İçeriğe Yönlendir

Bursa Da Tanıdık Kaportacısı Olan

Burak Kuşçu

Recommended Posts

Burak Kuşçu

arkadaşlar 2006 fiestamı satma kararı aldım yalnız satmadan önce ağzını yüzünü toparlamamda fayda var ön arka tamponu boyatmak istiyorum bana ne kadara patlar bu ikisi birde bunları yaptırabileceğim tanıdık bir boyacı önerirseniz çok sevinirim vizelerden sonra gidip yaptırıcam 

Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal
(düzenlendi)

sat kanka sat yakışır sana bi punto evo :biggrin:

tarihinde G&#246khan Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Küçük Sanayi Sitesi,8. Blok,Keskinler Otomotiv

Ben olsam boyatmazdım.Nasılsa satıyorum niye masraf yapayım ki,boyaya vereceğim parayı fiyattan düşerim.Sattığım adam boyatsın.Ayrıca şöyle bir boyut da var;ön ve arka tamponda boya var demek yerine,araba da boya yok demek daha cazip. ;)

Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

eyvallah kanka satacamda kimse sallamadı beni burada  :biggrin:

kanka konuyu ters zamanda açmışsın çok geç saatte yani sallamamazlık olmaz :biggrin:

Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

Küçük Sanayi Sitesi,8. Blok,Keskinler Otomotiv

Ben olsam boyatmazdım.Nasılsa satıyorum niye masraf yapayım ki,boyaya vereceğim parayı fiyattan düşerim.Sattığım adam boyatsın.Ayrıca şöyle bir boyut da var;ön ve arka tamponda boya var demek yerine,araba da boya yok demek daha cazip. ;)

aracımda tavan hariç boya var dışardan toplu gözüksün bari düşüncesiyle boyatma kararı aldım  :biggrin: ne kadara çıkarım peki daha önce herhangi bir iş yapmışmıydınız

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Bursa'da işimi hep burasıyla yaparım.İşçiliği de esnaflığı da çok düzgündür.Fiyat konusunda ben size bir şey diyemem.Tarık Abi'yle konuşun bir çayını için selamımı söyleyin.Dükkan sahibi,asıl usta Tarık Abi'dir.Beni Çavuş diye bilir. :D Mavi 2000 model focusu var derseniz tanır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...