İçeriğe Yönlendir

Tizen Işletim Sistemli Fotoğraf Makinesi.


Misafir

Recommended Posts

http://www.milliyet.tv/video-izle/Samsung-kendi-isletim-sistemiyle-geliyor--vFHT6aCqjSof.html

 

Daha önce BADA işletim sistemini eline ayağına bulaştıran Samsung uzun zamandır beklenen işletim sistemini ilk olarak telefon ile değil fotoğraf makinesi ile çıkartıyor. 

 

Tizenli telfon 2014 şubat ayına sarkmış. Ayrıca 36 şirket (içinde konami, yanlış anlamadıysam intel gibi büyük şirketler de var) bu sistemi kullanacağını açıklamış.

 

Anlaşılan Android'in telefon - tablet dünyasından kopardığı büyük dilime karşı firmaların iştahı kabardı.

 

Haberde dünya genelinde Androidin %81, İos'un %13 ve Windows'un %4.5 kullanılma oranlarının açıklandığı belirtiliyor.

 

Eski bir BADAzede olarak Tizen işletim sistemini merakla bekliyorum. Bada'lı telefonlar zamanına göre donanım, performans olarak mükemmel olarak lanse edilselerde işletim sisteminin azizliğine uğrayarak yok olup gitmek üzereler. Şu anda bazılarının tizen ile birleşme umudu var ama bada teknolojisi hem çok eskidi hemde yeni bada işletim sistemli telefon olmadığından bu ümitleri çok çok uzak bence.

Yorum bağlantısı
Serkan Önder

tizen aslen,nokıa`nın sokağa attığı meego işletim sisteminin devamı,ve tamamen geliştirmeye açık bir yazılım olması,tizeni geleceğin işletim sistemi yapacak bence.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Bada faciasından sonra böyle bir adım atıyorsa Samsung Badazadelerin gönlünü kazanması lazım. Muhtemelen Wave telefonlara Tizen update güncellemesi verirler. Gerçi Bada da androidin kopyası gibiydi. Son olarak java üzerinden çalışan işletim sisteminden(android) pek hayır gelmez

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...