Rahmi Çalışkan 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Arkadaşlar rampa aşağıya inerken yaklaşık 4-5 km gibi indiğimde birden gaz yaptığımda beyaz duman atıyor.2-3 saniye atıyor.Aynadan baktığımda dumanı rahatlıkla görüyorum .aracın km si 170 binde.5000 km de 1,5 litre yağ eksiltiyor. Aracın çalışmasında veya ateşlemesinde bir problem yok,tekleme gibi bir problem de yok.Bir arkadaş ateşleme sisteminde sorun olabilir dedi. sizin görüşlerinizi de almak istiyorum,sorun ne olabilir? yoksa motor mu artık bitiyor.Teşekkürler şimdiden. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Beyaz duman ateşleme değil. Hatta dumanın renginin beyaz olduğunu da sanmıyorum. Muhteşem şekilde yağ yakıyorsunuz. Rampaları daha kuvvetli çıkıyor olmalısınız. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Beyaz duman bir soruna işaret değil sanırım. Zaten egzostan çıkan gaz bu hava şartlarında beyaz çıkar. Eğer yağ yakma olayı varsa egzosdan mavi duman çıkması gerekir.+1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Beyaz duman sudur. Ama çok değilse sorun yok. Çok ise motor suyudur. Beyazdan kastınız açık mavi ise ve kompresyonda atıyorsa valf bileziklerinden içeri yağ emiyor olabilir araç. Yorum bağlantısı
Safak Acar 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Bildiğim kadarıyla egzozdan çıkan beyaz duman ayrı,rolantideki calişirken attığı buhar ayrı.( araç yoldayken o buharın görülmesi imkansız.) Arkasını beyaz bulut yaparak giden araçları cok gördüm büyük bir ihtimal yağ yakıyor aracınız ,her yağ yakan araba mavi tüttürmez Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Her yağ yakma motor bitiyor anlamına gelmez. Çoğu gelmez aslında. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Aracınız kesinlikle yağ yakıyor..Bahsi geçen duman biraz kokulu ve hafif maviye çalar bir renktedir.Çoğu kişi bunu beyaz diye yorumlar.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 5000 km de 1.5 lt. çpk yanlış ölçüm yoksa, ne zamandır hhani marka vizkozite yağ kullnılıyor? karter havalandırma borusu hiç tadileat gördü mü Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Her yağ yakma motor bitiyor anlamına gelmez. Çoğu gelmez aslında. Yanma odasına yağın kaçması pistonların aşınmasından olabilir. Başka hangi durumlarda yağ yakma olur. Merak ettiğim için soruyorum. Yağ eksiltiyorsa motorda sorun var demektir derler hep. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 İşte bunu soruyorum neden ? Peki kaç km ne kadar yağ eksiltmesi normal. Bunun bir ölçüsü varmı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 İşte bunu soruyorum neden ? Peki kaç km ne kadar yağ eksiltmesi normal. Bunun bir ölçüsü varmı ? her üreticide değişir, toyota 1000km de bir yağ kontrol edilmemiş motoru garanti dışı bırakır, kitapçığında da yazar, tsi lar ilk 5000km 1 lt ye yakın ilave ihtiyacı duyar, sonra kurum bağlar daha eksiltmez vb.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Servet abi başka bir konuda motorun yağ yakması olarak böyle bir şeyden bahsetmiştin. Mehmet hocam bu konuda daha çok bilgi istiyor "Geçen konularda vw nin 1.4 tsi 180 hplik motoru için konuşurken bir çok kişi yağ yakmasından yakınıyordu. Aynı sorun 2013 modellerde devam etmekte. İlginçtir ki Servet abi yağ yakmanın normal olduğunu, her motorun yağ yaktığını belirtmişti. Zaten yağ yakmıyorsa da o motorda sorun var demektir demişti. Hala unutmam Geliyor merak etme Telefon ettim Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Yeni araçlarda yağ yakma 10-15.000 km lere kadar normal karşılanır sonrasında giderek azalır Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 her üreticide değişir, toyota 1000km de bir yağ kontrol edilmemiş motoru garanti dışı bırakır, kitapçığında da yazar, tsi lar ilk 5000km 1 lt ye yakın ilave ihtiyacı duyar, sonra kurum bağlar daha eksiltmez vb.. Çok ilginç. Niye her 1000 km bir servise çağırmıyor veya söylemiyor. Bir çok kişi kaputun nereden açılacağını bile bilmez. Hele ki kullanan bayansa. Bizim arkadaşlar 10bin km bir servise gidiyorlar O güne kadar kaputu açmazlar. Çok şanslılar o zaman. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 kitapçığı okuması satın alan için bir mecburiyet, tüketici kanununda var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 sıvı seviye kontrolü şart, onun harivinde 4 tekerlerkli 1 ton metal 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bu zamana kadar şunu anladım. Biraz vurdum duymaz olmak lazım. Biz sürekli yok şurasından ses geldi yok şurasından cızırtı yaptı diye uğraşır dururuz. Rot balans deyince hönk diyen makina mühendisi arkadaşım her 10 binde bir bakıma gider. Sıkıntı yaşamadan da aracını satar. Bizde satmak için debelenir dururuz. MK3 dizelin motoru kısa transitlerde var. Kısa transitlerin ticaride nasıl kullanıldığını cümle alem bilir. Hiç özenmezler yağının zamanını bilmezler. Tonlarca yüke maruz kalır. 400-500 bin km çatır çatır satılır. Ancak MK3 200bin km yaklaşsın o araca ölü gözüyle bakılır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 ford un motorunu ezerek kullan ömrü uzar 1 Yorum bağlantısı
Reşat Uz 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 sonuçta soğuk çalışıp sıcakla devam eden,sürtünen yağla suyla soğutulan mekanik bir düzenek pistonuda segmanı da mutlaka aşınacak aşınınca bir miktarı yanma odasına geçip yanıp gidecek yanınca mavi yada beyaz duman çıkarıp yağıda bir miktar eksilecek her şeyin bir ömrü var yarın birgün oda hurda olacak c.clean yaptırdım kendine geldi soğuk çalışırdı termost.değiştim düzeldi 10binde yağ ve filt.bu sürede duruma göre 2-3 kez hava filt.20binde yakıt filt. değişirim antifirizine suyuna sıvısına dikkat ederim geçen hafta pipiriklenip turbo gidici diye tamircime gösterdim turbonda problem yok dedi ne gerekiyorsa yapıyorum 200bini devirdi rampada iyi çıkıyor düzde 170km yaptığını gördüm 100km/7lt yakıyor ben ona iyi bakıyorum oda hakkını veriyor daha ne olsun yapçek bişe yok saygılar sevgiler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 ford un motorunu ezerek kullan ömrü uzar Tezatlık 200bin km gelmiş mondeoya ölü gözüyle bakılması. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Her motorun farklı yağ eksiltme durumu söz konusu olabilir.Bence her zaman aynı yağı kullanarak, 1000-2000 km lik periyodik kontroller ile tüketimin aynı kalıp kalmadığına bakmalı.Tüketim seviyesi aynı olduğu sürece ve aşırı bir tüketim olmuyorsa kafaya takılacak birşey yoktur Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Servet abi başka bir konuda motorun yağ yakması olarak böyle bir şeyden bahsetmiştin. Mehmet hocam bu konuda daha çok bilgi istiyor "Geçen konularda vw nin 1.4 tsi 180 hplik motoru için konuşurken bir çok kişi yağ yakmasından yakınıyordu. Aynı sorun 2013 modellerde devam etmekte. İlginçtir ki Servet abi yağ yakmanın normal olduğunu, her motorun yağ yaktığını belirtmişti. Zaten yağ yakmıyorsa da o motorda sorun var demektir demişti. Hala unutmam Eminmisin benim dediğimden Her motor seher miktarda yağı yakar. Motorun cinsine, kalitesine göre kimi 10.000km'de yarım litre, kimi 10.000km'de 2 litre yakar demişimdir. 1 Yorum bağlantısı
Koray Ceylan 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Aracınız aşırı yağ tüketiyor 5000 km de 1.5lt fazla muhtemelen kaçak+yağ yakıyor motor revize zamanı gelmiş ateşlemeyle alakası yok Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Çok ilginç. Niye her 1000 km bir servise çağırmıyor veya söylemiyor. Bir çok kişi kaputun nereden açılacağını bile bilmez. Hele ki kullanan bayansa. Bizim arkadaşlar 10bin km bir servise gidiyorlar O güne kadar kaputu açmazlar. Çok şanslılar o zaman. Bakmak zorunda Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 yağ dolum kapağını açıp motor iç aksamının röntgenini çeken var tdci da Yorum bağlantısı
Recommended Posts