İçeriğe Yönlendir

34Cyr09 Ford Ka 1.3 Collection - 2001

Misafir

Recommended Posts

Eray Alicikoğlu

içeri led yapcaz dimi Eray :)

hallederiz abi 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...

Bu arabanın neden hala son ekleri ile düzgün fotoğrafları yok  :unknw:

Bir cila sonrası deklanşörü kuvvetli birisini bulalım da gün batımında yapraklı yolda sonbaharda sürüngen fotosu çekelim o zaman :)

Yorum bağlantısı

Erhan nedir senin bu ciladan çektiğin :)

Sorma, zaten elle yapalım dedik ön kaputun boyasını yaktık :) 

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Elle yaptın ve yaktın. Nasıl yani :) elle makinadan hızlı mı yapıyon:D yanmışının fotosunu koysana merak ettim nası bişey oluyor hiç önceden görmedim. Bu vesileyle seni kandırıp cilasız foto koydurtim bari sana :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Elle yaptın ve yaktın. Nasıl yani :) elle makinadan hızlı mı yapıyon:D yanmışının fotosunu koysana merak ettim nası bişey oluyor hiç önceden görmedim. Bu vesileyle seni kandırıp cilasız foto koydurtim bari sana :D

Uyguladığım cila Farecla Wax Top. forumda var zaten konusu

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/259511-nerdeyse-bitik-boyal%C4%B1-arabada-farecla-wax-top-harikas%C4%B1/

Kaput sıcakken elle uyguladım, Çizik çizik oldu üstü. Foto atayım bi ara :) 

Yorum bağlantısı

Kaput sıcakken elle uyguladım, Çizik çizik oldu üstü. Foto atayım bi ara :) 

Sıcakken yapmak kötü olmuş.

Yorum bağlantısı

Sıcakken yapmak kötü olmuş.

Sorma abi senin DEdenin göz alıcı parlaklığına ulaşalım dedik. Mat kaplamaya döndü kaput :) 

Yorum bağlantısı

Sorma abi senin DEdenin göz alıcı parlaklığına ulaşalım dedik. Mat kaplamaya döndü kaput :)

Getir düzeltelim kardeşim,sıkma canını..

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Önden deli durmuş. Senin jantlar değişmesi lazım

Perspektif büyük foto isterik

Erhan sen orjinal alçak yay almak yerine mevcuttaki yaylarını niye bastırtmadın ?

Yorum bağlantısı

Önden deli durmuş. Senin jantlar değişmesi lazım

Perspektif büyük foto isterik

Erhan sen orjinal alçak yay almak yerine mevcuttaki yaylarını niye bastırtmadın ?

Yay presslendiginde ve tekrar isitildiginda yay celiginin ne hale geldiği ile ilgili detaylı bir doküman hazırlama fikrim var buraya da acacagim. Aracın tüm yükünü taşıyan o celiklere öyle eziyet etmemek lazım :)
Yorum bağlantısı
Burak Fidan
(düzenlendi)

Yay preslemek mi ?? Asla :)

Hiç yakıştıramadım senin gibi mühendis adama bu öneriyi :)

Araştırdım. Özel bir haber yok yaylar preslendiği için kaza olayı falan. Artı mevcut yaylarımız da zaten doğal yoldan presleniyor, misal benim arka helezonları değiştirmemle birlikte araba otomatik 25 mm yükseldi... Bi tane video var yere sıfır giden honda civic kaza yapıyor, fakat onunkisi çok abartı 30 mm değil nerdeyse 150mm preslenmiş gibi.

Artı pres mi yoksa yaylarkesik mi ne üdüğ belli de değil. Sadeceyorumlar o yönde "Pres yay kaza yaptırır." Yaylarınçeliği zaten özeldir. Yay çeliği diye geçer normal bi çelikten farklı ama ne farkı var pek bilmiyorum. Herşeyi fabrika çıkışı olan ne arabalar ne kazalar yapıyor. Makul bi pres, (örn 30mm gibi )kazaya ve güvensizliğe bi kıstas değil

tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Uğur Çınar

Oo hayirli olsun erhanim tampon fibere benziyo su panjur hatlari duzelirse dadindan yenmez

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

hayırlı olsun. fr da buluancak mı? tampon el yapımı mı?

Yorum bağlantısı

Oo hayirli olsun erhanim tampon fibere benziyo su panjur hatlari duzelirse dadindan yenmez

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur sağolasın, tamponlar plastik. daha montaj devam ediyo panjur o yüzden şimdilik biraz kayık :)

hayırlı olsun. fr da buluancak mı? tampon el yapımı mı?

Çağlar abi tamponu ingiltereden aldım, orjinal sportka tamponu. arka da var ama onu takamadım tek başıma :) bu haftaiçi Osman ustayla randevumuz var :) 

Erdebil paşam sen yaşıyormusun ? :)

Hayırlı olsun kardeşim.

Saol ağabey :) ayakta durmaya çalışıyoruz :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...