İçeriğe Yönlendir

Inca Tablet Testi


Semih İzgi

Recommended Posts

Ayhan Onaran

Semih maalesef bahsettiğin sorunlar dandik çin tabletlerinin hepsinde var.. İki yıldır kullandığım çin malı Onda marka tablette yok :) Dandik birşey olmadığını bir kez daha ispatlamış oldu. Bende ki tablet 2 yıl olmasına rağmen şu anda en az 5-6 saat şarjı dayanır. 

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Semih İzgi
(düzenlendi)

Bazı sıkıntılar için geçtiğimiz hafta Pasifik bilgisayar Teknik servisini aradım. Nazik bir beyefendi 'hemen gönderin ne gerekirse yapalım' dedi ve ertesi gün gönderdim.  Şikayetlerim özetle; 1-kasada sol kısımda galiba tırnak kırıktı veya oturmamıştı boşluk vardı sallanıyordu çok hafif. 2- Pil tüketimi tahmin ettiğimden fazlaydı  ve boşta standbyda iken sürekli azalıyordu pil.  vs vs. 

 

Bugün kutum geri geldi. İçinde büyük ihtimalle yeni bir tablet ile. : :good1: 1.si kasa kesin değişmiş, hatta biraz farklı gibi :s daha güzel ve kaliteli göründü gözüme(psikolojik) . 2.si ayarlardan baktığımda seri no farklı görünüyor. Bu da pil ile anakart da değişti demek. Galiba ekran ve panel değişmedi ama onda sorun yoktu zaten razıyım :good1: 

 

Kısacası ürünün arkasında duran köşebucak saklanmayan bir tedarikçimiz var. Kendilerine tekrar teşekkürler. : :good1: Bakalım pil tüketimi ve ömrü nasıl değişecek.

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Tabletlerde belirli bir sure sonra muhakkak bir sorun cikmakta , en iyisi diz ustu :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...