Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Güzel tespitler... Gençler çok süper 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Çok başarılı olmuş valla bravo Abi sen her halinle fenomensin.... Bunu hatırlat ilk buluşmamızda, sana kola ısmarlayacağım... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bunu hatırlat ilk buluşmamızda, sana kola ısmarlayacağım... Abi siz niye bıyıksız fotoğrafınızı yayınlıyorsunuz bence Altan BERKMAN bıyık bıraksın size benzemek için, sonuçta fenomensiniz (Kola'yı kaptım mı acaba ) İnsan insana benzemiş. Süper.... Hocam sizin yeriniz benim ve Burkay Canatar'ın olduğu grup Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Abi siz niye bıyıksız fotoğrafınızı yayınlıyorsunuz bence Altan BERKMAN bıyık bıraksın size benzemek için, sonuçta fenomensiniz (Kola'yı kaptım mı acaba ) Hocam sizin yeriniz benim ve Burkay Canatar'ın olduğu grup 2,5 litre hem de... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 2,5 litre hem de... Mükremin abiye demiştim öğlen buluşması yapalım diye, gülmüştü. Ne zaman yiyoruz abi yemekleri 2,5 lt kola öncesinde, bu hafta öğlenleri çok müsaitim, kızılaydayım Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Ben bu Tokerleen Serkan'ı bi şeye benzetemiyom ama bi gün fena benzetcem. Ha bi de Çaylar Buyur'u. Bi de bıyıklı yöneticiyi. Bi de şey vardı, ee Servet'ti galba. Bi de... Unuttum... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bunu hatırlat ilk buluşmamızda, sana kola ısmarlayacağım... Abi bana didi alırmısın ? Bu olay sadece forum içinde kalmamalı mesela mehmet kaya hocamızda,kurtlar vadisindeki güllü'ye benziyor hemde yoğun bir şekilde Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bu olay sadece forum içinde kalmamalı mesela mehmet kaya hocamızda,kurtlar vadisindeki güllü'ye benziyor hemde yoğun bir şekilde İş oraya girerse çıkamayız konudan. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 İş oraya girerse çıkamayız konudan. Forumdan benzemiyorsa ne yapak Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Abi bana didi alırmısın ? Bu olay sadece forum içinde kalmamalı mesela mehmet kaya hocamızda,kurtlar vadisindeki güllü'ye benziyor hemde yoğun bir şekilde Güllü'yü lord yapıp sonra üye olmasını bekleyebiliriz.... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Güllü'yü lord yapıp sonra üye olmasını bekleyebiliriz.... Söyledik...ehtiyarlar kabul etmedi,bizim güllümüz bize yeter dedi Gökhan Erken Hakan Erken çok benziyolar Vay arkadaş soyisimleride aynı yaa Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Söyledik...ehtiyarlar kabul etmedi,bizim güllümüz bize yeter dedi Vay arkadaş soyisimleride aynı yaa Aaa hakkaten Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Abi bana didi alırmısın ? Bu olay sadece forum içinde kalmamalı mesela mehmet kaya hocamızda,kurtlar vadisindeki güllü'ye benziyor hemde yoğun bir şekilde ANTONİYE Benzetmem seni. Sana ekmek çıkmaz buradan Gökhan Erken Hakan Erken çok benziyolar Kardeş olmasınlar Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Avatar resimlerine ilk baktığımda Evren İsken ve Celalettin Sügirtin http://www.otoclubturkiye.com/forum/user/48180-celalettin-sugurtin/ http://www.otoclubturkiye.com/forum/user/1269-evren-skent/ Süpersiniz Mehmet hocam, sizin vasıtanızla ben de dikkat ettim, tespitiniz doğru 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Süpersiniz Mehmet hocam, sizin vasıtanızla ben de dikkat ettim, tespitiniz doğru Zaten sizde bıyık olmasa hepten karışacak Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Demek ki neymiş?? İnsanlar gerçekten çift yaratılmış!! Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 süper yaa :D Abdulsamet, seninde benzerin var Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 ANTONİYE Benzetmem seni. Sana ekmek çıkmaz buradan Kardeş olmasınlar Zaten onun türk versiyonum dermişim Yok artık Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Zafer Ayvacı ile ben de birbirimize benziyoruz. Gerçi Zafer bunu kabul etmeyebilir ama... 8 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Zafer Ayvacı ile ben de birbirimize benziyoruz. Gerçi Zafer bunu kabul etmeyebilir ama... Onurdur, ne demek 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts