İçeriğe Yönlendir

Vw Polo Sarsıntılı Motor

Harun Çubuk

Recommended Posts

Harun Çubuk

foruma çorludan katılıyorum daha önce forumda tanışmıiştık. aracımla ilgili bi problem var umarım yardımcı olursunuz. aracın motorunda hiç sıkıntı yokkken durduk yere motor sesi değişti ve sarsıntılı çalışmaya başladı 1. viteste gidiyorken bile araç gazyememeye başladı ve istop edecek gibi çalışmaya başladı ve motor arızası lambası yankmaya başladı daha önce hiç sıkıntısı yoktu bu neden olabilir bir de son aldıgım benzini kıyıköyde,ki bi benzinlikten almıştım acaba benzinden dolayı mı oldu?

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

yakıt olabilir pis ise yapabilir. yakıt cinside önemli yanlış yakıt koyulmuş olabilir. Ateşleme sisteminde arıza kaçak temassızlık olabilir. Öncelikle Yakıtın doğru koyulduğundan alınabiliyorsa [ depo kapağından depoya hortum sokarak ( Hiç denemedim sadece bir öneri ) hortum içine kadar itildikten sonra baş parmak yardımıyla hortumun ağzını kapatıp hortumu çekip şeffaf  bardak vs konarak pislik var mı diye kontrol ederek ) yakıtta sıkıntı yoksa buji kabloları buji uçları kontrol edilmeli. hala çözüm yok ise sanayi yolları görünmüştür.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Taban

yeni araçlarda depo girişinde filtre oluyor. o dediğiniz yapılamaz sanırım.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Abdussamed Acar

Bu kadar bariz bir problemin kaynağı cihaza bağlayarak çok rahat tespit edilir... Çok ucuz basit bir parçadan da kaynaklanıyor olabilir, ciddi bir masraf ta olabilir... Bence baktırmadan bu kadar açıklamayla bir şey söylemek yanlış olur... Önce arızanın kaynağı bulunursa sonrası kolay...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...