Ali Elöver 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 En iyisi sen de bin canlı olarak yaşa abi yoksa ortalama hızım çok yüksek çıkar inanmazsın. Kendin GPS ile istediğin ölçümü yap, ben gideceğim süreyi söyledim. Cok yuksek hizlar diyorsun, sonra 132 yi gecmem diyorsun, karar ver Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Valahi Muratın ilerde siyasetçi olması lazım 1 oy benden garanti. 18 sayfa olmuş hepimizi hala meşgul ediyor. Ya o çok becerikli yada bizler çok işsizi güçsüz kalmışız 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Aynı zamanda 132km. Ortalama hız'a gelelim.. Sen bu ortalamayı tutturman için, hayatımda hiç 160 yaptığım bir hız değil demene geliyor.. Mola dur kalk, bolu tüneli 70km. Sehir içi v.s en az sabit 180 gideceksin ki 132 ortalama hızın olsun 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Oyy kıyamam sinirlenirmişte Yani Murat burada okadar adam salak, bir sen akıllısın Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Neyse Muratcım Seni Seviyorum. Kalbinin kırılmasını istemem. Ölümüne pampayız Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 (düzenlendi) Forumu alt üst ettin Murat Uğraşmaktan vaz geçenler izlemeye cekildi.. Sen 3saatte gidersin iyi şöförsün biz 4 saatte gideriz... Kapansın artık bu konu.. Ne senin tahamül sabrın kaldı yorumlara ne diğer Büyüklerimizin... Bu kadar kendine güveniyorsan.. Araç içi kamera al hem gps hem km gösteren kaydet at buraya izliyelim... Yada yarın cık bas gel.. Aveo kaç para yakıcak buraya Geliş gidiş 250tl yakmaz..(maddi durumun musaitse) Hatta 90km/h sabitle 200 tlye garanti gelirsin+gidersin Benim ecobost 92km/h sabitte kokluyo 7 Aralık 2013 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Kesin kayıt.. için gpsli+km/h gösteren araç içi kamera al.. Elinde belgen olsun... Yada Ankara da araç içi kamerası olan üye varsa ödünç isteyelim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Murat senin bilgi ve tecrübende yararlanmak istiyorum.. 2 hafta sonra, Ankaya gelecegim.. Atla Kamil Koç'a Alibeyköy garında in. Beraber Ankara dönelim. Bana öğret araba kullanmasını.. Babam bana yanlış öğretmiş gerekmedikçe şeridini değiştirme diye 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Evet.. Niye benim arabam gidemez mi ? Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Murat senin bilgi ve tecrübende yararlanmak istiyorum.. 2 hafta sonra, Ankaya gelecegim.. Atla Kamil Koç'a Alibeyköy garında in. Beraber Ankara dönelim. Bana öğret araba kullanmasını.. Babam bana yanlış öğretmiş gerekmedikçe şeridini değiştirme diye Demekki banada yanlış öğretmiş babam 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Gider da bir oraya bir buraya giderken hafif olması yer değiştirmede kolaylık sağlıyor. Olsun yine de yapar bence. Mustafa Abi'den de mesaj bekliyorum. Abi sen benim hiç hızlı gittiğimi gördün mü? Hızlı gittiğini Allah için görmedim..Ama yavaş gidipte bukadar sakat kullananıda görmedim senin gibi.. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ali abi kabul etti işte, gelecek ay bu depoyu bitireyim boş depoyu doldurup geleyim fişine de Ali Abi'ye getireyim Ali Elöver'in ilk defa tırstığı anı görmek istiyorum 1. Çok tırstım şimdiden 2. Seninle karanlik ve tenha bir sokakta karşilaşsak, bu kadar inattan sonra gorursun tırsmış mıyım yoksa tırsmamış mıyım ? 3. Bu olayin 3 olasilikli sonucu var Murat... a) sen dedigin gibi ama ispatli kanitli geleceksin ve masrafini verecegim. b) sen kafana gore pist tarzi apexler kovalarken gercek hayatin trafik duzeni icinde kamil koç, varan tarzi bi firmanin otobusu veya kara kasa kamyon veya tir dorsesi seni altina aliverecek. c) sen vaktinde gelemeyecek veya bunu hiz olarak ispat edemiyeceksin ben de seni muşta ile pekmezin akana kadar dövücem Gerisi fasarya güzel kardeşim... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Arabana binmedim hiç. Ama o çok sevdiğin Gökhan abinin çok saçma sakat araba kullanıyor dediğinide bilirim. Gerçi gökhanında senden kalır yanı yok.. Kartepe inişi kimsenin balatalarından koku gelmezken, viteste inip, fazla fren kullanmazlen, ikide bir stop yakmazken. Hepsini siz yaptınız. Sizin yüzünüzden kolorifer sistemini içeri verip, camlarımın bugulanmasına sebep verdiniz. Dayanamayıp sizi geçip yoluma devam ettim 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Arkadaşın mesajını gördün. OGS kaydı nerede tutuluyor bulsam mazot ve alışveriş kaydı ile birlikte SS koyacağım Banka mail göndermiyor mu? Şu tarihte şuradan geçtiniz bakiyeniz şu kadar kaldı gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Konunuya bari ispatlı bir katkımız olsun. En üstteki geçiş. Araç seat Cordoba. Hız sabitleyici 130-140 arası ayarlı. Dilovası rampalarında hız sabitleyici yok ama hızım 120'nin altına önüme kamyon çıkmamaışsa düşmemiştir, 10 dk. Opet(mehmetçik vakfında) yakıt alımı var. Akıncılar gişesinden eve geliş sürem 20dk. Ataköyden çamlıca gişelerine 40dk civarında geldim. Yani 1 saatte gişelerharici var. Yolda mola yok. Sadece mehmetçik vakfı opetten 10dk'lık yakıt alımı. Ancak Apex çizgisini tutturamadığım, tutturmak istediğimde apexi benden çok iyi bilen mükkemmel o otobüs şöförleri yüzünden şerit değiştiremediğim, virajı dışardan almak yerine içeri girdiğim ve merkez kaçı iyi kullanamadığım için, araçtaki annem ve babamı daha yavaş ve güvenli gelerek 1.5 saat erken eve vardırmayı başaramadığım için ve iddiada bulunarak konu hakkında yanılttığım değerli forum üyelerinden kötü şöförlüğüm için özür diliyorum. Bir süre forumda olmayacağım. Aşağıda gördüğünüz oyunlarla antremandayım. Biri simulatör, biri arcade. Her türlüsünü denemek istiyorum zayıf şöförlüğümü geliştirmek için. Bu arada şirkete de dilekçe yazdım, bundan sonra şirket aracı ile beni İstanbul'a göndermeyin diye. 13 senedir yanlış bildiklerim yüzünden mesai arkadaşlarımın zamanını çaldığım gibi, bana nedensiz yere güvenmelerine sebep olmuşum. Halbuki şöyle direksiyon sezgisine göre değil, yanlama kapasitesine göre gitmeli, viraj demirlerinin tozunu almalıymışım sabah Ankara'da İstanbuldaki toplantılarına yetişirken. Ya da Ankara'dan Artvin'e, Sivas'tan Çaycumaya giderken tek şöför gitmemeliymişim şöförlüğüme güvenip. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ne konuymuş be, ara ara bakıyorum ama daha konunun özünü ve iddiayı çözebilmiş değilim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ben çekiliyorum Arkadaşlar sen çekilen 23. Kişi oldun ama sakinliğinde 1. Sıradasın:)Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ben çekiliyorum Arkadaşlar İnsan dayanamıyor Göksel ,bende cekildim ama ara ara yazmadan duramıyorum < > 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 sen çekilen 23. Kişi oldun ama sakinliğinde 1. Sıradasın:) Saygılarımla. Abi Murat'ı seviyorum. Kalbinin kırılmasını asla istemem. Tarzı, anlayışı farklı diyelim. Murat değilde, herhangi bir üye olsaydı. Bizi tanıyan ama bizimle oyun oynayan birisi olarak değerlendirirdim. Tepkimi daha farklı gösterirdim. Bazı insanlarıda olduğu gibi kabullenmek gerekiyor. Ama Murat'ı kabul edebilmek için Peygambsr sabrı gerekiyor. Örneğin Seni ben ilkkez bu şekilde gördüm Abi Fatih Yüce Abim bile çok elit sakin bir insan olmasına rağmen oda dayanamadı.. Murat'ında şapkasını önüne alıp bir düşünmesi lazım. Onunda bizi düşünmesi gerekiyor.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Bunları ispatlasan bile 132km Yine tutmuyor.. ( ya bastıysan ) Hani 200le giden aynı gidiyo diyosunya Murat dediğim gibi Kamera gps Kmh li bir kayıt cek.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 (düzenlendi) Arena Uğur Dündar a da çıksan aynı şeyi ister maalesef. Kanıt, kayıt var mı diye sorarlar. Suç işlesen bile kanıt olmadan içeriye atamazlar vs.. Kontrolsüz güç, güç değildir... Herkese iyi haftasonları, iyi tatiller.. 7 Aralık 2013 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Viraj çizgisi olayı , Trafikte yapabiliyorsun demekki kamyonların altındanmı geçiyorsun ? Boş yolda gitsen bile matematik hesabı tutmuyo.. Yukarda hesaplanmış.. Murat bu arada Arabam az yaksın az yıpransın diye apex yapmam.. Şeridimde gidip insanları arkamdan sövdürmem.. Şeridinde gitmeyip senin dediğin olayı yapan pat diye önüme geçerse .... anladın Senin dediğin olay Ya boş yolda olur.. Yada istanbulpark pistinde .. O yolda hiçmi araba yoktu sen viraj çizgisi yaparken.. Demekki diğer sürücüleri umursamıyorsun.. . Yorum bağlantısı
Recommended Posts