Ersen Tapan 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Murat senin arabanın hız göstergesinde bir yanlışlık var. Kontrol etmekte fayda var. Bu kadar okuduğumdan sonra başka sonuç çıkmıyor Birazdan inip arabanın göstergesi mi az gösteriyor ya da mile mi ayarlı diye gidip GPS ile doğrulayacağım, gerçekten hız göstergem mi az gösteriyor diye şüphelenmeye başladım. Çünkü gidiyorum! Mil'e ayarlı olsaydı 200 üstü hızlarda gitmen gerekirdi. 130 mil aşşağı yukarı 210 km yapar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 olda giderken ibreye değil de yola bakanın 50 ye düşmesi normal Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ben amatörüm Murat, direksiyonum da zayıf bana anlatma, anlamam. Bu olayin cozumu basit... Ankaradan bir hakem bulalim FCTR,den. Senin ciktigin zamani bize gorsel kaydetsin. Sen gel ortalama 132 ile dedigin saatte Uskudar'a biz bekleriz seni, burdaki yazdigin gibi olur da biz yanilirsak benzin ve otoyol masrafin benden. Yok gelemezsen veya ortalama hiz farkli ise seni çok temiz döverim, ankaraya dönüşte Tunahan kullanmak zorunda kalir senin gozler kapanacagi icin. 4 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Anlastik mi ? Kanitla iddaini bedavaya Dost işi bu bak başka kimse yapmaz benden başka sana bu kiyagi 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Tek gel, yeterki dedigin saat ve ortalama hiz +/- 2 km fark ile tutsun. Benzin ve otoyol masrafin benden. Ama tutturamazsan valla doverim. Bu kadar adamin vaktini caldin, yazdirdin cizdirdin hesap yaptirttin. Elbet boşa çikarda iddaan bunun bir bedeli olacak sana güzel kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Tamam ogs den gecerken resim cek arabanin saatini, oderim benzini Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ankaradan da birini bul senin cikis saatini bize teyit etsin Bilemem ogs ci degilim Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Hızına nasıl bakıcan Ali abi ya basarsaaa yaa basarsaa 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 7 Aralık 2013 Yazar Paylaş 7 Aralık 2013 Ben söyleyeyim o kadar çok hız kaybediyorsunuz ki tekrar hız kazanmak kolay olsun diye. Ben hiçbir zaman şimdi gaza bassam uçsa ihtiyacı hissetmiyorum. Forumu çökertmek için mi gönderildin sen anlamadım ki? Bu da mı Amerika'nın oyunu? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 İşte bu yüzden güçlü araba alan kötü sürücüdür. Güce ne için ihtiyacınız var? Evet haklisin, Ferrari Porşe Lambo Bmw Merso vs alanlarin hepsi gerizekali, Fiesta 68 bg Fun ve Avoecular harbi sürücü. Guce ne gerek var, maksat vucudlu araba olsun 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Hızına nasıl bakıcan Ali abi ya basarsaaa yaa basarsaa İsterse 300 km yapsin, ben ortalama km ve hiza bakip 132 miydi neydi sure tutucam. Bunlar dengeli ve mantikli degilse Murat elimde kalacak Eger dogru ise Ank-İst bedavaya gelecek... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ali abi ortalamayi kandırması kolay.. Sabit 160-170 gibi gelir.. Saate gore hizini ayarlar. Ortalama hızıda sıfırlar 130 ile belirli süre gider istanbula yaklaşınca sen ekranda 130 görürsün.. Ben molasız istanbul gişeler- akıncılar gişeler kendimi kasmadan mola vermeden 2.45dk. Da gitmiştim Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Beyler km de var yol bilgisayarinda. Onu da tutacak ki, sifirlarsa hizi o da sifirlanir geldiginde ank-ist km si tutmaz ise yine doverim. Dedim ya, tum verilere bakcaz, ankaradan kalkerken her sey sifirlayacak, mantiksiz tek bir deger veri sure bulursam doverim... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Hızına nasıl bakıcan Ali abi ya basarsaaa yaa basarsaa Ali abi ortalamayi kandırması kolay.. Sabit 160-170 gibi gelir.. Saate gore hizini ayarlar. Ortalama hızıda sıfırlar 130 ile belirli süre gider istanbula yaklaşınca sen ekranda 130 görürsün.. Ben molasız istanbul gişeler- akıncılar gişeler kendimi kasmadan mola vermeden 2.45dk. Da gitmiştim Bazı araçlarda Trip B yada 2. bir kısa mesafe yol bilgisayar ekranı daha var. Burada eğer sıfırmala yapılırsa tüm veriler sıfırlanıyor. Aveo bilgisayarında eğer trip B varsa çıkışta sıfırlansın. Eğer berlli bir yol gittikten sonra KM yi sıfırlarsa saatte(zaman) sıfırlanır. Böylece üçkağıt olup olmadığı anlaşılır. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Nasil yol bilgisayari yok ??? Nerden bilicez senin hizi ? Ortalama hiz diye diyip duruyorsun ? Neye gore Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Bütün bunlar bir yana. Ben yolu seviyorum. Hızlı gitmek değil zevk almak istiyorum ama zevk alırken çabuk bitiyor. Bende yol bilgisayarı yok ELM327 sipariş ettim o yüzden. İşte OGS'yi bulsam tırs istiyorum ama nereden bakıldığını bilmiyorum En iyisi sen de bin canlı olarak yaşa abi yoksa ortalama hızım çok yüksek çıkar inanmazsın. Kendin GPS ile istediğin ölçümü yap, ben gideceğim süreyi söyledim Ama lan oğlum korkuluğa sürtecen çizginin dışına çıkma bu kadar falan demek yok mesajını gösterdiğim arkadaş gibi Aveo da yol bilgisayarı yok mu? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Murat Cankurtarandan inerken 3 tane üst üste sola viraj vardır. Oralardada direksiyonu düzmü tutuyorsun ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ayni cizgiden iceriden sola 3 virajı almayıp, dışarıya doğru mu açılıyorsun ? Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Siz İstanbul parka gidip boşuna eğitim alıp yarış yapıyorsunuz. Ayarlayın Murat'ı öğretsin hepinize nasıl araba kullanıldığını hatta benide çağırında matamatik dersi alayım boş zamanlarında 4 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Murat kaf degistiriyorsun. 132 de sabit giderim dedin simdi yuksek hiz diyorsun, ortalama hiz diyorsun yol bilgisayarin yokmus, sen nerden hesapliyorsun 132 oldgunu ??? Her yer celiski doldu... 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Murat mantıklı şeyler soruyorum bana yaşaman lazım diye ergen cevapları verme... 3 sola olan virajı dışarı doğru açılıp, tekrar içeri tekrar dışarı alamazsın.. Alırsın ama bahsettiğin gibi sana zaman kazandırmaz kaybettirir. Ama sag sonra sol olan viraja senin dediğin mantıkla girilebir ve bu zaman kazandırır ki. Bende oyle yapıyorum çünkü.. Aynı zamanda yakıt tasarrufu bile sağlar.. Yol bilgisarı olmayan arabada 132km. Ortalam hızı nasıl çıkardın peki ? Sorularımın hepsine cevap ver ... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 ... Sorularımın hepsine cevap ver ... Yaşaman lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts