İçeriğe Yönlendir

Uzaktan Kumanda Sorunum


Serkan Engin

Recommended Posts

Serkan Engin
Aydın Akdeniz

linkdeki sustalı anahtarlık olarak geçiyor . sizinki orjinal anahtarlı olduğu için sustalı alıp anahtarcıda yaptırsanızda çalışmaz . 

 

bence bunlarda  işinizi görür .

 

UZAKTAN-KUMANDALI-MERKEZI-KILIT-SETI-INW

Yorum bağlantısı
Serkan Engin

ilan yorumlarında birisi taktırdım diyince heves ettim

 

merkezi kilit mevcut zaten çipi bu sustalı anahtara yerleştiremezlermi?

Yorum bağlantısı
Rifat Şeker

Ben bir önceki aracımda yaptırmıştım. Alarmla beraber orjinal anahtarın içindeki çipi bu anahtara takmışlardı. Sonra bir cihazla tanıtmışlardı. Sorunsuz kullanmıştım. Tavsiyem bilindik bir marka ve usta ile yaptırın. Cenmax marka idi benim yaptırdığım öneririm.  Cenmax bayilerinden birini arayın daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı

Sonradan yapılan sustalı anahtarların çok kolay dibinden kırıldığını biliyorum. Aydın Bey in dediği gibi bir sistem daha sağlıklı olacaktır.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

bende orj anahtarı beğenmediğim için Fordlara özel sustalı anahtar yaptırdım bazı avm lerde oto anahtarcıları 15 dk da yapıyorlar, 6 aydırda kullanıyorum en ufak bir sorun yaşamadım, kaputu bile sustalı anahtar ile açıyorum :)

yalnız mutlaka ford için olan orj sustalı anahtarı kullanman lazım ...

 

 birde yaptırdığın yere sor ford un orj yazılımımı var yoksa kafalarına göre kaçak yazılımmı kullanıyorlar

kaçak ise 1-2 km sonra aracın kitlenir immobilizer ı düzgün kopyalanması gerekli

 

 

Anahtar araba çalıştıktan sonra orada sadece kaybolmasın diye kalıyor...İmmo çipi olmayan anahtarı takıyorum kontağa, olan anahtarı yakınına tutup marşa basınca araba çalışıyor..Sonra stop edene kadar gidiyor...Düzgün kopyalama diye bir sorun olmaz kimse de Ford' un orijinal yazılımı diye bir şey kullanmaz...Okuyan yazan programlar vardır anahtar kopyalama cihazlarında, öncekini okur yeni anahtara yazar...Hatta kodu değiştirir olması muhtemel eski sahibinde kalan yedek anahtarı etkisiz hale getirir...  :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

ben bunu birebir kendim gördüğüm için yazıyorum anahtar başına firmaya 20 ila 25 tl arası ücret ödeniyor.... merdiven altı yerlerde kopyalanan anahtarlar ile karşılaştırma imkanınız var ise karşılaştırın isterseniz .... :)

 

 

20-25 lira ödeyince Ford' un orijinal yazılımı mı alınıyor ?  Merdiven altı işletme olsa olsa yedek anahtarı ister içinden anahtarı kesip çipi alır ve kendi kopyasına takar...    :)

Yorum bağlantısı

ben yaptırdım 7 aydırda sorunsuz kullanıyorum öyle kopyalama filanda ugrasmanıza gerek yok ama orjinal anahtarın birini feda edeceksiniz.

yapılan işlem şöyle;

orjinal anahtar kırılıp içindeki immo alınır(bilmeyenler için  tüp şeklinde olan sigortalara benzer) yeni alınan sustalının içinde halihazırda olan yerine takılır. Tabi dikkatli olmak lazım hassas bir parça. anahtarın ucu (demir kısmı) sustalı anahtara monte edilir. 

sustalı saglam olduktan sonrada sorun yaşamazsınız ama ucuzuna kaçarsanız tabi ki her şeyde olduğu gibi sorun yaşanır. Ankarada carfourda var benim bildiğim bir anahtarcı iyi deniliyor.. ben şaşmazda yaptırdım memnunum.

Yorum bağlantısı

emin değilim arabayı yeni almıştım o zaman  2-3 kişiye sordum ole yaptırmıstım bi yere ama hatırlamıyorum şimdi uzaktan kumanndadan açma dahil sustalı anahtarıda sonradan yaptırdım 100 tl tuttu ikisi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...