bir fazla geldi.

O setin içinde sadece farlar yok hacı. BCM, afl yükseklik, balast, ampül ve tesisat kablos var.

Sen bir de sıfırdan alırken opsiyon olarak ekletince gör :p

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Karar verdim sayılır ancak henüz kaça malolacağını kestiremedim, Integrated Bluetooth'lu bir RNS 315 :)

araçta ön/arka park sensörü zaten var ama hesaplı olursa geri görüş kamerasını da keyfe keder taktırabilirim...

Abi,

Senin aracta teyp şuan RCD310 mu? Değil ise senin kasa Passata RCD510 RCD310 RNS310-315 RNS510 bunlardan birini taktığın an akün bitecek. Bir de Can gateway değiştirmen gerekecek Cihazların fiyatını yanında bir de 500-600 TL bunların değişimi için vereceksin.

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Uzerindeki Rcd 310... Ohoo Gateway mateway giriyosa isin icine ugrasamam ben o kadar...

Ulen olm felaket tellali gibisin onuda bilme ne var :)))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

İyi yırttın, 2009'un yarısı rcd300 yarısı 310. :p Gateway e gerek yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ben cettaya gateway yüzünden vazgeçmiştim rcd 510'dan. rcd 300 vardı onda.

Kaderin cilvesi, yeni arabamda rcd 510 var. :)

Araba mı aldın?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

ben de anlamadım, aldın dediler, tamam dedim. :)

:D Hayırlı olsun o zaman.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

sikoda oktavya düştü bu sefer. :)

Detay inceleme fotoğraf nerede hani? İlla biz mi isteyecez :D

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

daha tam olarak almadım, alınca yazıcam. :D

Yavuz bizim el iki tane integrated bluetooth RNS 315 bulur... :)

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

onun da görüntüsü hoş değil be abi. :(

en iyisi fiscon alalım, bu gidişle sen de ben de daha çok vw alırız zaten, satarken söker, aldığımız arabaya takarız. :D

Ben Golf'te RNS 310 kullanıyordum, yemişim görüntüsünü işe yaraması daha önemli olm, görüntüsü güzel olanı RNS 510'un fiyatıda malum :).. Hem gayette şık sayılır RNS 315.. 1000 liraya bulamazmıyız acaba en bluetoothlusundan bi tane :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Cidden çok iyi bir değer.Sadece ekonomi testi mi yapıldı birde tapagaz da ne yaktı ona bakılmadı mı  :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Yakıt değerleri de çok güzel, herşey çok güzel :nazar:

Bir tane de ben alacam bunlardan :crazy:  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halil Erdoğan

Maşallah, güle güle kullanın...

Emsal açısından soruyorum, aracı ne kadara aldınız?

Yorum bağlantısı

vay vay yeni gördüm konuyu, tüm iletileri okudum, hayırlı olsun kardeş, süper makina , allah kaza bela vermesin.

:nazar:

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

:wub:  :wub:  hayırlı uğurlu olsun, babanız güzel günlerde kullansın. ben olsam anahtarı sürekli kaçırırdım bu araç için :tongue:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Cidden çok iyi bir değer.Sadece ekonomi testi mi yapıldı birde tapagaz da ne yaktı ona bakılmadı mı  :fiuw:

Böyle bastıkça nazlanmayan bi makinede o dediğini yapabilmek için adam gibi temiz ve geniş bir yol lazım, ama şunu söyleyebilirim burada yazmak niyetinde olmadığım denemelerime bakılırsa, ne yaparsan şehir dışında 8,5 Litre üzerine çıkmak imkansız gibi gözüküyor...  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Maşallah, güle güle kullanın...

Emsal açısından soruyorum, aracı ne kadara aldınız?

130 Bin Km yi aşmamış, temiz, masrafsız ve bakımlı 170 PS 2.0 TDI CR motorlu DSG bir araç arıyorsanız, Comfortline için 60 bin i gözden çıkarmak gerekiyor... Bahsettiğim gibi temiz bir araçta 60 bin gibi rakamlara hiç beklemeden anında satılıyor zaten, el tetikte aramak lazım... :) Epeydir bakıyorum, piyasası böyle... Gözünüzü karartırsanız 50 Bin 'e de bulursunuz, ancak şahsen ben o riski alamadım... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

E yani şimdi kaça alındı :)

Pedere hediye aldık ya, o yüzden fiyat söylenmez... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

E o zaman hediyenin hediyesi sünnetmiş ya...

Buradaki önermeye konu 3. tekil şahıs babam... Bu yüzden benim hediye eden sıfatıyla o sünneti yerine getirmem teknik olarak mümkün gözükmüyor... Babamla görüşün... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...