Hasan Yılmaz Konya 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Bazen elinizde eşyalar varken yerde çamur filanda varsa bagaj kapağı açmak bir dert oluyor. Kumandadan yada bagaj açma düğmesine basıldığında bagaj kapağını yeni çıkan araçlardaki gibi kendiliğinden açıp yukarı kaldıran basit ve ucuz sistemi sonunda buldum. çin'den gerekli malzemeleri sipariş edip deneyeceğim eğer başarılı olursa detaylı video ve resim göndereceğim. aşağıda yapılmış örnek videolar vardır. hem sedan hem de hb için uygulanabiliyor ve en güzeli delme takam işlemleri yok http://www.youtube.com/watch?v=fEza9WZrThs http://www.youtube.com/watch?v=cx-UU9orPxg http://www.youtube.com/watch?v=_B8DAK-2pIE 6 Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 9 Kasım 2013 Yazar Paylaş 9 Kasım 2013 ayrıca bu videolarda sedan passat ve bora ya uygulanmış halleri mevcut passat http://www.youtube.com/watch?v=eK_cJu09fvI bora http://www.youtube.com/watch?v=_qytd4dkF3M Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 iyiymiş, takipteyim. yalnız kapatma işini halledememişler mi daha? Yorum bağlantısı
Engin Kırtay 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Şuan için bir aracım olmasada takipteyim Yorum bağlantısı
Alper Keskin 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Benim füsunun ambar kapağı gibi kapağı da bu şekilde açılır mı? Peki Zeki Müren de bizi görecek mi? takipteyim.. Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Forumda konusu vardi daha once yapilmisti gibi hatirliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Yapılmıştı ama olmamıştı sanırım.Ben bunu yapmayı istiyorum ama hb mondeoda zor gibi.hep sedanlara yapılmış Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 sadece yay mı takmışlar ? amortisör de mi değişmiş? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Güzel bi özellik.. Sadece yay ile oluyorsa çok iyi.. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 sedan focus için takipteyim, çok gerekli haddinden fazla agır zaten. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/225882-otomatik-tamamen-acilir-bagaj-kapagi-yapmak/ daha önce de konuşmuşuz Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 anıl güçlü amortisör ile denemişti ama randımanlı olmamıştı sedan focusta Yorum bağlantısı
Ümit Mutlu BAĞIRAN 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Takipteyim, forumca seri üretime geçelim Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 10 Kasım 2013 Yazar Paylaş 10 Kasım 2013 Çin 'den bir firma ile görüştüm. yayları ücretsiz gönderecek ama kargo 50 usd tutuyor eğer çalışırsa topluca alıp forum da paylaşalım diyordum. ancak 50 usd kargo için çok pahalı. e baydan bulabilirsem bu hafta siparişini vereceğim. dün sedan focus ta yay için gerekli yere baktım kapak kapalı iken 1.5 cm boş yer var yay için. bu alan kaldırma gücü için inşallah yeter. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Çin 'den bir firma ile görüştüm. yayları ücretsiz gönderecek ama kargo 50 usd tutuyor eğer çalışırsa topluca alıp forum da paylaşalım diyordum. ancak 50 usd kargo için çok pahalı. e baydan bulabilirsem bu hafta siparişini vereceğim. dün sedan focus ta yay için gerekli yere baktım kapak kapalı iken 1.5 cm boş yer var yay için. bu alan kaldırma gücü için inşallah yeter Hangi kargo şirketi ile gönderecekler. Sorar mısınız HK POST ve EMS kargo şirketini kullanıyorlar mı. En uygun kargo şirketleri bunlar. Birde hangi firma link verebilir misiniz. Yada görsel fotoğraf ve fiyat bilgilerini kargo hariç.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 amortisörün oturduğu yuvaya devamlı yük biner, 2 Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Benim 2000 model arabada bile var bu...Çok da zor bir şey değil aslında...Çok da kullanışlı...Kapak kilidi açıldığında ilk hareketi veren yaylı bir çubuk var daha sonra amortisörler işi hallediyor...Sedanlara kolaylıkla yapılabilir bence... Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 10 Kasım 2013 Yazar Paylaş 10 Kasım 2013 Hangi kargo şirketi ile gönderecekler. Sorar mısınız HK POST ve EMS kargo şirketini kullanıyorlar mı. En uygun kargo şirketleri bunlar. Birde hangi firma link verebilir misiniz. Yada görsel fotoğraf ve fiyat bilgilerini kargo hariç.. ems ile 75 usd tuttu bende china post air mail ile istedim 15 günde ama ucuz geliyor diye oda 50 usd tuttu. alibaba dan "die spring" diye aratırsanız hepsi geliyor. ebay de de var aynısı Yorum bağlantısı
Oğuzhan Taş 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 ben çok da sevmedim bu sistemi... bagaj kapalı olsuğu müddetçe, içeride sıkıştırılmış bir yay olacak, ve videolardan gördüğümüz kadarıyla pek de yumuşak bir yaya değil kendileri... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 ems ile 75 usd tuttu bende china post air mail ile istedim 15 günde ama ucuz geliyor diye oda 50 usd tuttu. alibaba dan "die spring" diye aratırsanız hepsi geliyor. ebay de de var aynısı Kaç tanesine kargo 50$ dediler.? ürünleri gördüm boyutları da küçük. Neden bu kadar fazla anlamadım.. ürünün kendi fiyatı 5-10 $ arası gördüğüm kadarıyla. Bir de bu yayların kaç cm olanı almamız gerekiyor.? Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 12 Kasım 2013 Yazar Paylaş 12 Kasım 2013 Kaç tanesine kargo 50$ dediler.? ürünleri gördüm boyutları da küçük. Neden bu kadar fazla anlamadım.. ürünün kendi fiyatı 5-10 $ arası gördüğüm kadarıyla. Bir de bu yayların kaç cm olanı almamız gerekiyor.? ben deneme amaçlı sert ver orta yumuşak olandan 2 şer adet 2,5 cm olandan almayı düşündüm. ancak verilen boyun açık halimi kapalı halimi bilmiyorum. bagaj kapandıktan sonra kalan mesafe 1,5 cm. yani yay tam kapalı hali max 1,5 cm olmak zorunda Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Araştırayım şu işi bakalım. Kargo çok. Uygun bulursam size haber veririm. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 olması gereken ölçüyü nasıl anlıyoruz ben buldum bi kaç tane "19.9 x 14.3 x 48mm" şeklinde ama pahalı geldi bana çifti 30 pound felan tutuyor kargosuyla Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Çinden beleş kargolu vardır ya iyice bakın..Ancak bence ölçüler kapalıdır 2.5 cm diyen.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Amortisörlerin ömründen yiyebilir uzun vade de..Ancak amortisör bozuk olsa bile yine aç kapat yapabilir.Birde onu düşünmek lazım ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts