İçeriğe Yönlendir

Point Blank Forum Klanı Kursak :)

Ebrar Tüfek

16 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ebrar Tüfek

Forumda Point Blank oynayanlar vardır :) Nickim : vejeteryankasap    Forumun klanını kursak kimler katılır Mesela FCTR gibi

Birde nicklerimizin yanına yazarız FCTR  Örnek :   FCTR|VéJéTéRYæN!    gibi

FPS sevenlerin birdaha bırakamayacağı bir oyun 

http://pb.nfinitygames.com/main.do

Ankete katılanlara göre klan kuracağım Teamspeak Kullananlar olursa ordanda haberleşebiliriz Gelenler oy versin :D

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Forumun yaş ortalaması zaten 18 neden olmasın  :fiuw:

Bu arada ne klanı bu ??? Oyun mu ?

Evet Abi NFinity Games in yaptığı bir fps online oyun :) 1 senedir felan oynuyorum bağımlılık yaptı :)

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Fazla durma bu şeylerin üstünde zamanına yazık.Benden sana tavsiye derslerine çalış boşver klanı mlanı...Vakit kaybı senin için  :i-ih:

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Fps ne demek ??

Tam olarak açılımını bilmiyorum. C.s, Battlefield, Call of duty tarzı silahlı oyunlar

Fazla durma bu şeylerin üstünde zamanına yazık.Benden sana tavsiye derslerine çalış boşver klanı mlanı...Vakit kaybı senin için  :i-ih:

Doğru söylüyorsun da :) okuldan vakit bulduğum aralar açıyorum iki günde bir, bir iki saat oynuyorum :)

Ben öyle bir şeye üye olmuştum ama hiç giriş yapmadım :)

Çocuk, iş, güç, ev, aş derken kendime ayıracak pek vaktim kalmıyor :D

Wolfteam gibiymiş...

Bi aralar wolfteam da oynamıştım :) bunun kadar eğlenceli değil :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Fps ne demek ??

First Person Shooter. Ellerin ve silahının göründüğü, ilk elden servis yani. "Atışlı" oyunların en çok tutulanı. ;)

Tam olarak açılımını bilmiyorum. C.s, Battlefield, Call of duty tarzı silahlı oyunlar

Doğru söylüyorsun da :) okuldan vakit bulduğum aralar açıyorum iki günde bir, bir iki saat oynuyorum :)

Bi aralar wolfteam da oynamıştım :) bunun kadar eğlenceli değil :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

First Person Shooter. Ellerin ve silahının göründüğü, ilk elden servis yani. "Atışlı" oyunların en çok tutulanı. ;)

Teşekkürler hocam :)

Yorum bağlantısı
Cem Işık

FPS, gençliğimizde az mı oynardık .. "Doom türü" diye geçerdi o zamanlar.. Çok keyiflidir,zaman bulduğumda bu oyunu deneyeyim  :)

Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Biz gençken kavga ederdik .Yoktu öyle böyle bilgisayar oyunu.

Bu tür oyunları oynayanları görüyorum ve hastası olmuş çocuklar.

Bence :i-ih:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Okul zamanında, haçlık ları harcamayıp okul cıkışında internet kafeye gidip yarım sat bi saat  arkadaşlarla oynardık ,:D ekranıma bakmasana :D diye kavga ederdik ey gidi günler ey :D 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

hilenin bol döndüğü oyun değil mi? bu

O çok eskidendi abi şimdi Ahn anti hack ile korunuyor. Hile tespit edildiği anda o bilgisayarda artık o oyuna bağlanamıyosun

cs den de iyi mi :seytan:

Çok daha iyi KDP var yani öldürme ve ölme sayısı headshot yüzdesi etkinlikler özel silahlar ....

tüm dünyada 30 milyon aktif kullanıcı var :)

FPS, gençliğimizde az mı oynardık .. "Doom türü" diye geçerdi o zamanlar.. Çok keyiflidir,zaman bulduğumda bu oyunu deneyeyim  :)

Abi kayıt olduğun zaman özel mesajdan nicki atarsın yardımcı olurum :)

Biz gençken kavga ederdik .Yoktu öyle böyle bilgisayar oyunu.

Bu tür oyunları oynayanları görüyorum ve hastası olmuş çocuklar.

Bence :i-ih:

Benimki hastalık derecesinde değil abi :) ama bir aralar Darkorbit hastalığım vardı hayatımı mahfeden oyun... 6 Sene günde 5 saat ten fazla oynuyordum. Ama artık akıllandım okuldan vakit buldukça yarım saat Bi saat :)

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Okul zamanında, haçlık ları harcamayıp okul cıkışında internet kafeye gidip yarım sat bi saat  arkadaşlarla oynardık ,:D ekranıma bakmasana :D diye kavga ederdik ey gidi günler ey :D

Şimdide aynı abi adamın evinde iki bilgisayar varsa ikisiyle aynı maça giriyor birini doğduğu anda öldürüyor. Öldürdüğüyle diğer kullanıcıların kamerasını izliyor. Diğerinden onları vuruyor :D Bi aralar bende yapardım acaip sövüyolar :)

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

quake3 modları varken point moint hikaye. 

quake 3 e biraz önce baktım bayağı bir eski oyun galiba

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Bir daha online oyuna bulaşırsam noooliyim demiştim, hala aynı fikirdeyim :)

Galiba kötü bir şey olmuş :) Nedenki :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

ogame de geçen geceli-gündüzlü 5 yıl sonrası korkudan internette tavla bile oynayamıyorum :)

Bağımlılık yapıyor çoğu malesef.

Saat kurup gece 4'te kalkarak gelen gemileri karşılayanlar vardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Bir ay önce yatılı misafir geldi, takip ettiği oyun varmış (World of Tanks) onu yükledi oynadı, bana da seversen oynarsın silmeyim istersen dedi, nerden silme dediysem oyun bağımlılık yaptı, hanım uyuz olmuş durumda :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Galiba kötü bir şey olmuş :) Nedenki :)

Olan aşağıdakilerin hepsi :) Bir daha bulaşmam online oyunlara :)

ogame de geçen geceli-gündüzlü 5 yıl sonrası korkudan internette tavla bile oynayamıyorum :)

Bağımlılık yapıyor çoğu malesef.

Saat kurup gece 4'te kalkarak gelen gemileri karşılayanlar vardı.

Bir ay önce yatılı misafir geldi, takip ettiği oyun varmış (World of Tanks) onu yükledi oynadı, bana da seversen oynarsın silmeyim istersen dedi, nerden silme dediysem oyun bağımlılık yaptı, hanım uyuz olmuş durumda :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mahmut Sayar

2,5 ayda altınsız, parasız VII seviye IS tanka geldim, hep bırakayım diyorum ama olmuyor. Şu var ki oyunda bu seviyenin üstünü bedava oynamak çok zor paralar mermiye gidiyor para olmayınca tank alamıyorsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...