İçeriğe Yönlendir

Emniyet Kemeri Problemı

Gökhan Tongay

Recommended Posts

Ayhan Onaran

Benim aldığım üründe bugün ulaştı elime ve yarım saat önce uyguladım. İlk başlarda çok etkili değil gibiydi ama sprey biraz işleyince etkisi belli olamaya başladı. 

Ağzınızı açık bıraktıracak bir etki olmadı benim kemerlerde ama eski halinden çok çok iyi. 

Elinizde de yağlı bir his bırakmıyor. Ayakkabı parlatıcı süngerler olur ya hani onunla işlem yaparken elinize değen yeri hafif yağlı bırakır etkisi geçer hemen tam olarak öyle bir his oluşuyor elinizde. 

Emniyet kemeri için alınabilir ama arabanın torpidosunda inanılmaz bir etkisi var gerçekten çok parlak ve göz alıcı gözükmesini sağlıyor.

Gökhan abiye katılıyorum işe yarıyor.  :good1:

Torpidonun parlaması çok istenen bir şey değildir. Yansıma yapar ve sürüş konforunuzu etkiler . Ayrıca araç kamerası varsa yine yansır ve görüntüyü bozar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Uslu

Torpidonun parlaması çok istenen bir şey değildir. Yansıma yapar ve sürüş konforunuzu etkiler . Ayrıca araç kamerası varsa yine yansır ve görüntüyü bozar.

Bu şekilde hiç düşünmemiştim. Kamera yok araçta ama yaz geliyor güneş daha kuvvetli olacak ve yansıma yapması gerçekten sorun yaratabilir. Teşekkür ederim bilgilendirme için  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Gökhan abi senin kemerler ilk uygulamada mı böyle oldu. Yoksa bunlar bir kaç sefer silikon sprey uygulamasından sonraki sonuçlar mı?

Bir kac kere uyguladim.

Yorum bağlantısı
Osman Uslu

Bir kac kere uyguladim.

tamam abi bende eve gidince ikinci sefer uygulama yapayım o zaman. 

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Konuyu açana ve çözüm üretenlere teşekkür ederim. Benim de çok sıkıntı yaptığım bir sorundu, çıkma kemer arıyordum. Tavsiye ettiğiniz ürün ile sorun çözülecek gibi. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...