Misafir 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 Merhaba, Başta araç arayışı sırasında bilgi almak maksadıyla girdiğim fakat zaman geçtikçe bir otomobil forumundan çok daha farklı ve keyifli olduğunu anladığım bu sitedeki tanıdığım tanımadığım herkese ilk aracımı tanıtma fırsatını ancak bulabildim. Eskiden beri aklımda olan ford ka'nın bir de siyahına kavuşmak büyük keyif. Gerçi aracın ufak tefek mekanik eksiklikleri var ama zamanla çok daha sağlıklı yürür bir hale gelecektir umarım. Şimdilik araca mekanik ve görsel olarak aşağıdaki işlemler uygulandı; radyatör ve üst kapak contası değişimi 4 jant düzeltme - rot balans Fren diski düzeltme 102000 km'de aldığım araca 10000 bakımı amerikan park siyah cam app plaka (forumdan tanıştığım Sami Demirpaz sayesinde) şimdilik acele ile çekilmiş birkaç foto var elimde. ileride profesyonel makine ile daha sanatsal çekimlerim de olacak.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 Siyahı da başka güzel duruyor. Güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah ve Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 En beğendiğim jantları var üstünde Bir pasta cila çok iyi olacak gibi duruyor. Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 bu arabaya sahip olmalıyım plakaya benim soyadımı yazmışlar 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 Seviyorum böyle küçük arabaları. Küçük ve şirin olsun benim olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 güle güle kullanın Teşekkür ederim Barış Bey Siyahı da başka güzel duruyor. Güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah ve Kerem Bey, kir gösteriyor felan ama siyah gerçekten başka, teşekkürler. Maşallah...tertemiz duruyor... Hakan Bey çok teşekkür ederim, daha da iyi olacak zamanla. En beğendiğim jantları var üstünde Bir pasta cila çok iyi olacak gibi duruyor. Güle güle kullanın Jantlar güzel ama illa ddeğişecekler pasta cila bu opak siyah boyada çok iyi duruyor diyorlar ama bakalım bir fırsat olsa.. bu arabaya sahip olmalıyım plakaya benim soyadımı yazmışlar satarım plakayı Seviyorum böyle küçük arabaları. Küçük ve şirin olsun benim olsun. İstanbul'da ilaç gibi valla, her yere girip çıkıyo bu böcek Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 Bu jantları kolay bulamazsınız. İyi düşünün değiştirirken. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 Hayırlı olsun. Teşekkür ederim Serkan Bey Bu jantları kolay bulamazsınız. İyi düşünün değiştirirken. aracı 3 cm kadar aşağı indirdiğimde sırıtmazsa değiştirmem ama pek emin değilim. aklımda hep çok kollu beyaz jant vardı ama bakalım Yorum bağlantısı
Engin Kırtay 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Hayırlı olsun.. Aracınız yaşına göre diri duruyor. Yalnız cam filmleri fotoğraftan mıdır bilmiyorum çok abartı duruyor. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Hayırlı olsun.. Aracınız yaşına göre diri duruyor. Yalnız cam filmleri fotoğraftan mıdır bilmiyorum çok abartı duruyor. Teşekkür ederim. Fotoğrafta biraz fazla koyu çıkmış sanırım. Ön camda da var film ama şuana kadar trafikte bir sorun yaşamadım, 3-4 kere polis çevirmesine denk gelsem de. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 egzoz, spoiler ve kışlık lastikler- siyah sac jantlı son halimiz; Yorum bağlantısı
İbrahim Can 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Spoiler arkayı baya toplamış güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Maşallah.. Erhan ilk resimler tophane tranway durağının ordaki otoparktan, iş yerin ordamı, o bölgede trafikte görürsem basarım sellektör ü haberin olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Jantlar çok güzelmiş,güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Jantlar çok güzelmiş,güle güle kullanın.Teşekkür ederim. Aydin Akdeniz'in kışlık lastik ve jantları Orjinal jantlar ne alemde?Kocaeli'de lastiklerle beraber nizami bir şekilde yazı bekliyorlar. Maşallah.. Erhan ilk resimler tophane tranway durağının ordaki otoparktan, iş yerin ordamı, o bölgede trafikte görürsem basarım sellektör ü haberin olsun Şafak işyerim tophane altın borsasının yanı. Gel tophane trafiğinde kapışalım Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Teşekkür ederim. Aydin Akdeniz'in kışlık lastik ve jantları Kocaeli'de lastiklerle beraber nizami bir şekilde yazı bekliyorlar. Şafak işyerim tophane altın borsasının yanı. Gel tophane trafiğinde kapışalım Kapışma için dememiştim, musait yerde sağda durup tanışırdık Bende çoğunlukla o taraftayım. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Kapışma için dememiştim, musait yerde sağda durup tanışırdık Bende çoğunlukla o taraftayım. Sabah 9 akşam 6 o yoldayım, ama sen geçerken fırsatın olursa saat farketmez bi ses et bi çay içelim, bana da bahane olur işe mola vermek için Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Sabah 9 akşam 6 o yoldayım, ama sen geçerken fırsatın olursa saat farketmez bi ses et bi çay içelim, bana da bahane olur işe mola vermek için İlk fırsatta uğrarım.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Jant marka model nedir?Ford jantı mı? Mehmet Bey siyah jantları soruyorsanız bildiğiniz sac jant. İlk fotoğraflarda olan ise ka collection için hazırlanmış orjinal jantları. Yorum bağlantısı
Recommended Posts