Misafir 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Bu ELM ve android uygulamasi olayini birisi aciklasin yahuu neymis asli astari bizde bilelim iyi biseye benziyor Bende ELM 327 konusunu araştırırken kendimi burda buldum. Epeyi zaman geçmiş konu açılalı. Siz öğrenebildiniz mi birşeyler? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 (düzenlendi) Evet abicim öğrendim,cihaza bluetooth aracılığı ile bağlanıyoruz,cihazda aracın ECU'su ile bağlantıya geçiyor ve arıza kodlarını okuma,arıza kodlarını silme ve daha birçok veriye ulaşmamıza olanak sağlıyor:Öğrendiğim kadarı ile çoğu araçta sorunsuz çalışan lakin bir o kadar araçtada çalışmayan bir cihaz (duyduğum kadarı ile 2009 sonrası araçlarda sorunsuz çalışıyormuş ama ne kadar doğru bilemem) Sonuç olarak aracınızda çalışırsa gayet kullanışlı ve işe yarar bir cihaz. Teşekkürler kardeşim. Ben bunla ilgili konu ararken birde şu konu denk geldi. Sen son mesajımla ilgili bilgiye sahip misin bir baksan 6 Mart 2014 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemal VİCDAN 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 lpg araçlarda akü söküp takmak tehlikelidir arkadaşlar nedeni aküden enerji kestinizde sonuçta lpg sıralı sistem ve beyinli bazı lpg markalarının yazlımları siliniyor ve olmadık arza açmaya başlıyor geçen aküyü değiştirken usta başka bir akü getirip şarj dinamasonun sütündeki plastik kapaklı yeri söktü + ucu oraya - ucuda şarj dinamosunun üzerine taktı ve aküyü söktü hayırdır abi dedim sonuçta şahinden indik focusa bindik şahinde istedigin yeri sök bunlar dedi sıralı sistem ara sıra başımıza geliyor aküyü direk alırsak lpg beyni hafızayı siliyor dedi ogün bugun aküden uzak duruyorum çok şükür arıza lanbamda yanmadı daha Yorum bağlantısı
Recommended Posts