Engin Deniz 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 İlginç bir sorunumuz var. Passata sonradan teyp takıldı. Araç teyp takılıyken OBD den bilgisayara bağlanmıyor. Teybi soketten sökünce bağlanıyor Kablo kesme biçme yapılmadı soket sökülüp yeni teyp takıldı. Sıkıntı ne olabilir sizce ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 İlginç bir sorunumuz var. Passata sonradan teyp takıldı. Araç teyp takılıyken OBD den bilgisayara bağlanmıyor. Teybi soketten sökünce bağlanıyor Kablo kesme biçme yapılmadı soket sökülüp yeni teyp takıldı. Sıkıntı ne olabilir sizce ? Kodlama gerekiyordur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 vw için normal, vida sıksan adaptasyon sorar Paynır abi tırt işte, paynır kapandı, 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 vw için normal, vida sıksan adaptasyon sorar tırt işte, paynır kapandı, Aynen bahsetmiştim daha önce, gaz gelebeği temizlendi, yakıt bi anda fırladı, bilgisayardan gaz kelebeği adaptasyonu yapılıp düzeltildi 1 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Dingilizce okuyabiliyonmu sen gardaş?. Al bakayım: http://www.ross-tech.com/vag-com/aftermarket-radio.html Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 İlginç bir durum..Teyp sökülüp bağlantı sağlandığında bir kod alıyor mu Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 peynir neymişki ? peynir diye teyipmi olur Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Dingilizce okuyabiliyonmu sen gardaş?. Al bakayım: http://www.ross-tech.com/vag-com/aftermarket-radio.html Vay arkadaş. Harbiden VW'ye özgü bir problemmiş... 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Vay arkadaş. Harbiden VW'ye özgü bir problemmiş... Detay alabilirmiyiz ,çözümde yazıyor mu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Yazıyor. Özetle; Can-Bus hattı radio ile iletişime geçiyormuş. Radio olmadığı zaman iletişim vermemesi normal. VW'm olmadığı için çözümü tam anlamamakla beraber; sigorta kutusunda şemada gösterilen kısımdaki kabloları sökün ve bazılarının kullanılmasını engelleyin diyor. Ancak böyle dediğime bakmayın, ben bile emin değilim şu anda. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 yıkarken şampuan da seçiyormuş onun da ayrı adaptasyonu varmış, 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 yıkarken şampuan da seçiyormuş onun da ayrı adaptasyonu varmış, Neyse ki, koltuğa otururken toto seçmiyor 3 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Yazıyor. Özetle; Can-Bus hattı radio ile iletişime geçiyormuş. Radio olmadığı zaman iletişim vermemesi normal. VW'm olmadığı için çözümü tam anlamamakla beraber; sigorta kutusunda şemada gösterilen kısımdaki kabloları sökün ve bazılarının kullanılmasını engelleyin diyor. Ancak böyle dediğime bakmayın, ben bile emin değilim şu anda. eğer sonradan takılma bir cihaz kullanıyorsanız k-line'ı ki orada verilen şekilde 3 nolu pin oluyor, onu soketten sökün ve ucunu bantlayın bir yere değmesin diyor 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 eğer sonradan takılma bir cihaz kullanıyorsanız k-line'ı ki orada verilen şekilde 3 nolu pin oluyor, onu soketten sökün ve ucunu bantlayın bir yere değmesin diyor Hah, doğru anlamışım da, k-line'ı çözene kadar ... Yorum bağlantısı
Engin Deniz 6 Kasım 2013 Yazar Paylaş 6 Kasım 2013 eğer sonradan takılma bir cihaz kullanıyorsanız k-line'ı ki orada verilen şekilde 3 nolu pin oluyor, onu soketten sökün ve ucunu bantlayın bir yere değmesin diyor O zaman elinden öper 2 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 6 Kasım 2013 Yazar Paylaş 6 Kasım 2013 eğer sonradan takılma bir cihaz kullanıyorsanız k-line'ı ki orada verilen şekilde 3 nolu pin oluyor, onu soketten sökün ve ucunu bantlayın bir yere değmesin diyor Peki ben linkteki cihazı alıp, 3 nolu pine girecek bacağı kessem aynı şey olurmu ? http://www.aliexpress.com/item/Latest-Version-V2-1-Super-Mini-ELM327-Bluetooth-OBD2-Scanner-ELM-327-Bluetooth-For-Multi-brands/808159089.html Edit: bahsedilen teyp soketi galiba, ben ODB soketi sandım 1 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 Peki ben linkteki cihazı alıp, 3 nolu pine girecek bacağı kessem aynı şey olurmu ? http://www.aliexpress.com/item/Latest-Version-V2-1-Super-Mini-ELM327-Bluetooth-OBD2-Scanner-ELM-327-Bluetooth-For-Multi-brands/808159089.html Edit: bahsedilen teyp soketi galiba, ben ODB soketi sandım Evet teyp soketinin arkasındaki 3 azad edilecek Yorum bağlantısı
Engin Deniz 9 Kasım 2013 Yazar Paylaş 9 Kasım 2013 Evet ilgili kabloyu bulup kestik. Bağlantı işi tamam. Başta abim olmak üzere herkese teşekkürler. 4 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Evet ilgili kabloyu bulup kestik. Bağlantı işi tamam. Başta abim olmak üzere herkese teşekkürler. OBD iyi de telefon dandik Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Motor ısısı düşük diye sanıyorum devir biraz yüksek? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Evet ilgili kabloyu bulup kestik. Bağlantı işi tamam. Başta abim olmak üzere herkese teşekkürler. Nasıl yaptınız abi? Ayrıntılı yazarsanız Yorum bağlantısı
Recommended Posts