İçeriğe Yönlendir

Geri Görüş Kamerası Yardım

Tuncay Bektas

Recommended Posts

Tuncay Bektas

herkese hayırlı günler arkadaşlar resimde eklediğim geri görüş kamerasını nasıl bağlayacağım bilgisi olar varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.

XEDC7Dn.jpg?1

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez

geri vites lambasından kırmızı kablo soket 12 v. alacaksınız  sarı kablo video çıkışıdır .ama nereye bağlayacağınızı belirtmemişsiniz

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

daha şimdi bağlayıp içeri girdim :) 

geri vites lambasına bağlayacak . geriye takınca ekranda ( teyp , harici ekran vs. ) arkayı göreceksiniz .

ama bunu bilen birinin yapması  daha iyi olur çünkü geri vitesin artı eksi uçlarını bulmanız gerekiyor . bulamazsanız daha büyük arızalara sebep olursunuz. 

Yorum bağlantısı
Tuncay Bektas

bağlıyacağım teyb double din roadstar rd8200n.geri vitese bağlama yapabiliyorum sıkıntı olmuyor çalışıyor.ama video çıkışındaki kırımızı kablo ile kırmızı siyah elektrik kablosunu da geri vites kamerasına bağladım mı oluyor.ancak hepsini geri vites kablosunu bağladık mı zararı olur mu ?.birde bağladığım teyb te dikiz aynası dile menü var yani bu dikiz aynası yazan menüye girdiğimde geri görüş kamerasının çalışması lazım ama hepsini geri vites kablosuna bağladığımızda çalışmıyor.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

sendeki teybin aynısı bendede vardı focusuma bağlamıştım sorunsuz çalıştı .

kameraya elektriği geri vitesten alıyorsunuz .

kameranın video yani sarı ucundan kendi sarı uzun kabloyla teybe kadar getiriyorsunuz 

teybin arkasında kablosuz direk teybin gövdesindeki "CAM" yazan girişe takıyorsunuz . 

teybin kabloları arasında kamerayla alakalı bir uç var onuda kamera için aldığınız elektriğin artı ucuna bağlıyorsunuz . ( çok oldu ben bağlayalı bu kısımdan emin değilim ) 

teyp açık kapalı farketmez geri vitese takınca direk kamerayı gösterir. 

takıldığınız yeri sorun .

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çetin Özkan

sendeki teybin aynısı bendede vardı focusuma bağlamıştım sorunsuz çalıştı .

kameraya elektriği geri vitesten alıyorsunuz .

kameranın video yani sarı ucundan kendi sarı uzun kabloyla teybe kadar getiriyorsunuz 

teybin arkasında kablosuz direk teybin gövdesindeki "CAM" yazan girişe takıyorsunuz . 

teybin kabloları arasında kamerayla alakalı bir uç var onuda kamera için aldığınız elektriğin artı ucuna bağlıyorsunuz . ( çok oldu ben bağlayalı bu kısımdan emin değilim ) 

teyp açık kapalı farketmez geri vitese takınca direk kamerayı gösterir. 

takıldığınız yeri sorun .

+1

Yorum bağlantısı
Tuncay Bektas

aydın bey bu dediğinizin aynısını yaptım bugun çalışıyor sıkıntı olmuyor ancak teybin menüsünden dikiz aynası yazan yere geldiğimde açılmıyor no sinyal yazıyor.bağlattığım kişi pek anlamıyor böyle işlerden en iyisi daha önce takmış kişilerden yardım almak.birde direksiyon kumandası çalışıyor muydu sizde

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

aydın bey bu dediğinizin aynısını yaptım bugun çalışıyor sıkıntı olmuyor ancak teybin menüsünden dikiz aynası yazan yere geldiğimde açılmıyor no sinyal yazıyor.bağlattığım kişi pek anlamıyor böyle işlerden en iyisi daha önce takmış kişilerden yardım almak.birde direksiyon kumandası çalışıyor muydu sizde

benin araba 2000 ambiante idi  direksiyon kumandası yoktu . geçenlerde arkadaşımın reno trafiğine getirdik aynı teypden . arabasında kumanda var ama satıcıyla görüştüğümüzde 8200 de kumanda düzgün çalışmaz demişti. 

dikiz aynası özelliğini bende hiç kullanamadım . ne işe yaradığını araştırmadım bile . 

araştırıyım bulursam yazarım . 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

O kadar kamera güvenlik işi yapiyoruz bi kendi aracımıza yapmadik gitti.. :D demezlermi adama nasıl kameracısınız :D :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...