Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 :D Seni Kediciğim ilan ediyorum maşallah inşallah.. :D Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 :D Seni Kediciğim ilan ediyorum maşallah inşallah.. :D Kaplan grubuna dahil olabilirim,Kedi ne ya Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Kaplan grubuna dahil olabilirim,Kedi ne ya Sen dua et.. Dujtaki fotonu defalarca koyup koyup sildim.. Büyüğümsün. Saygılar.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Sen dua et.. Dujtaki fotonu defalarca koyup koyup sildim.. Büyüğümsün. Saygılar.. Herkesi paylaşıyorsun affına sığınarak adı altında..Biz paylaşıncada senin yazdığın gibi yazdık...Ne bu tehdit şantaj.. Kayınvalidenin ellerinden öpüyorum bende,selamlarımı ilet...Not:Anladın sen onu Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Önder Özcan abim saygılar evet ya benzemiş yalnız ben kel değilim,benim alnım geniş :D 2 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Herkesi paylaşıyorsun affına sığınarak adı altında..Biz paylaşıncada senin yazdığın gibi yazdık...Ne bu tehdit şantaj.. Kayınvalidenin ellerinden öpüyorum bende,selamlarımı ilet...Not:Anladın sen onu Herkeş benim kadar masum değil. Özellikle sen işin pisliğindesin.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Herkeş benim kadar masum değil. Özellikle sen işin pisliğindesin.. Kuzum benim,sen buralarda yokken biz at koşturuyorduk Dün gelipte ona buna şantaj bize gelmez,aklını alırem senin bak Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Kuzum benim,sen buralarda yokken biz at koşturuyorduk Dün gelipte ona buna şantaj bize gelmez,aklını alırem senin bak "Boynuz kulağı geçer!" "Akıl akıldan üstündür!" "Kurt kocayınca, kuzunun oyuncağı olurmuş!" "Eski köye, yeni adet!" "Artık devir değişti, tabi Çelik te değilşti!" :airkiss: Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 "Boynuz kulağı geçer!" "Akıl akıldan üstündür!" "Kurt kocayınca, kuzunun oyuncağı olurmuş!" "Eski köye, yeni adet!" "Artık devir değişti, tabi Çelik te değilşti!" :airkiss: İlk atasözünün devamını yazaydın iyidi O halde ben yazayım,16 inç jant kapağı tadında ''Boynuz kulağı geçer ama duyamaz'' Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 An itibariyle Hakan Erken ve Kerem Minaz 9 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 İlk atasözünün devamını yazaydın iyidi O halde ben yazayım,16 inç jant kapağı tadında ''Boynuz kulağı geçer ama duyamaz'' Son atasözünün devamını biliyon mu? "Kısa kes artık bitti.. Senin mod.an geçti!" Artık o kadın moda bay baayy.." :D Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 video yükle la yazık Video çok zorlarsa gelir..Şuan gerek yok,aldı ağzının payını Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Son atasözünün devamını biliyon mu? "Kısa kes artık bitti.. Senin mod.an geçti!" Artık o kadın moda bay baayy.." :D Bana böyle bir anda kibarlaşman bile yeterli janım Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Bana böyle bir anda kibarlaşman bile yeterli janım Abimsin.. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Bana benzeyen biri geçti mi buradan? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Bana benzeyen biri geçti mi buradan? Bakıyoruz abi daha gelmedi Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Ne karizma varmış bizde de yahu, kimseye benzetemediler.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts