İçeriğe Yönlendir

34Cyr09 Ford Ka 1.3 Collection - 2001

Misafir

Recommended Posts

Oy oy :) çok fena olmuş maşallah :) en kisa zamanda dinlemek farz oldu

Saolasın Ozanım. Belki yarın belki yarından da yakın :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Abi güle güle kullan bigün getirde dinleyelim.[emoji2] Kendimi zor tutuyorum sistem için ancak maliyeti çok olacağı için yanaşamıyorum[emoji4]

Yorum bağlantısı

Abi güle güle kullan bigün getirde dinleyelim.[emoji2] Kendimi zor tutuyorum sistem için ancak maliyeti çok olacağı için yanaşamıyorum[emoji4]

Çok saolasın İbo. Cidden maliyetli şeyler ama ben bi arkadaştan 2.el aldım yoksa yenisine bulaşamazdım :)

Senin ycibo da zaten mis gibi tesisat vardır ya :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bu akşam iftar sonrası dinleriz artık. Ufak hacimli arabadada ne gümler bu :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Senin ycibo da zaten mis gibi tesisat vardır ya :)

Kendi kolonları da güzel sony olması büyük avantaj ama biyere kadar yetiyor abi.İlerde prof. sistem yapılacak inş. :)

Yorum bağlantısı

Bu akşam iftar sonrası dinleriz artık. Ufak hacimli arabadada ne gümler bu :)

Uğur'dan akustik tüyoları almam lazım :)

Kendi kolonları da güzel sony olması büyük avantaj ama biyere kadar yetiyor abi.İlerde prof. sistem yapılacak inş. :)

Hakan abinin araçtaki gibiyse hiç elleme derim :)

Bu arada aşağıdaki farların siparişi verildi. çarşamba elimde;

Bi-xenona az kaldı.

u3e8e5yd.jpg

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Uğur'dan akustik tüyoları almam lazım :)

Hakan abinin araçtaki gibiyse hiç elleme derim :)

Bu arada aşağıdaki farların siparişi verildi. çarşamba elimde;

Bi-xenona az kaldı.

u3e8e5yd.jpg

Artık önünde de gidilmez :D

Yorum bağlantısı

Şeffaf sinyalli farım geldi, bi fotosunu çekip kotusuna geri yerleştirdim, şimdi doğruca bi-xenon operasyonuna gidiyor;

ny9ymybu.jpg

Bu da 3.stop için f1 çakar modülümüz. Frene basınca 3 sn yanıp sönecek, sonra sabit yanacak.

upeby5yp.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Orjinalleri iyi saklayın, muayenede kullanırsınız :)

Dip not: İmkan var ise sinyaller gündüz farı olarak kullanılmalı derim. Tabi ısıya dayanıklı mı orası, test edilmeli. Gerekirse dirençle led kullanılıp onlar gündüz farı olabilir. Sarı sayı yanarlar, sinyal verilince sönüp yanarlar. Amerikan park gibi de duruyorlar, güzel oluyor.

Yorum bağlantısı

Orjinalleri iyi saklayın, muayenede kullanırsınız :)

Dip not: İmkan var ise sinyaller gündüz farı olarak kullanılmalı derim. Tabi ısıya dayanıklı mı orası, test edilmeli. Gerekirse dirençle led kullanılıp onlar gündüz farı olabilir. Sarı sayı yanarlar, sinyal verilince sönüp yanarlar. Amerikan park gibi de duruyorlar, güzel oluyor.

Orjinaller,bu gelen farların kutusuna nazikçe yerleşecek 2015 Mayıs ayını beklemek üzere :) 

Sİnyalleri gündüz farı olarak kullanma kısmını tam anlayamadım? Amerikan park diye tabir edilen sistemden farklı mı bahsettiğiniz?

Amerikan park zaten arabada var ve onu bu yeni fara aktarmayı düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı

Parlaklık ayarlı mödül, güzel fikir. Bununla beraber parkları iptal etmek etmek daha hoş görünecek sanırım.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Parlaklık ayarlı mödül, güzel fikir. Bununla beraber parkları iptal etmek etmek daha hoş görünecek sanırım.

Parkların iptali ile muayeneden geçemezsiniz maalesef.

Yorum bağlantısı

Parkların iptali ile muayeneden geçemezsiniz maalesef.

Muayenede zaten orjinal far ve park olacak yine.

Yorum bağlantısı

Ceylan var dediler geldik :)

Maşallah kardeşim,güle güle kullan.

Abi bi önceki mesajım senle alakalı diil he, aman diyim yanlış anlaşılma olmasın :)

Yorum bağlantısı

Abi bi önceki mesajım senle alakalı diil he, aman diyim yanlış anlaşılma olmasın :)

Yok erhancığım ne demek,bizim ceylan kaçtıda ona bakıyordum bende :) burada yokmuş :)

Yorum bağlantısı

Gunduz fari yapabiliyor mu icine?

Farın içi zaten epey dar olduğu için merceği yerleştirme konusunu konuşurken gündüz farını atladık. Bu arada farın içini tamamen siyah yapacağız. Mercek kapağı dahil. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...