Emrecan Koç 23 Kasım 2013 Yazar Paylaş 23 Kasım 2013 Sizin motorda vak vak var olmalı, filtre doldurulmadan asla marşa bastırma, mazot pompan iyi dayanmış, ustanında değişme zamanın gelmiş bence. usta vak vak olmadığını söyledi , hatta mazot borularını gösterdi , bende yoktu . citroende gösterdi aynı yerde motorun bana göre sol üst tarafında vardı . filtre nasıl dolduruluyor peki ? eskisini çıkardık , içindeki mazotu bir şişeye doldurduk . takmadan önce yapılması gereken bir şey var mı ? ustanın işine karışmak istemedim açıkçası çıkardığı mazotu yeni pompaya bir şekilde koyabilseydik sanırım bu sıkıntı olmayacaktı . Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Yoksa vakum pompasiyla filtreden vakumlayip mazotun gelmesi lazim, focus tada ayni olay vardi sanirim Yorum bağlantısı
Emrecan Koç 23 Kasım 2013 Yazar Paylaş 23 Kasım 2013 Yoksa vakum pompasiyla filtreden vakumlayip mazotun gelmesi lazim, focus tada ayni olay vardi sanirim işte o pompa yokmuş benim arabada . o yüzden sürekli marş ile çalıştırmayı denedi . sanırım vakvak sonradan ilave edilebiliyormuş , öyle bir şey olduğunu bilseydim vakvak alırdım . ama yaşayarak tecrübe ediyoruz işte Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Basit birşey ve ucuz, ekletebilirsin. Yorum bağlantısı
Emrecan Koç 23 Kasım 2013 Yazar Paylaş 23 Kasım 2013 Basit birşey ve ucuz, ekletebilirsin. anladım , ilk bakımda ekleteceğim . verdiğiniz tüm cevaplar için teşekkürler , iyi forumlar . Yorum bağlantısı
Necat Ertan 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Vak vak ekletmeye gerek yok. Harici vakvak benzeri fonksiyona sahip aparatı olan bir servis bulun bence. Sabri Ustamda yaptırdığımız bakımlarda mazot filtre değişiminden sonra, ellerindeki emme yapabilen harici bir donanımla yakıt sistemindeki havayı tahliye ediyorlar her seferinde Yorum bağlantısı
Emrecan Koç 23 Kasım 2013 Yazar Paylaş 23 Kasım 2013 Vak vak ekletmeye gerek yok. Harici vakvak benzeri fonksiyona sahip aparatı olan bir servis bulun bence. Sabri Ustamda yaptırdığımız bakımlarda mazot filtre değişiminden sonra, ellerindeki emme yapabilen harici bir donanımla yakıt sistemindeki havayı tahliye ediyorlar her seferinde sabri ustanız nerede diyecektim , izmirli olduğunuzu gördüm ve sorumu geri aldım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts